اما اشتباهات و رسواييهاي نيروهاي اطلاعاتي آمريکا به اين مورد محدود نميشود. در سفر اخير اوباما به سرزمينهاي اشغالي نيز بار ديگر يکي از مأموران اطلاعاتي همراه تيم حفاظتي اوباما که وي را در سفر به اسرائيل همراهي کرده، اشتباه خبرساز ديگري مرتکب شد. اين مأمور به دليل پر کردن باک ليموزين به شدت امنيتي رئيس جمهور با گازوئيل به جاي بنزين و از کار انداختن آن، به دردسر افتاده است.
اما آنچه اين اخبار را تحت الشعاع خود قرار داد خبري بود که به بهانه اين اتفاق در رسانههاي خبري جهان دست به دست منتشر شد.
افشاي حادثه شليک به سمت رئيس جمهور در نيويورک پس از هفت سال
به گزارش مشرق، براساس اخبار منتشر شده در رسانهها، مأمور سازمان اطلاعات آمريکا در جريان بازديد دکتر احمدينژاد از نيويورک براي شرکت در اجلاس مجمع عمومي سازمان ملل متحد در ماه سپتامبر سال 2006 ميلادي بطور تصادفي به سوي وي تيراندازي کرده است.
مأموران امنيتي آمريکا باک خودروي حفاظتي باراک اوباما را با گازوئيل پر کردندهنگامي که مأمور اطلاعاتي آمريکا که در نزديکي خودروي متعلق به کاروان حفاظتي جرج بوش، رئيس جمهور سابق آمريکا مستقر بود و ميخواست سلاح خود را در جاي خود بگذارد، اين اسلحه بطور تصادفي تيراندازي کرد. گلوله شليک شده به سوي احمدي نژاد رفت که در آن زمان در حال سوار شدن به خودرو خود بود.
شرح اين واقعه در کتابي منتشر شده که قرار است به زودي در آمريکا چاپ شود و در آن به سرويس مخفي فعال در درون دولت ايالات متحده و عملياتهاي پنهاني آن پرداخته شده است.
کتابي که در آن به حادثه شليک به سمت رئيس جمهور در نيويورک براي اولين بار منتشر شددر بخش ديگري از اين کتاب آمده است: "پس از اين اتفاق، گزارشي از واقعه براي مقامات عاليرتبه آمريکا فرستاده شد که در آن حادثه تيراندازي به سوي رئيس جمهور ايران در مقابل هتل اينترکنتيننتال، کاملاً تصادفي و بدليل اشتباه محافظ، روي داده است."
اين کتاب در تشريح واکنشها به اين اتفاق مينويسد: "پس از اين حادثه همه به يکديگر نگاه ميکردند و پس از عذرخواهي آن مأمور، احمدينژاد نيز برگشت و سوار خودرو شد."

اما آنچه جاي تعجب دارد، سکوت رسانهها و خود رئيس جمهور در برابر اين حادثه بود. دکتر احمدينژاد که هر سال پس از بازگشت از سفر نيويورک، خاطرات سفر خود - از استقبال پرشور مردم تا کودکي که صدا زد "محمود" - را براي گروههاي مختلف مردمي و رسانهها بازگو ميکرد، کوچکترين اشارهاي به تيري که به خطا رفت نکرد.حتي پس از اتهام واهي توطئه ترور سفير آل سعود در نيويورک به کشورمان، شايد يادآوري تيري که به سوي رئيس جمهور شليک شد ميتوانست تلنگري به دستگاههاي اطلاعاتي پر اشتباه آمريکا باشد... اما اين خاطره در دل رئيس جمهور و همراهانش ماند تا يک نويسنده آمريکايي از آن در کتاب خود پرده بردارد.
گرچه تصادفي بودن اين حادثه تقريباً واضح است، اما سکوت مطلق هفت ساله - که ميتوانست تا سالهاي ديگر نيز ادامه داشته باشد - چندان خالي از ابهام و سؤال نيست.