آخرین اخبار
کد مطلب: 76002
مشارکت 98 درصدي زندانيان در محفل انس با قرآن
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 689

 به گزارش سلام لردگان، علي نظري در گفت‌‎وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد اظهار کرد: کاهش آسيب‌ رفتارهاي پرخطر، ساماندهي نحوه تفکيک و طبقه‌بندي زندانيان، بهبود وضعيت نيروي انساني از اولويت‌هاي ده گانه اين سازمان محسوب مي‎‌شود.

وي افزود: انتقال زندان فرسوده به خارج از شهر، احداث زندان‌هاي جديد از ديگر اين اولويت‌ها به شمار مي‎رود.

نظري از برگزاري 8 هزار و 130 مورد نماز جماعت در سطح زندان‌هاي استان در سال گذشته خبر داد و گفت: اين تلاش موجب شد تا اين اداره‌کل به عنوان دستگاه فعال در امر آموزش و ترويج فرهنگ نماز به عنوان دستگاه برتر انتخاب و معرفي شود.

مديرکل زندان‌ها و اقدامات تأميني و تربيتي چهارمحال و بختياري از مشارکت 98 درصدي مددجويان در مراسم محفل انس با قرآن خبر داد و افزود: در سال 91 يک هزار و 674 دوره ختم قرآن برگزار شد.

وي خاطرنشان کرد: همچنين 19 محفل انس با قرآن با حضور قاريان برتر استاني و کشوري برگزار شد.

نظري ادامه داد: برگزاري دوره‌هاي ختم صلوات در مناسبت‌هاي مذهبي، برگزاري 19 نمايشگاه مختلف صنايع دستي، اجراي 70 درصدي از مراحل توليد سيماي قرآن در زندان شهرکرد، اجراي طرح مشبک بري قرآن از مهم‌ترين اقدامات فرهنگي در سطح زندان‌هاي استان به شمار مي‎رود.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس