آخرین اخبار
کد مطلب: 75198
اجراي طرح امدادي براي مسافران نوروزي در چهارمحال و بختياري
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 692

 

به گزارش سلام لردگان - فرامرز شاهين امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد اظهار کرد: طرح امدادي مسافران نوروزي از 26 اسفندماه جاري آغاز مي‌شود و تا 17 فروردين سال 92 ادامه خواهد داشت.

وي افزود: در اين طرح علاوه بر پايگاه‌هاي اورژانس 115، دو پايگاه امداد و سلامت نوروزي در ميدان قمر بني هاشم (ع) شهرکرد و پل زمانخان سامان برپاست.

شاهين خاطرنشان کرد: طرح نوروزي 92 با همکاري و مشارکت پليس راهور نيروي انتظامي، سازمان امداد و نجات هلال احمر، اورژانس، سازمان‌ پزشکي قانوني، حمل و نقل و ترافيک و راهداري اجرا مي‌شود.

سرپرست مرکز مديريت حوادث و فوريت‌هاي پزشکي چهارمحال و بختياري تصريح کرد: هر سال براي امداد نوروزي برنامه‌هاي ويژه‌اي در نظر گرفته مي‌شود تا بتوانيم خدمات را با حجم بيشتري به مسافران نوروزي ارائه کنيم.

وي تعداد پايگاه‌هاي اورژانس استان را 37 پايگاه اعلام کرد و گفت: در حال حاضر افزون بر 37 پايگاه اورژانس 115 شهري و جاده‌اي در استان فعاليت دارد.

شاهين در پايان ابراز اميدواري کرد؛ مسافران با رعايت تمامي قوانين و مقررات راهنمايي و رانندگي سفر بي‌خطري را داشته باشند تا در سال جديد شاهد کمترين آمار تصادفات باشيم.

 

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس