به گزارش سلام لردگان - ستار فرهادي خاطرنشان کرد: همه ساله مبالغ قابل توجهي از اعتبارات مديريت بحران در راستاي اجراي پروژههاي پيشگيري از جمله ساماندهي مسيلهاي شهري و روستايي براي هدايت صحيح آبهاي سطحي و کاهش خسارات ناشي از سيل، همچنين تفکيک آب فضاي سبز از آب شرب شهرها هزينه ميشود.
به گفته وي، در راستاي ارتقاي آمادگي مقابله با حوادث غيرمترقبه؛ تجهيزات و ماشين آلات موردنياز مثل خودروهاي آتش نشاني، ايستگاههاي موردنياز شهرداريها و دستگاههاي سنگين راه سازي و ساختماني در اختيار شهرداريها و دهياريهاي استان قرار مي گيرد، به طوري که در نيمه اول سال جاري 40 ميليارد ريال در اين زمينه هزينه شده است.
فرهادي ادامه داد: در همين راستا به چهار شهرداري جديد التاسيس دستناء، پردنجان، وردنجان و منج 4 دستگاه بيل بکو از محل ماشين آلات مديريت بحران در سال جاري اختصاص داده شده است.
مديرکل مرکز مديريت بحران استان با اشاره به احداث پايگاههاي چندمنظوره مديريت بحران در شهرهاي استان به منظور ارتقاي توان مقابله با حوادث غير مترقبه، تصريح کرد: هم اکنون اين پايگاههاي چند منظوره مديريت بحران در چهار شهر سامان، فرادنبه، آلوني و منج در حال احداث هستند که پيش بيني مي شود سال 92 به بهره برداري برسند.
فرهادي ميزان اعتبار موردنياز براي تجهيز اين تعداد پايگاه را 15 ميليارد ريال دانست و خاطرنشان کرد: طبق قرارداد منعقد شده، خريد تجهيزات و ماشين آلات موردنياز اين پايگاهها توسط موسسه تجاري همياران صورت مي گيرد.
وي کمبود اعتبارات را يکي از مشکلات مديريت بحران استان دانست و اظهارداشت: در صورت تامين شدن اعتبارات موردنياز توسط دولت، بخش زيادي از مشکلات مديريت بحران در راستاي خدمات رساني مطلوب رفع خواهد شد.
فرهادي پيشگيري، آمادگي، مقابله و بازسازي را چهارمحور فعاليتهاي مديريت بحران دانست و افزود: بيش از هزار ميليارد ريال اعتبار به منظور اجرايي شدن برنامهها و رسيدن ايمني مناطق شهري و روستايي به 70 درصد موردنياز است.
به گفته وي، چهارمحال و بختياري به دليل شرايط توپوگرافي و داشتن شيب بيش از 15 درجه، جزو 10 استان حادثه خيز کشور است که نياز است در راستاي پيشگيري، آمادگي، مقابله و بازسازي در اين استان اعتبارات مطلوب اختصاص داده شود.