به گزارش سلام لردگان به نقل از خبرگزاري فارس ، بهزاد ابراهيمي پيش از ظهر امروز در نشست شوراي اداري اين سازمان اظهار کرد: از ابتداي سالجاري تاکنون افزون بر 15 هزار و 170 تن بوکسيت و آرژيليت از برترين معدن غرب آسيا و خاورميانه در چهارمحال و بختياري استخراج شده است.
وي با بيان اينکه اين مواد در صنايع آلومينيم، صنايع نسوز و سايندهها کاربرد ويژهاي دارد، افزود: اين مقدار مواد معدني با عيار 65 تا 75 درصد از ابتداي امسال استحصال شده که در ايران و خاورميانه از نظر عيار و حجم ذخيره بينظير است.
ابراهيمي با بيان اينکه منابع معدني و ذخاير تحت الارضي يکي از مهمترين و اساسيترين پايههاي اقتصاد هر کشور است، خاطرنشان کرد: اگر کشوري از منابع تحت الارضي مناسب و کافي برخوردار نباشد با قاطعيت ميتوان گفت آن کشور هرگز راه توسعه را نخواهد پيمود، چراکه الفباي اقتصاد را در اختيار ندارد.
رئيس اداره معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختياري تأکيد کرد: نقش معادن و منابع در رشد اقتصادي هر کشوري انکارناپذير است و بدون ترديد بهرهبرداري از معادن کشور عاملي کاملاً مثبت و مهم در رشد و توسعه اقتصادي است.
وي تصريح کرد: ميتوان با برنامهريزي درست و منطقي در ابعاد اقتصادي و اجتماعي و زيست محيطي معدنکاري و اعمال نظارت هماهنگ به جنبههاي مختلف و اتخاذ قوانين محکم، توسعه اقتصادي و اجتماعي را تقويت کرد.
ابراهيمي توليد کيفي و اشتغال پايدار را يکي از راهکارهاي مهم خدماترساني در جامعه برشمرد و تأکيد کرد: همه بايد با اقتصاد مقاومتي در راستاي خودکفايي آن هم در راستاي تصرف بازارهاي بينالمللي تلاش کنيم و با تلاش هوشمندانه نيازهاي مردم ايران اسلامي را در بخشهاي مختلف تامين کنيم.