|
کد مطلب: 76666
امحاي ??? دستگاه ماهواره اي که مردم داوطلبانه به بسيج تحويل دادند
تاریخ انتشار : 1393/01/01 نمایش : 492
به گزارش سلام لردگان به نقل از شيرازه، ضريب نفوذ ماهواره در بين جامعه تغيير سبک زندگي و مدل رفتار مردم را در پي داشته است. تا حدي که بسياري از کارشناسان گسترش بسياري از ناهنجاري ها، خشونت ها و اعمال منافي اخلاق و عفت عمومي را ناشي از استفاده از اين ابزار در ظاهر فرهنگي مي دانند.
دختر بچه اي که با ديدن حريم سلطان خودش را دار زد چندي پيش پخش سريال حريم سلطان از يکي از اين شبکه هاي ماهواره اي حادثه اي را در يکي از روستاهاي شمال استان فارس رقم زد. خانواده اي که محو تماشاي ديدن اين سريال بودند بعد از اتمام فيلم به دنبال دختر بچه سه چهار ساله شان گشتند و با کمال تاسف با جنازه بي جان فرزند دلبندشان روبرو شدند که به تقليد از صحنه اعدام يک زن در همان سريال خود ار از طناب تابي که در حيات خانه اشان بود حلق آويز کرده بود! اگرچه اين خانواده و حتي بستگان و همسايگان آنان با تحويل ماهواره هايشان به بسيج خانه اشان را از لوث نفوذ شيطان هاي بزک کرده پاک کردند اما آيا اين کار داغ فرزند دلبند و حتي بيگناهشان را آرام مي کند؟ يقيناً هرگز... اينها واقعياتي است که در کنار ما هر روز رخ مي دهد و گاهي اوقات به سادگي از کنار آن عبور مي کنيم.
سپاه فجر فارس مبتکر يک طرح خلاقانه طرح جمع آوري داوطلبانه ماهواره و تحويل دستگاه هاي گيرنده ديجيتال براي اولين بار در شيراز از حدود ? ماه قبل شروع شد. سپاه فجر استان فارس که مبتکر اين حرکت فرهنگي بود تا کنون توفيقات فراواني را در اين زمينه به دست آورده است. مراکز و پايگاه هاي مختلف بسيج در سومين حرم اهلبيت عليهم السلام که محل رجوع مردم بودند، خاطرات و حرف هاي عجيبي را از تحويل دهندگان ماهواره دريافت کردند. در اجراي اين طرح پدران و مادراني که در حين تحويل ماهواره با چشماني اشکبار از لطمات و آسيب هايي که گريبان خود و فرزندانشان را گرفته بود سخن مي گويند. بسياري از زنان و مردان از شکسته شدن قبح منکرات در بين همسرانشان به دليل استفاده از ماهواره سخن به ميان مي آورند.
خيرين و دستگاه هاي فرهنگي کمک کنند متوليان اجراي اين طرح در نواحي چهارگانه شيراز و همچنين حرم حضرت سيدعلاالدين حسين عليه السلام در گفتگو با خبرنگار شيرازه متفق القول مي گويند: بسياري از خانواده ها از ساير شهرهاي کشور و استان مثل مشهد و تهران براي تحويل ماهواره تماس مي گيرند. اما کمبود اعتبارات براي جايگزيني اين بلاي خانمان سوز ما را با محدوديت مواجه کرده است. بي شک حضور خيرين و ساير دستگاه هاي فرهنگي مي تواند به اجراي بهتر و گسترده تر اين طرح تا فراگير شدن آن در همه کشور کمک نمايند. در هر حال اجراي موفقيت آميز اين طرح در شيراز با محوريت بسيج با استقبال بي نظير مردم روبرو شد. به گونه اي که در دومين مرحله از امحاء دستگاه هاي جمع آوري شده، تنها در يکي از پايگاه هاي متولي اين طرح امروز و همزمان با آخرين روز از هفته دفاع مقدس با حضور مسئولين استان و شهر شيراز ??? دستگاه ماهواره در جوار حرم مطهر سيد علاالدين حسين عليه السلام امحا شد.
|
|
|
|