آخرین اخبار
کد مطلب: 77028
ظريف: کنگره تحريم‌هاي جديد عليه ايران تصويب کند، از توافق عقب‌ مي‌کشيم/آمريکا اعتمادسازي کند
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 646

 

به گزارش سلام لردگان به نقل از خبرگزاري فارس، «محمد جواد ظريف» در يک مصاحبه اختصاصي با «ان بي سي نيوز» بعد از توافق اوليه و موقت ايران و 1+5 (آمريکا،انگليس،فرانسه،روسيه،چين بعلاوه آلمان) تأکيد کرد که اگر کنگره تحريم‌هاي جديدي عليه ايران تصويب کند، تهران از توافقي که به تازگي با گروه 1+5 در ژنو به امضا درآورده است، عقب‌نشيني مي‌کند.

وي تصريح کرد: اگر تحريم‌هاي جديدي وجود داشته باشد، ديگر توافقي وجود ندارد. اين بسيار واضح است. پايان توافق به دليل اينکه يک طرف نمي‌تواند يک طرف معامله را حفظ کند.

وزير امور خارجه ايران به اين شبکه آمريکايي گفت: مهم است که همه از فرصت استفاده کنند. همه ما مي‌دانيم که اين پنجره کوچک است که بايد استفاده شود، در غير اينصورت بسته مي‌شود. آنچه که من بدان اميد دارم، مهم است و آن اين است که ما همگي بر روي يک راه‌حل نهايي درباره اين موضوع کار کنيم. هم‌اکنون ما اولين گام را برداشتيم. کار دشوار پيش روي ما قرار دارد.

ظريف در اين مصاحبه تأکيد کرد که به آمريکا بستگي دارد که براي مذاکرات بيشتر، اعتمادسازي کند و تصريح کرد: فکر مي‌کنم که غرب، به ويژه آْمريکا، بايد دستکم اقدامات زيادي را براي احياي اعتماد، اعتماد مردم ايران، و اظهاراتي که ما تلاش مي‌کنيم با يکديگر به آن برسيم، انجام دهد.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس