آخرین اخبار
کد مطلب: 75176
عصبانيت و سراسيمگي دشمن از پيشرفت‌هاي شگرف ملت ايران/ نشانه‌هاي اميد، فراوان و مشکلات قطعاً قابل حل هستند
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 704

 به گزارش سلام لردگان به نقل از خبرگزاري فارس، حضرت آيت‌الله خامنه‌اي رهبر معظم انقلاب اسلامي صبحروز پنجشنبه در ديدار رئيس و اعضاي مجلس خبرگان در سخنان مهمي ضمن ارائه تحليلي جامع از حرکت رو به جلو و پيشرفتهاي شگرف ملت ايران بعد از گذشت 34 سال و چالش هاي پيش روي او، نگاه بلندمدت در مسير حرکت به سوي آرمانها و اهداف نظام اسلامي را بسيار ضروري دانستند و تأکيد کردند: ايمان به اسلام، عزم راسخ، تکيه به مردم و حفظ و تقويت روحيه اميد، عوامل اصلي استمرار حرکت رو به جلو و رسيدن به موفقيت‌هاي بزرگتر و عبور از موانع و سختي هاي مقطعي است.

رهبر انقلاب اسلامي، نگاه بلندمدت به مسائل مديريتي و تشکيلاتي و همچنين اهداف و آرمانهاي نظام را از لوازم مهم حرکت مستمر و صحيح به سوي اهداف تعيين شده نظام اسلامي برشمردند و افزودند: در نگاه بلندمدت، نسبت به اهداف، دشمن و مسير حرکت، شناخت درستي وجود دارد و بر همين اساس، سختي ها و فراز و نشيب ها قابل پيش بيني است.

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي خاطرنشان کردند: اگر در دوران مبارزه، چنين نگاه بلندمدتي وجود نداشت، قطعاً مبارزه به شکست منتهي مي شد اما امام بزرگوار (ره) با ايمان و استقامت و استحکام روحي و اميد به آينده، ايستاد و سرانجام مبارزه با همه سختي هاي خود، به پيروزي رسيد.

ايشان شرايط کنوني را نسبت به دوران مبارزه، به مراتب دشوارتر و پيچيده تر توصيف  کردند و افزودند: در اين شرايط بايد از نگاههاي کوتاه مدت و مقطعي دوري و با ايمان به اسلام و تکيه به مردم و روحيه اميدوارانه، استمرار حرکت رو به جلو را تضمين کرد.

رهبر انقلاب اسلامي يکي از وظايف علما و روحانيون را حفظ و تقويت روحيه اميد در مردم بويژه جوانان دانستند و تأکيد کردند: بايد دائماً در کوره اميد دميده شود، بخصوص که نشانه هاي اميد فراوان است.

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي يکي از نشانه‌هاي اميد را، استمرار موفقيت‌هاي روزافزون ملت ايران ارزيابي و خاطرنشان کردند: عظمت کنوني و مرکزيت فکري ملت ايران در دنياي اسلام، تسلط گفتمان ديني در کشور، پيشرفت‌هاي علمي و فناوري، نفوذ سياسي و بين المللي نظام اسلامي و اقدامات زيربنايي عدالت محور در کشور، دستاوردهاي شگرفي است که قبل از انقلاب اسلامي و يا در ابتداي پيروزي آن، غيرقابل تصور بود.

ايشان اين دستاوردها را نشان دهنده پيشرفت نظام اسلامي دانستند و افزودند: يکي ديگر از نشانه هاي پيشرفت، سراسيمگي، عصبانيت و شدت عمل دشمن است.

رهبر انقلاب اسلامي تأکيد کردند: اگر نظام اسلامي پيشرفت نداشت، دشمنان تا اين حد سراسيمه و عصباني نمي شدند.

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي، موضوع هسته‌اي را يکي از چالش هاي پيش روي نظام اسلامي برشمردند و خاطرنشان کردند: البته اين چالش به زيان ما نبوده و نخواهد بود.

ايشان با اشاره به نشست اخير جمهوري اسلامي ايران و 1 + 5 در آلماتي قزاقستان افزودند: در اين ديدار غربي ها کار مهمي انجام ندادند که از آن تعبير به دادن امتياز شود بلکه آنها فقط به بخشي از حقوق ملت ايران، اعتراف کوچکي کردند.

رهبر انقلاب اسلامي با اشاره به سابقه غربي ها در ناديده گرفتن صحبت ها و يا توافقات خود، تأکيد کردند: براي سنجش صداقت غربي ها در نشست اخير با ايران، بايد منتظر اجلاس بعدي بود.

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي تحريم‌ها را يکي ديگر از چالش ها برشمردند و در تبيين علت آن گفتند: بهانه تحريم‌ها به ظاهر موضوع هسته‌اي است اما علت اصلي آن يک هدف بلندمدتي است که غربي ها به دنبال آن هستند.

ايشان، رودررو قرار دادن مردم در مقابل نظام اسلامي را هدف اصلي از تحريم‌ها دانستند و افزودند: اميد غربي ها اين بود که با فشار آوردن به مردم، آنها در مقابل نظام قرار گيرند اما آنچه که در 22 بهمن امسال اتفاق افتاد برخلاف آرزو و خواسته آنها بود.

رهبر انقلاب اسلامي، حضور گسترده و پرشور مردم در راهپيمايي 22 بهمن امسال را موضوعي بزرگ و مهم برشمردند و خاطرنشان کردند: برآوردهاي دقيق و بررسي هاي افراد خبره و صاحب تجربه نشان مي دهد که حضور مردم در راهپيمايي 22 بهمن امسال نسبت به سالهاي گذشته بيشتر، متراکم تر، گرم تر و با نشاط تر بوده است.

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي با طرح اين سؤال که چنين حضوري بخصوص حضور شاداب مردم، با وجود مشکلات اقتصادي، آن هم بعد از گذشت 34 سال از انقلاب اسلامي، چه معنايي دارد؟ افزودند: معناي اين حضور پرصلابت در واقع پاسخ ملت ايران به آنچه که آنها «تحريم‌هاي فلج‌کننده» مي ناميدند، بود و تأثير اين حضور، در ميدانهاي بين المللي نيز مشهود است.

رهبر انقلاب اسلامي، حضور مردم در انتخابات سال آينده رياست جمهوري را نيز نقش آفرين و تأثيرگذار خواندند و تأکيد کردند: در آن زمان هم، به اذن خداوند و به فضل پروردگار دلهاي مردم به سمت حرکت انتخاباتي تمايل پيدا خواهد کرد.

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي، انتخابات در نظام جمهوري اسلامي را يکي از بهترين، آزادترين و استانداردترين انتخابات در دنيا برشمردند و افزودند: اينکه برخي تلاش دارند، بررسي صلاحيت ها در انتخابات را به عنوان يک اشکال نظام اسلامي مطرح کنند، سخن غيرفني و ناشيانه اي است زيرا بررسي صلاحيت کانديداها و عبور آنها از صافي هاي قانوني، در دموکراسي هاي دنيا وجود دارد.

ايشان هدف از بررسي صلاحيت کانديداها در انتخابات را عرضه افراد داراي شرايط لازم و متناسب با ميل و رغبت مردم در انتخابات دانستند و خاطرنشان کردند: بايد در انتخابات، افرادي حضور يابند که داراي صلاحيت ها و حد و اندازه‌هاي لازم براي مسئوليت رياست جمهوري باشند.

رهبر انقلاب اسلامي با اشاره به مسئوليت سنگين شوراي نگهبان در بررسي صلاحيت‌ها، افزودند: اعضاي شوراي نگهبان بايد همانگونه که تا به حال براساس قانون عمل کرده اند، در انتخابات رياست جمهوري نيز در چارچوب قانون عمل کنند و در نهايت هر فردي که براساس ضوابط قانوني، از اين صافي عبور کرد، مي تواند وارد انتخابات شود.

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي با تأکيد برلزوم پرشور بودن انتخابات رياست جمهوري، خاطرنشان کردند: اميدواريم با عنايت پروردگار، منتخب مردم هم، فردي باشد که مايه رضاي الهي باشد و مردم را به آرزوهاي بزرگ آنها از انقلاب اسلامي، نزديک کند.

رهبر انقلاب اسلامي در ادامه به موضوع مشکلات اقتصادي و معيشتي مردم نيز اشاره کردند و گفتند: برخي از اين مشکلات اقتصادي ناشي از تحريم ها است و برخي هم مربوط به مديريت ها و سياست هاي اقتصادي است اما نکته مهم اين است که اين مشکلات قابل حل هستند.

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي افزودند: من به مسئولان براي حل موضوع گراني توصيه مؤکد کرده‌ام و اکنون آنها بايد گزارش دهند که چه کرده اند؟

ايشان تأکيد کردند: مسئولان بايد براي حل اين مشکلات، برنامه ريزي و تلاش کنند زيرا اين مشکلات قطعاً قابل حل هستند.

رهبر انقلاب اسلامي برخي از چالش هاي پيش روي نظام اسلامي از جمله تحريم ها بويژه ممنوعيت واردات برخي کالاها را به نفع کشور دانستند و افزودند: نتيجه اين تحريم ها، بازگشت به خود و جوشش از درون است همانگونه که درخصوص اورانيوم بيست درصد مورد نياز راکتور تحقيقاتي تهران، اتفاق افتاد.

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي با اشاره به توليد راديو دارو در راکتور تحقيقاتي تهران و فشار غربي ها در خصوص اورانيوم بيست درصد به منظور تسليم شدن ايران در مقابل خواسته هاي آنها خاطرنشان کردند: دشمنان ملت ايران به دليل نشناختن ملت ايران و اشتباههاي محاسباتي، در اين قضيه راههاي پرپيچ و خم و عجيب و غريبي را پيشنهاد دادند که احتمال رسيدن اورانيوم بيست درصد از اين راه‌ها، صفر بود و بر همين اساس نظام اسلامي زير بار اين پيشنهادها نرفت.

ايشان افزودند: آنها براي تحريک افکار عمومي دنيا و دوستان ايران، يک طراحي ديگر کردند و رئيس جمهور امريکا از رؤساي جمهور ترکيه و برزيل درخواست کرد وساطت کنند تا ايران يک راه حل ميانه اي را بپذيرد.

رهبر انقلاب اسلامي گفتند: من همان موقع به مسئولان گفتم که پيگيري اين راه حل اشکالي ندارد اما بدانيد که امريکاييها، آن را قبول نخواهند کرد و همانطور هم شد.

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي تأکيد کردند: آمريکايي ها مي خواستند به افکار عمومي دنيا القاء کنند که ايران راه حل هاي منطقي را هم قبول نمي کند اما آنچه که اتفاق افتاد، اثبات واقعيت مهم غيرمنطقي بودن خود امريکاييها بود.

ايشان از اين موضوع نتيجه گيري کردند، همانگونه که تحريم، در قضيه اورانيوم 20 درصد باعث شد تا متخصصان جوان کشور با اتکاء به دانش و تواناييهاي خود به فناوري اورانيوم بيست درصد و تبديل آن به صفحه هاي سوخت دست يابند، در موارد ديگر نيز مي توان از فشارها، به نفع کشور استفاده کرد.

رهبر انقلاب اسلامي درخصوص تحريم ها واقعيت ديگري را نيز بيان کردند.

ايشان افزودند: واقعيت اين است که کشورهايي که امروز ملت ايران را تحت تحريم قرار داده اند، خودشان گرفتار مشکلات اقتصادي به مراتب سخت تر، سنگين تر و غيرقابل حل هستند.

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي خاطرنشان کردند: آمريکا و اروپا اکنون، بين دو محظور قرار گرفته‌اند و در حال حرکت به سمت استهلاک نيروي اقتصادي هستند.

ايشان افزودند: غربي ها علاوه بر مشکلات اقتصادي خود، گرفتار برخي مشکلات ناشي از تحريم ايران نيز شده اند، اين در حالي است که آنها براي مشکلات خود راه حل ندارند اما ايران براي مشکلات اقتصادي خود راه حل دارد.

رهبر انقلاب اسلامي در جمع‌بندي اين بخش از سخنان خود با تأکيد بر لزوم تقويت بيش از پيش روحيه اميد در ميان مردم، خاطرنشان کردند: اگر اعتقاد قلبي واقعي داشته باشيم که همه امور به دست خداوند متعال است و او حاضر، ناظر، مجيب و سامع است، همه دغدغه‌ها و مشکلات برطرف خواهد شد، بخصوص که نظام اسلامي داراي عزم راسخ، مردم خوب و با ايمان، اهداف روشن و راه معين است.

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي در بخش ديگري از سخنان خود با تبريک انتخاب مجدد آيت‌الله مهدوي‌کني به رياست مجلس خبرگان، به مباحث مطرح شده در نشست اخير خبرگان به ويژه مسائل مربوط به صدا و سيما اشاره کردند و افزودند: حساسيت نمايندگان مجلس خبرگان به مسائل مهم کشور و موضوعاتي همچون صداوسيما بسيار مهم و لازم است و بايد ادامه پيدا کند.

ايشان سازمان صداوسيما را يک مجموعه پيچيده فنيِ هنريِ سياسيِ سازماني خواندند و خاطرنشان کردند: مسئولان صدا و سيما افرادي خوب، متدين و پايبند به ارزش ها هستند اما توقعات و انتظارات نيز از صداوسيما بسيار بالاتر است.

رهبر انقلاب اسلامي برآورده شدن انتظارات از صدا و سيما را منوط به نگاه بلندمدت مسئولان آن و پرهيز از نگاههاي مقطعي و کوتاه‌مدت دانستند.

پيش از سخنان رهبر معظم انقلاب، آيت‌الله مهدوي‌کني رئيس مجلس خبرگان رهبري با اشاره به حضور اکثريت قريب به اتفاق اعضا و بررسي مسائل سياسي، فرهنگي و اقتصادي کشور در اجلاس مجلس خبرگان، از تشکيل کميته ويژه‌اي مطابق آيين نامه داخلي اين مجلس براي پيگيري مستمر برخي موضوعات اساسي کشور خبر داد.

همچنين آيت‌الله يزدي نايب رئيس مجلس خبرگان گزارشي از نشست دو روزه مجلس خبرگان بيان کرد.

«تقدير و تشکر از ملت ايران براي حضور در صحنه‌هاي مختلف اعلام حمايت از انقلاب اسلامي به ويژه راهپيمايي با شکوه 22 بهمن امسال»، «تأکيد بر حضور حداکثري در انتخابات رياست جمهوري و کانديداتوري افراد داراي صلاحيت و در نهايت تشکيل دولت با ويژگي‌هايي نظير اهتمام به اقتصاد مقاومتي و داراي برنامه منسجم در حوزه مسائل فرهنگي»، «اظهار تأسف و محکوم کردن کشتار شيعيان در پاکستان»، «نقش برجسته و تعيين کننده ولي فقيه در عبور دادن کشور از بحران ها و ضرورت تبيين هر چه بيشتر اصل ولايت فقيه و برکات آن»، «ضرورت مقابله با مظاهر فساد فرهنگي» و «بحث مفصل با رئيس سازمان صداوسيما و ارائه نقطه نظرات و شنيدن پاسخ‌ها» از جمله مسائلي بود که نايب رئيس مجلس خبرگان در گزارش خود از آنها بعنوان مهم‌ترين محورهاي سخنان، نطق ها و مذاکرات اعضاي مجلس خبرگان در اجلاسيه اخير ياد کرد.

 

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس