کد مطلب: 74815
ا آغاز نام نويسي مرحله دوم اعزام عمره مفرده از ?? بهمن ا
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 519
به گزارش سلام لردگان به نقل از خبرگزاري شبستان، نام نويسي مرحله دوم زائران ايراني براي اعزام به عمره مفرده در استانها از 26 بهمن ماه آغاز ميشود و زائران استانهاي تهران، قم، قزوين و البرز ميتوانند در روز 27 بهمن ماه جهت ثبت نام اقدام کنند.
سازمان حج و زيارت اعلام کرد پيرو اطلاعيه اعلام گروههاي مرحله اول اعزام عمره مفرده، مشخصات گروههاي مرحله دوم در روزهاي 23 و 24 بهمن ماه، از طريق اطلاعيه هاي استاني اعلام و ثبت نام در گروههاي مربوطه نيز در همه استانها به جز استانهاي تهران، البرز، قم و قزوين) 26 بهمن 1391 و استانهاي تهران، البرز، قم و قزوين 27 بهمن آغاز مي شود.
افرادي که برابر اطلاعيه هاي استاني واجد شرايط تشرف در عمره 92 -91 بوده اند ،مي توانند در گروههاي مرحله دوم ثبت نام و مشرف شوند.
شايان ذکر است اين نام نويسي براي افرادي است که پيش از اين براي اعزام به عمره مفرده در بانک سپرده گذاري کرده اند.
پايان پيام/