به گزارش سلام لردگان، وحيدي راد، متخصص تغذيه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: زنجبيل نوعي گياه زير زميني است که بخشي از ساقه آن زير زمين رشد کرده و ريشه دار مي شود.
وي اين گياه را در درمان بيماري هايي چون سرگيجه، تعريق و تهوع، گلو درد و سردرد و برخي از دردهاي التهابي موثر است.
وحيدي راد افزود: اين گياه داراي خاصيت نيرو بخشي بوده و باعث کاهش خستگي و افسردگي در افراد مي شود.
وي اظهار داشت: مصرف بي رويه و زياد اين گياه عوارضي را دارد و بر روي بيماراني که مستعد خون ريزي معده و داراي سنگ کليه صفرا هستند تاثيرات نامطلوبي خواهد داشت.
وحيدي راد تصريح کرد: اين گياه دارويي مي توانند قاعدگي هاي نامنظم را کنترل کند، پوست بيماران پوستي را شفاف و لطيف مي کند و همچنين سائيده شده آن بر روي تاول ها، آبسه دست و پا و زخم ها بسيار مفيد است.
وي عنوان کرد: يکي از مهمترين خواص زنجبيل درمان سرماخوردگي هاي بسيار شديد به علت گرم و خشک بودن اين گياه است.
وحيد راد تاکيد کرد: نبايد بيشتر از 2 تا 3 گرم در روز زنجبيل مصرف کرد و مي توان از نان ها و مواد غذايي داراي زنجبيل هستند نيز استفاده کرد.
منبع : نامه