آخرین اخبار
کد مطلب: 77054
با تغذيه مناسب از کمردرد جلوگيري کنيد
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 715

 به گزارش سلام لردگان، موادغذايي ارتباط مستقيمي در توانمند کردن عضلات اطراف ستون فقرات و عضلات ناحيه کمر دارد و نرسيدن مواد مغذي به بدن، مهمترين عامل شيوع کمردرد است. استفاده از پروتيين ها مي تواند نقش بسيار مفيدي در تقويت عضلات داشته باشد به طوريکه افرادي که از منابع پروتيين مانند لبنيات، گوشت و حبوبات استفاده نمي‌کنند، توانمندي عضلات‌شان بسيار پايين است.
آنتي اکسيدان هاي موجود در سبزيجات و ميوه ها نيز عملکرد عضلات را قوي مي کنند، زيرا عضلات عمدتا براي سوختشان از اسيدهاي چرب استفاده مي‌کنند و به همين دليل لزوم مصرف آنتي‌اکسيدان‌ها افزايش پيدا مي‌کند.

ويتامين C در مرکبات و فلفل دلمه‌اي به مقدار فراواني يافت مي‌شود و پيش‌ساز ويتامين A در انواع سبزي‌ها و ميوه‌هاي زرد، نارنجي و قرمز رنگ وجود دارد، ضروري است مصرف اين مواد در رژيم غذايي روزانه‌ افراد گنجانده شود.
نوع چربي‌اي که مصرف مي‌شود نيز در پيشگيري يا تشديد دردکمر موثر است، هر چقدر اسيدچرب رژيم غذايي اشباع‌تر باشد، عضلات نسبت به اکسيداسيون حساس‌تر و نسبت به حرکات ناگهاني ضعيف‌تر عمل مي‌کند.
توصيه مي‌شود که در رژيم غذايي روزانه ترجيحا به جاي مصرف گوشت‌هاي پرچربي مانند گاو و گوسفند بيشتر از گوشت‌هاي سفيد استفاده شود تا از بروز اين اسپاسم‌هاي ناگهاني جلوگيري شود.

 

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس