خب، دولت قبل در يک سال منتهي به پايان ماموريتش مشکلات زياد داشته است، به دلائل مختلف، ضعف مديريت، دخالتهاي داخلي و خارجي، تحريم، دستهاي پشت پرده! و هرچه که ما و شما اسمش را بگذاريم!
اين درست است و اينکه دولت قبل و به طبع آن مردم، مشکل اقتصادي داشتهاند بر کسي پوشيده نيست و اگر هرکسي اين را انکار کند منصف نيست، چرا که مردم در کوچه و خيابان و مغازه و... اين را حس کردهاند، حالا هرچقدر هم دولت قبل بگويد، نبوده، نيست، آمار فلان است و... کسي که خودش حس کرده باشد نميتواند حرفشان را قبول کند، حداقل براي خودش و طرافيانش!
قيمت سکه و ارز و خودرو و اجناس و... همه شاهد اين مسئله هستند!
اين يک طرف ماجراست!
اما طرف ديگر ماجرا انصاف است، شما صد و يک روز است آمدهايد سر کار و انشاءا... به اميد خدا و دعاي ما مردم، خدا به دولتتان برکت ميدهد و موفق خواهيد بود.
هيچ انسان منصف و خردمندي از موفقيت واقعي دولت قانوني کشورش نبايد ناراحت شود، اما به نظر حقير اينهمه تير و ترکش حواله دولت قبلي کردن و مشکلات را ارثيه آن دولت دانستن انصاف نيست!
گاهي ناديده گرفتن مسائل جزئي و بي اهميت، بهترين روش برخورد با کودک است و با اين اقدام جزئي ميتوان در برابر رفتار بد کودک ايستادگي کرد.
ممکن است ابتدا حس کنيد که کاري براي بهبود وضعيت انجام ندادهايد، امّا با استفاده حساب شده و مداوم از اين روش، به نتايج حيرتانگيزي خواهيد رسيد و برخي از رفتارهاي نامطلوب کودک را اصلاح خواهيد کرد. به عنوان مثال؛ زماني که کودک با رفتار نادرست خود، سعي در جلب توجّه شما دارد، استفاده از اين روش، معجزه ميکند.
همچنانکه در مورد اصل تغافل امام صادق(عليهالسلام)ميفرمايد: «صَلَاحُ حَالِ التَّعايُشِ وَ التَّعَاشُرِ مِلءُ مِکيَالٍ ثُلُثاهُ فِطنَةٌ وَ ثُلُثُهُ تَغافُلٌ. صلاح زندگي و همزيستي همانند ظرف پري است که دوثلث آن هوشمندي، و زيرکي و يک ثلث آن تغافل است.»[?]همچنين در حديث ديگري آمده است؛ رسول رحمت(صلّياللهعليهوآلهوسلّم) ميفرمايد: «نيمي از انسان عاقل، تغافل(چشم پوشي) است.»[?]
ادامه مطلب
********************************************
*بازهم سايه سنگين بي اعتمادي...

وبلاگ"آقا" نوشت:
توافق ژنو با تمام فراز و فرودش، و با تمام متن اصلي و ترجمه فارسيش، و با تمام الحاقيه ها و ضميمه هايش و با تمام موافقان و مخالفانش روي داده است. اصل مذاکره و توافق ژنو باشد براي بعد، شايد تاريخ بايد از آن بگويد که برخي ها....
اما درست پس از چند روز بعد از مذاکرات و توافقات ژنو، غرب دوباره برگشت به خانه ي اولش. همان چيزي که ما در مذاکرات در پي ان بوديم، يعني لغو تحريم ها. اين بار نه اينکه تحريم ها را برنداشتند، بلکه تحريم روي تحريم گذاشتند. شايد کشورهاي غربي و اروپايي دارند آماده مي شوند تا با دست پر به مذاکرات بعدي گام بنهند. شايد هم انها توسط برخي افراد در درون پاشنه آشيل نظام را تحريم دانستند.
هر علتي را که شما براي اين کار اروپاييان بخواهيد بيان کنيد، علاج ان نيست. چون آنها به رغم مذاکرات چند روز قبل دوباره نشان دادند که اصلا قابل اعتماد نيستند. حال کاري نداريم، که هنوز برخي از الفاظ و لغات بکار برده شده در اين توافق گنگ است و هر کسي ساز خود را مي زند.
ادامه مطلب
*******************************************
*چرا روحاني ، خاتمي را پس زد؟!

وبلاگ"حسينيه کاخ سفيد"نوشت:
در چند روز گذشته در خبرها آمده بود که حجت الاسلام روحاني با حضور سيد محمد خاتمي در دانشگاه تهران در مراسم 16 آذر بشدت مخالفت کرد و وي را عنصر تنش زا معرفي نمود.روحاني علاوه بر اين، با حضور چهرههاي تنشآفرين به عنوان سخنران در اين مراسم هم مخالفت کرده و گفته است: «نبايد فضاي دانشگاهها را ملتهب کرد. کشور نياز به آرامش براي عبور از مشکلات دارد. هر گونه تنشي در دانشگاهها به ضرر وزير، استادان و دانشجويان است.»
هنوز معلوم نيست منظور آقاي روحاني از چهرههاي تنشآفرين چه کساني هستند، اما حضور خاتمي در سال هاي گذشته در دانشگاههاي کشور و فضاي سياسي کشور در اکثر موارد با تنش و حاشيه همراه بوده است.
ادامه مطلب
*******************************************
*رد مناظره احمدي نژاد و روحاني+پيشنهاد

وبلاگ "سلمان علي (ع)" نوشت:
بعد از انتقادات و در مواقعي نيز سياه نمايي هاي دکتر روحاني خطاب به عملکرد دولت هاي دکتر احمدي نژاد و سکوت دکتر احمدي نژاد در خصوص اين انتقادات، برخي از بچه هاي بسيج دانشجويي پيشنهاد مناظره اي بين آقايان روحاني و احمدي نژاد را مطرح کرده و در اين خصوص به تبليغات گسترده و جمع آوري سوال و پيشنهاد مشغولند که در اين خصوص بر آن شدم مسئله را از چند جهت مورد بررسي قرار دهم:
1- متأسفانه در کشور ما چند سال است که حداقل در مورد دو قوه ي قضاييه و مقننه شاهد هستيم که رؤساي قواي جديد نسبت به ميراث ويرانه اي که از رييس قبلي تحويل گرفته اند سخن رانده اند و اين مسئله گويا به يک ضدفرهنگ اپيدمي بدل شده است، روي ديگر سکه ي سياه نمايي هاي مسئولان جديد، سفيد نمايي مسئولان قبلي است، يعني وقتي مسئولي به اتمام مسئوليتش نزديک مي شود شروع مي کند به ارائه ي يک کارنامه تماماً عالي به نحوي که گويا بستر نرم و راحتي را براي مسئول جديد آماده کرده است و اين مسئله با افزايش سطح توقع از مسئول جديد همراه شده و مسئول جديد نيز براي دفاع از جايگاه خود شروع مي کند به بيان نقاط ضعفِ ميراثي که به او رسيده است. کش و قوس سفيد نمايي مسئول قبلي و سياه نمايي مسئول جديد، بستري براي تنازعات حاميان مسئولان جديد و قديم ايجاد مي کند و در اين ميان افراد عادي نيز از اين فضاي ناآرام و مشوش متضرر مي شوند و دشمنان نيز سوءاستفاده مي کنند.
ادامه مطلب
*****************************************
*فاصله ها به اندازه خواستني ها و نخواستني ها!!!

وبلاگ" انعکاس " نوشت:
فاصله ما با ولايت چقدر است؟! جنس اين فاصله از چيست ؟ و اين فاصله چگونه پر مي شود؟
اين مهمترين سوالي است که همه ادمهاي همه تاريخ در مقابل خود داشتند و تا به ان جواب ندادند ،ورقه امتحاني عمرشان را خدا از انها تحويل نگرفت،ساده بگويم: نميرويم تا همه مان به اين سوال پاسخ روشن و شفاف از نوع کربلايي اش بدهيم:
و اما در طول تاريخ هر کس به اين سوال پاسخي داده است،
ادامه مطلب
****************************************
*لباسي گشاد براي اولاند

وبلاگ"حديث منتظران قائم (عج)" نوشت:
در اين روزهايي که شاهد تحولات شديد و البته غيرقابل پيش بيني در خاورميانه هستيم ، برخي از کشورهاي منطقه هم به دليل آشفتگي در سياست هاي بلند مدت ، ناچار به تن دادن به تغييرات فراوان در ديپلماسي بين المللي شان هستند . اين تغييرات شديد و البته ناشيانه فرصتي مناسب براي ماهيگيري کشورهاي استعمارطلب را فراهم آورده است .
فرانسه از جمله کشورهايي است که در اين سالهاي اخير ، شايد به ياد سالهاي استعمار سياه خويش افتاده و قصد دارد در اين اوضاع آشفته داخلي اش که با 3/3 ميليون بيکار ، رشد اقتصادي بسيار ناچيز ،کاهش رتبه اعتبار مالي براي دومين سال پياپي ، کسري بودجه شديد و ... دست و پنجه نرم مي کند ، راه گريزي پيدا کند .
شايد فرصتي که اتحاديه اروپا تا سال 2015 به اولاند داده است تا اوضاع اقتصادي اش را جمع و جور کند هم مزيد بر علت شده تا اين چهره نه چندان محبوب در داخل فرانسه دست به اجراي برنامه هايي اينچنين جسورانه که نه ، احمقانه در خاورميانه بزند .
فرانسه در اين ميان به ظاهر در جستجوي جاي پاهاي قديمي آمريکا در منطقه است تا خود را در خلأ حضور ايالات متحده ، ناجي ملتهاي خاورميانه نشان دهند و از اجراي اين بازي ، شايد مرهمي بر دردهاي داخلي اش بزند .
ادامه مطلب
*******************************************
*هسته اي، خرمشهر امروز من است…

وبلاگ "مبنا" نوشت:
در باب توافقات ژنو حرف هاي گفته و ناگفته بسيار است. ما اما اين جا با وجود وارد بودن نقدهاي جدي به متن توافقنامه، به هيچ عنوان قصد زير سوال بردن تلاش هاي ديپلماتيک هيئت مذاکرات هسته اي و ديگر دست اندرکاران را نداريم. کاري هم به اين نداريم که تفاوت آن چه رئيس محترم جمهور در باب توافقات «مرقوم داشته اند» با آن چه مقامات آمريکايي ملفوظ داشته اند، از زمين تا آسمان است. کاري هم به اين نداريم که متن توافق نامه آن چنان مبهم و تفسيرپذير بوده است که بلافاصله پس از همان توافق به قول برخي تاريخي، اين تفاوت ديدگاه هاي آشکار دو طرف رخ نماياند.
البته از طرفي کماکان در انتظار شنيدن «جزئيات محرمانه» ي مذاکرات هستيم. واضح تر بگويم، منظورم همان جمله ي معروف دوره هاي قبل مذاکرات است که در کنفرانس هاي خبري آقاي ظريف و خانم اشتون، با کمي مبالغه، به تعداد سانتريفيوژهاي ايران، تکرار شد! از طرفي هم که رهبر معظم انقلاب، درست قبل از مذاکرات اخير، اعلام کردند که در «جزئيات مذاکرات» دخالت نمي کنند و در عين حال به لزوم پايبندي به خط قرمزها تأکيد دارند. اين وسط هنوز اين واژه ي پر رمز و راز «جزئيات» ذهن ما را مشغول داشته است. به نظرم با مبرهن شدن اين جزئيات، مسائل بسياري حل مي شود و تکليف ما البته روشن! که بالأخره ملت جشن بگيرند يا عزاداري کنند؟! عده اي در ماتم از دست رفته ها مرثيه مي خوانند و عده اي در فضاي مبهم دستاوردها و بعضاً دستاوردپنداشته ها، عروسي گرفته اند!
ادامه مطلب
*******************************************
*شهيدي با انبوهي از گناهان!!!

وبلاگ "سردار جنگل" نوشت:
هميشه ده دقيقه آخر کلاس را فرصتي مي دهم تا با دانشجويان دغدغه ها و مسايل روز کشور را به گفتگو بنشينيم. اعتقادم اينست که دانشجو بايد همچون ديده باني هوشمند با دوربين بصيرت اتفاقات سياسي اجتماعي و فرهنگي کشور و دنيا را به نظاره بنشيد و تحولات جامعه را رصد نمايد.
سال گذشته بود صحبت از جنگ تحميلي به ميان آمد و دشواري هايي که فرزندان و جوانان کشور در دوران دفاع مقدس متقبل شدند! ناگهان صدايي ضعيف اما مفهوم از وسط کلاس برخواست که بسياري از نوجوانان و جواناني که در جنگ شهيد شدند آگاهانه اين مسير را قبول نکردند، بلکه احساسي و جوزده شدند! نوجوان ?? -?? ساله که هنوز رشد عقليش کامل نشده چگونه ميتواند عاقلانه تصميم بگيرد و به جبهه جنگ برود! نبايد حکومت آن ها را به جنگ مي فرستاد تا کشته شوند!!
ادامه مطلب
*****************************************
*آقاي روحاني -صرفا جهت اطلاع-

وبگاه "کانون بشري" نوشت: