،«عليرحم شيخي»
رييس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي لردگان در گفتگو با خبرنگار سلام لردگان اظهار داشت: تلاش در راستاي رشد و بالندگي اين هنر اصيل و شناسايي استعدادهاي شاهنامهخواني و نقالي و ارتقاي اين هنر در بين جوانان از مهمترين اهداف برگزاري اين جشنواره است.
وي با اشاره به بازبيني و داوري آثار در دو رده ي سني يادآور شد: اين جشنواره در دو بخش شاهنامهخواني و نقالي برگزار ميشود که با توجه حضور تمامي سنين در اين جشنواره و در تجربه هاي سال هاي گذشته داوري آثار با لحاظ شدن شرايط سني انجام مي گيرد.
شيخي با بيان اينکه بيش از 100اثر به دبيرخانه اين جشنواره ارسال شده است گفت: بازبيني آثار از ابتداي هفته ي آينده انجام مي گيرد تا نتايج نهايي داوري همزمان با اختتاميه ي جشنواره اعلام گردد.
وي به اجراي شاهنامه خواني و نقالي هاي برگزيده در مراسم اختتاميه اشاره کرد و يادآور شد: روز هفدهم تيرماه در دو قسمت صبح و بعد از ظهر اجراي برنامه با حضور چهره هاي شاخص در حوزه ي شاهنامه خواني و شاهنامه پژوهي برگزار مي گرد.
شيخي به برگزاري کارگاه آموزشي و نمايشگاه عکس اشاره کرد و تصريح نمود:در حاشيه ي برپايي جشنواره شاهنامه خواني کارگاه آموزشي شاهنامه خواني براي کودکان به صورت جداگانه برگزار مي گردد.
وي ادامه داد: به دليل اهميت زنده نگاه داشتن شاهنامهخواني به عنوان يک آيين و فرهنگ ديرينه در کشورمان بر هرچه علمي تر اجرا شدن اين کارگاه تاکيد مي نماييم.
وي با تاکيد بر اهميت شناخت پديد آورنده ي شاهنامه اظهار داشت: نقش اين شاعر عاليقدر هيچ گاه از اذهان مردم سراسر جهان پاک نخواهد شد و بايد از او به دليل تلاشش در پاسداري از زبان پارسي و ارج نهادن به مقام ايرانيان هميشه تقدير کرد.
شيخي تصريح کرد: شاهنامهخواني از سنتهاي نيک مردم استان چهارمحال و بختياري بوده و هنر آنان در اين ارتباط همواره زبانزد ديگر اقوام ايراني بوده برهمين اساس اين جشنواره فرصتي است تا استعدادهاي مردم اين استان در زمينه هنر قديمي شاهنامهخواني شناسايي و تشويق شود.