به گزارش سلام لردگان ، آيتالله سيداحمد علمالهدي عضو مجلس خبرگان رهبري در همايش بزرگ جبهه پايداري که عصر امروز در سالن سيدالشهدا تهران برگزار شد، اظهار داشت: اميدوارم به عنوان يک طلبه پيرمرد در محضر شما دلدادگان اهل بيت و شيفتگاني که مقام عشق و جاندادن در راه خدا و اهل بيت را در معرض امتحان قرار دادهايد و در پاي ولايت رشيدانه پايمردي کردهايد، بتوانم خدمتگزار باشم.
آيتالله علمالهدي با اشاره به معناي کلمه فتنه ادامه داد: کلمه فتنه يک واژه عربي است و فتنه عبارت است از اين که شما طلا را داخل آتش کنيد تا صفا و بيغشي آن با رفتن درون آتش شفاف شود. از اين رو اين اصطلاح در ارتباط با جريانات آزمايشي، اجتماعي و سياسي در فرهنگ اسلام جعل شده است.
عضو مجلس خبرگان رهبري تصريح کرد: اين لغت براي اين منظور استخدام شده که پيچيدگيهاي سياسي و اجتماعي که به وسيله جريانهاي گوناگون در عرصه حيات جمعي به وجود ميآيد کاربرد داشته باشد و يک آتش گداختهاي است که طلاي فکر و دل انسانها را گداخته کرده و مورد آزمايش قرار ميدهد.
وي با بيان اينکه طلاي صاف هيچگاه فاسد نميشود و ماهيت آن تغيير نخواهد کرد، افزود: در سوره بقره ذات مقدس پروردگار فتنه را از کشتار بدتر دانسته است.
آيتالله علمالهدي خاطرنشان کرد: علامه طباطبائي در تفسير الميزان درباره علت اينکه فتنه از کشتار بالاتر است عبارت جالبي دارد و ميگويد در کشته شدن زندگي دنيا قطع ميشود ولي در فتنه دو زندگي دنيا و آخرت از بين ميرود.
امام جمعه مشهد با بيان اينکه کساني که به عنوان طلاي ناپاک از مسير دين بازگشته و ارتدادشان ثابت شود اصحاب آتش هستند، گفت: آنها هر امتيازي هم که در دنيا داشته باشند همه از بين مي رود و نابود ميشود.
وي دسته دوم را مجاهدان فيسبيلالله دانست و افزود: اين دسته از افراد به رحمت خدا اميد دارند و مورد غفران الهي قرار ميگيرند.
** پايداري در برابر فتنه و انحراف عمر 50 ساله دارد
آيتالله علمالهدي با اشاره به عنوان همايش امروز يادآور شد: پايداري در برابر فتنه و انحراف صرفا به سي و چهار سال بعد از پيروزي انقلاب محدود نميشود، بلکه عمر 50 ساله دارد.
عضو مجلس خبرگان بر همين اساس افزود: از زمانيکه حضرت امام نهضت را آغاز کردند جريان فتنه و انحراف به سراغ انقلاب آمد.
وي منافقين را يک جريان انحرافي در دل انقلاب اسلامي دانست و اظهار داشت: آنچه که مهم است اينکه ما بايد رابطه فتنه و انحراف را بشناسيم؛ فتنه عبارت از آتشي است که در درون جامعه روشن ميشود و کجرويهايي که از اين آتش به وجود ميآيد.
عضو مجلس خبرگان رهبري با بيان اينکه ريزشهايي که در انقلاب و اسلام رخ ميدهد انحراف در ريزشها و شرارههاي آتش فتنه است گفت: بايد در دل هر فتنه ابتدا سراغ انحراف رفت.
وي با تاکيد بر اينکه اگر رابطه انحراف و فتنه براي ما روشن شود تا اندازهاي مسير مشخص خواهد شد، گفت: به دنبال هر فتنهاي که ميخواهد به وجود آيد انحراف قرار دارد.
آيتالله علمالهدي بر همين اساس به فرمايش حضرت علي(ع) مبني بر اينکه بايد حق و باطل را شناخت و نبايد حق و باطل را با اشخاص تشخيص داد گفت: در جريان فتنه و انحرافي که پيش آمده گاهي چنان دانه درشتها را هدف قرار داده که حتي دو مرجع تقليد نيز در عرصه 34 سال انقلاب ريزش و سقوط داشتند.
وي بر همين اساس به آقاي منتظري اشاره کرد که در اوج قائممقامي رهبري به خاطر فتنه سقوط و ريزش داشت و گفت: در فتنه و انحراف يک هدف مشترک وجود دارد و آن اينکه تجليگاه مقام ولايت و رهبري را از حوزه قدرت بيرون کنند.
آيتالله علمالهدي با بيان اينکه قبل از پيروزي انقلاب ميخواستند روحانيت را کنار بگذارند اظهار داشت: بعد از پيروزي انقلاب نيز هدف مشترک انحرافايون خارج کردن دين از عرصه قدرت و تجليگاه ولايت و رهبري بوده است.
امام جمعه مشهد با بيان اينکه اگر بنا باشد دين و ولايت حاکم نشوند،کسي نميتواند جلودار کساني باشد که به قدرت ميرسند، گفت: حتي کسانيکه قبلاً در فتنه و جريان انحراف نبودند وقتي در عرصه قدرت وارد ميشدند با فتنه و انحراف همدستي ميکردند و دين، ولايت و رهبري را چالش سر راه خود ميدانستند.
**اگر فتنه شود در جامعه زاد و ولد ميکند
وي اضافه کرد: وقتي فتنه به وجود ميآيد از بين نميرود؛ اگر هم سرکوب شود در درون جامعه زاد و ولد ميکند.
آيتالله علمالهدي با بيان اينکه در جريان اصلاحات آقاي خاتمي و موسوي با يکديگر قرار گذاشتند هر کدام آمدند ديگري وارد نشود افزود: خاتمي کانديدا شد؛ موسوي در مصاحبهاي شرايط براي رياست جمهوري و خصوصيات آن را مطرح کرد که خبرنگار به وي گفت اين اقدامات براي رئيس جمهور نيست بلکه مربوط به قدرت اول يعني رهبري است.
وي اضافه کرد: موسوي در پاسخ به اين خبرنگار گفته بود؛ «خيلي ساده است اگر رئيس جمهور درستي بيايد مردم را به خيابانها ريخته تا رهبري را متقاعد کند»
آيتالله علمالهدي اضافه کرد: اين در حالي است که موسوي تنها اصل 110 را ميدانست و اصل 57 را فراموش کرده که قواي سه گانه تحت لواي رهبري ادامه ميشود.
امام جمعه مشهد ادامه داد: دستور کار جريانهاي خارج و داخل کشور پس از فتنه 88 جنگ با رهبري بود و در ظاهر موضوع تقلب در انتخابات را مطرح ميکردند چراکه اگر موضوع اين بود بايد آنها با رئيسجمهور منتخب درگير ميشدند اما با رهبري دشمني کردند. از اين رو فتنه و انحراف يکي هستند.
وي تصريح کرد: وقتي يک مرجع تقليد ريزش ميکنند، ريزش مامور و نخستوزير امام و کارگذار نظام در خدمت امام چيز بعيدي نيست؛ با هيچ مدرک و معياري نميتوان افراد را ملاک حق و باطل قرار داد.
آيتالله علمالهدي با تاکيد بر اينکه هر فرد و جرياني اگر در مقابل مقام ولايت قرار گيرد يا جريان انحرافي و يا عامل فتنه است افزود: از خط رهبري يک سانتيمتر زاويه گرفتن باطل است.
امام جمعه مشهد با تاکيد بر اينکه ما در انتخابات سال 92 با فتنه؛ چه بسا از نوع 88 نباشد روبرو هستيم گفت: هوشياري مردم در فتنه 88 و وابستگي آنان به ولايت به گونهاي است که هرکس شعارهاي فتنهگران و انحرافيها را بدهد مردم او را طرد خواهند کرد.
وي گفت: فتنه جديد دو عنوان را علم ميکند؛ اول نام امام (ره) و دوم امام زمان (عج). و يک عده با علم کردن نام امام (ره) و عدهاي هم با شعار امام زمان ميخواهند رهبري را از ابهت بياندازند.
** ابعاد فتنه جديد
آيتالله علمالهدي با بيان اينکه عناصري در انتخابات وارد خواهد شد که سبقه و رنگ خط امام در آنها پررنگ خواهد بود، اظهار داشت: بايد کساني را که به طور حقيقي دل در گرو امام دارند نسبت به اين مسئله توجيه کرد چرا که عناصري در انتخابات وارد ميشوند که به هيچ وجه نميتوان جريان پشت پرده آنان را براي مردم توجيه کرد و اين امر يک فتنه جديد است.
آيت الله علمالهدي انتخابات را دروازه مردمسالاري و حصن حصين انقلاب اسلامي دانست و افزود: در جامعه ولايي کسي نميتواند زير پوشش رهبري مردم را بچاپد.
عضو مجلس خبرگان رهبري با بيان اينکه بايد مراقب بود که چه کساني از دروازه انتخابات وارد عرصه ميشوند تصريح کرد: هر عنصر وابسته به دشمني ميتواند از اين دروازه وارد شود و دشمن آنقدر آگاه است که اين عنصر وابسته را از بيرون وارد نکند بلکه از عناصر دروين سربازگيري ميکند.
وي با تاکيد بر اينکه آنچه مهم است پاسداري از دروازه انتخابات با عنصر بصيرت است افزود: وظيفه نخبگان انقلابي اين است که از همين حالا به بيدارسازي مردم در قبال جريان فتنه و انحراف بپردازند چرا که در انتخابات 92 افرادي با سبقه امام و شعار امام زمان به ميدان ميآيند که نمي توان مردم را درباره اين گروه توجيه کرد لذا بايد مراقب باشيم که درگير فتنه ديگري نشويم.
آيتالله علمالهدي با بيان اينکه نبايد فکر کنيم که در انتخابات آينده کساني دوباره شعار مرگ بر رهبري ميدهند و ما آنها را از ميدان به در خواهيم کرد يادآور شد: بايد مراقب باشيم که بلاي فتنه 88 سرمان نيايد که رهبر معظم انقلاب براي کنترل آن فتنه از خودشان هزينه کردند هرچند فتنه 88 ما را بيدار کرد.
امام جمعه مشهد با بيان اينکه ما بايد درباره کانديداهايي که ممکن است زمينهاي در آنها وجود داشته باشد که به استخدام فتنه درآيند افشاگري کنيم گفت: عناصر فتنه همواره قدرت طلب بودند و گرايش قدرتطلبي در هر فردي که به وجود بيايد فتنه به او دست اندازي ميکند و به استخدام فتنه درميآيد همانطور که برخي افراد در سال 88 عامليت فتنه شدند.
وي با بيان اينکه ممکن است کساني امروز فتنهگر نباشند اما مانند فتنهگران سال 88 بعدا وارد جريان فتنه شوند افزود: درست است که فتنه 88 را آمريکا و انگيس طراحي کردند و عوامل اجرايي آن ضدانقلاب داخلي و خارجي بودند اما قدرت طلبها فکر ميکردند که با تکيه بر عناصر فتنه ميتوانند به قدرت برسند لذا بستر فتنه شدند.
** نميتوان کساني را که دشمن امام حسين را خداجو خواندند مفتون دانست
آيتالله علمالهدي ادامه داد: بنده به کساني که ميخواستند سران فتنه را تبرئه کنند گفتم شما چه کسي را مي خواهيد تبرئه کنيد؛ آيا ميخواهيد کسي را که 17 بيانيه داده و شعار نه غزه نه لبنان و جمهوري ايراني را تاييد کرده وکساني را که پرچم امام حسين (ع) را به آتش کشاندهاند مردم خداجو خوانده تبرئه کنيد؟
امام جمعه مشهد گفت: آيا ميتوانيم بگوييم که اين افراد مفتون و گول خورده بودهاند؟ اينطور نيست آنها مسير فتنه شدند و فرصت طلبي اين افراد آنها را در دست اندازي انداخت که فتنه آنها را گرفت. ودر واقع بچه فتنه شدند. از اين رو بچه و فرزند فتنه را نميتوان مفتون و بيتقصير دانست.
وي در ادامه با بيان اينکه از بستر فتنه و انحراف هيچ کس به مسير اسلام و انقلاب باز نگشته است به سرنوشت نهضت آزادي اشاره کرد و گفت: مگر بنيصدر برگشت؟ لذا کسانيکه در جريان انحراف قرار گرفتهاند با وجود سابقه درخشانشان اگر از نيمه راه برنگردند ديگر قابل برگشت نيستند.
** هوشيارسازي و بيدارسازي مردم را از وظايف نخبگان حزباللهي
آيتالله علمالهدي هوشيارسازي و بيدارسازي مردم را از وظايف نخبگان حزباللهي برشمرد و تصريح کرد: قبل از اينکه افرادي بخواهند با صبغه امام زير پرچم امام قرار بگيرند که ديگر قابل توجيه نباشد بايد رنگشان را بيرنگ کرد.
عضو مجلس خبرگان با اشاره به انتخابات آينده تاکيد کرد: بايد چهرههاي عزيز را به ميدان آورد از اين رو اميدواريم اين نهاد مقدس اجتماعي موفق و قاطع عمل کند.
وي مجاهده در اين مسير و بيدارگري را بسيار سنگينتر از رويارويي با دشمن دانست و يادآور شد: رزمندگان ما هشت سال دفاع مقدس کردند و با تقديم جان خود دشمن را شکست دادند از اين رو آنها مسير شهادت را رفته و به اوج رسيدند و جهاد در تاويل نصيب ما شد.
آيتالله علمالهدي در پايان تاکيد کرد: هوشيارسازي مردم و به مخاطره انداختن جريان زندگي بسيار سنگينتر از جهاد تنزيل است.
( منبع خبرگزاري فارس)