آخرین اخبار
کد مطلب: 75112
فرار استقلال از شکست در برابر صبا/پنالتي به داد آبي‌ها رسيد
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 754

به گزارش سلام لردگان به نقل از فارس ، در چارچوب رقابت‌هاي ليگ برتر فوتبال باشگاه‌هاي کشور عصر امروز يک ديدار بين تيم‌هاي صباي قم و استقلال تهران در ورزشگاه يادگار امام قم برگزار شد.

در اين ديدار تيم صبا که مدت‌ها است در خانه به استقلال نباخته در نيمه نخست در پي حرکت رامين رضاييان از سمت چپ محوطه جريمه استقلال فرار کرد و با يک پاس زيبا ايمان رزاقي راد را روي خط دروازه صاحب توپ کرد و اين بازيکن نيز توپ را به تور دروازه رحمتي دوخت.

پس از اين گل آبي پوشان پايتخت در نيمه نخست حملات پراکنده‌اي را روي دروازه صبا خلق کردند ولي هيچ کدام از آنها نتيجه بخش نبود و نيمه نخست با پيروزي يک بر صفر به سود صبا پايان يافت.

در نيمه دوم شاگردان قلعه نويي که قصد نداشتند قم را دست خالي ترک کنند سراسر حمله شدند و بارها و بارها موقعيت‌هاي گلزني را روي دروازه صبا خلق کردند ولي هيچ کدام از اين موقعيت‌ها راهي به دروازه صبا باز نکرد و حامد لک دروازه بان صبا ناجي اين تيم شد و با واکنش‌هاي خيره کننده انواع و اقسام ضربه‌هاي مهاجمان و هافبک‌هاي استقلال را دفع کرد.

در دقايق پاياني بازي يدالله جهانبازي به دليل خطاي مشکوک بر روي مهاجم استقلال نقطه پنالتي را نشان داد و از اين زمان به بعد بازي به حاشيه کشيد و داور مسابقه مجبور شد بارها از کارت زرد و قرمز خود استفاده کند.

پس از اينکه آرش برهاني در دقيقه 90 پنالتي را به گل تبديل کرد و بازي را به تساوي کشاند جنجال‌ها ادامه پيدا کرد و جهانبازي ميلاد نوري، حامد لک، رامين رضاييان از صبا کارت زرد نشان داد و سهراب بختياري زاده را از زمين مسابقه اخراج کرد و در نهايت اين ديدار پرحاشيه و جنجالي با تساوي يک بر يک به پايان رسيد.

تيم صبا با کسب يک امتياز اين ديدار 36 امتيازي شد و استقلال تهران هم به امتياز 56 رسيد و صدر جدول را در اختيار گرفت.

 

 

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس