آخرین اخبار
کد مطلب: 74760
پلي‌کلينيک تخصصي صنعت نفت در چهارمحال و بختياري احداث مي‎شود
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 730



به گزارش سلام لردگان - مجيد جليل اظهار داشت: در نشستي که در روز گذشته با وزير نفت برگزار شد مشکلات و نارسايي‌هاي گاز طبيعي استان مطرح و بررسي شد.

وي ادامه داد: در اين نشست همچنين مشکلاتي که در گازرساني به بخش منج و سردشت شهرستان لردگان بود به اطلاع وزير رسيد و مقرر شد تا به دستور وي در رابطه با رفع اين مسائل و مشکلات اقدامات لازم انجام گيرد.

جليل از احداث ساختمان جديد شرکت گاز شهرستان لردگان خبر داد و گفت: احداث اين ساختمان مورد موافقت وزير نفت قرار گرفته و به زودي اين پروژه کلنگ‌زني مي‎شود.

نماينده مردم لردگان در مجلس شوراي اسلامي همچنين از احداث پلي‌کلينيک صنعت نفت در استان خبر داد و افزود: اين پروژه که از مصوبات مهم سفر چهارم هيئت دولت به استان است مي‎تواند به خوبي نياز کارکنان صنعت نفت را برطرف کند که مورد موافقت وزير نفت قرار گرفته و به زودي اجرايي مي‌شود.

جليل با اشاره به پيشرفت 23 درصدي پتروشيمي لردگان، تصريح کرد: اين مجتمع يکي از مهم‌ترين صنايع بزرگ استان به شمار مي‎رود که تاکنون به دليل مشکلات مالي، سرمايه‌گذاري خارجي و مسائلي که در رابطه با مبادله ارزي وجود داشت از پيشرفت لازم برخوردار نشده است.

وي از رفع مشکل مبادله ارزشي پتروشيمي لردگان تا يک ماه آينده خبر داد و گفت: با دستور وزير نفت مشکلات و مسائل فراروي اين مجتمع به زودي برطرف و در تکميل آن تسريع مي‎شود.

جليل خاطرنشان کرد: پتروشيمي لردگان با ظرفيت ايجاد 2 هزار و 500 شغل مي‎تواند نقش بسيار مهمي در رشد و آباداني استان داشته باشد. (منبع فارس ) 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس