آخرین اخبار
کد مطلب: 76130
تحقق حماسه اقتصادي با تک‌روي و جمود جناحي محقق نمي‎شود
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 691

مجيد جليل نماينده مردم شهرستان لردگان در مجلس شوراي اسلامي در گفت‌وگو با خبرنگار سلام لردگان اظهار کرد: رئيس جمهور منتخب بي‎شک از همه کانديداها، نخبگان و سلايق سياسي کشور با اولويت شايسته‌سالاري دعوت به همکاري مي‎کند.

جليل بر ضرورت وحدت و همدلي در کشور تاکيد کرد و گفت: مقام معظم رهبري جريان‌ها و گروه‌هاي سياسي را از تداوم کشمکش‌هاي برحذر داشته و خواستار همگرايي و همدلي همه مسئولان براي تحقق حماسه سياسي شده‌اند.

نماينده مردم لردگان با بيان اينکه تحقق حماسه اقتصادي با تک‌روي و جمود جناحي و تشکيلاتي قابل تحقق نيست، افزود: در شرايط سخت اقتصادي قرار داريم و بايد همه در دومين آزمون سال جاري که همان تحقق حماسه اقتصادي است به خوبي عمل کنند.

وي گفت: سياست‌هاي کلان نظام با تغيير دولت‌ها تغيير نمي‌کند، سياست خارجي، انرژي هسته‌اي و ارتباط با کشورهاي جهان از سياست‌هاي کلان نظام است که با رفتن و آمدن دولت‌هاي تغيير نمي‌کند.

وي خاطرنشان کرد: بي‌شک دولت منتخب نيز به اين سياست‌هاي کلان پاي‎بند بوده و در همين راستا عمل مي‎کند.

جليل با بيان اينکه حسن روحاني رئيس جمهور همه مردم است، افزود: مردم کشور به اين نتيجه رسيدند که با توجه به شرايط داخلي و خارجي روحاني فرد مناسبي براي رفع اين مشکلات است و اکنون از وي انتظار دارند که تمام تلاش خود را در اين راستا به کار گيرد.

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس