آخرین اخبار
کد مطلب: 74664
هزينه چند ميليون ‌دلاري آمريکا براي ايجاد اختلاف بين شيعه و سني
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 736

 


به گزارش سلام لردگان حجت‌الاسلام والمسلمين محمدحسن زماني صبح امروز در همايش رسول مهر در جمع علما و روحانيون شيعه و سني استان‎هاي خراسان در اردوگاه مازندران مشهد با اشاره به آيه 52 سوره مؤمنون و با بيان اينکه مهم آيات الهي است که بر وحدت تأکيد دارند، اظهار داشت: تلاش براي وحدت اسلامي مصداقي از عبادت است و کار سياسي محسوب نمي‌شود.

وي با بيان اينکه يکي از صفات قرآن کريم حکمت است، گفت: خداوند در آيات مختلف بر توحيد رب تاکيد دارد و خطاب به امت اسلام مي‌گويد که رب واحد، امت واحد مي‌طلبد؛ بنابراين همانطور که مربي واحد است، مربوب هم واحد است، زيرا امکان ندارد رب واحد چند مربوب متفاوت تربيت کند.

معاون امور بين‏الملل حوزه‌هاي علميه افزود: با توجه به اين امر، وحدت انديشه‌اي بايد در ميان امت باشد که با آن، تجلي وحدت ربوبي ايجاد نمايند.

حجت الاسلام و المسلمين زماني خطاب به علما و روحانيون شيعي و سني گفت: مخالفت يا ترک وحدت ترک عبادت و خلاف تقواست.

وي با تأکيد بر اينکه همه علماي اسلامي بر وحدت تاکيد دارند، ضمن طرح اين سئوال که چرا با اين وجود، هنوز برخي از علماي شيعه و سني بر اين امر اهتمام نمي‎ورزند، پاسخ داد: داشتن انديشه تکفيري، يکي از اين امور است که بايد از بين برود.

معاون امور بين‎الملل حوزه‌هاي علميه تاکيد کرد: با توجه به اينکه خواندن شهادتين گواه بر مسلماني است، حتي وهابيون هم مسلمان محسوب مي‌شوند، اما منحرف شده و بايد آنان را نسبت به غفلت خود راهنمايي کرد و آگاهي داد.

وي بزرگنمايي و مشاهده فاصله زياد بين مذهب خود با سايرين را يکي ديگر از عواملي دانست که برخي افراد به اين دليل از وحدت روي گردان هستند و در توضيح آن گفت: اين افراد از کثرت مشترکات اطلاعي ندارند و نمي‌دانند که چه ميزان زيادي اشتراک ميان مذاهب اسلامي وجود دارد.

حجت الاسلام و المسلمين زماني افزود: به هر حال در درون هر مذهبي اختلاف آرا وجود دارد و بر همين اساس اختلافاتي بين نظرات شيعه و سني هست اما مشترکات آنان فراوان‎تر است.

وي غرض از وحدت را با يکديگر بودن دانست و افزود: برخي از افراد تند و ضد وحدت، تصور مي‌کنند که با اين کار بايد از مواضع مذهبي خود صرف نظر کنند؛ در حالي که وحدت با کوتاه آمدن از اين مواضع حاصل نمي‌شود، بلکه همزيستي پيروان اسلام همراه با عمل به مباني و عقايد خود تعريف وحدت است.

معاون امور بين‎الملل حوزه‌هاي علميه، گفت‎وگو و تبيين عقايد و فقه يکديگر را بي اشکال برشمرد و با اشاره به عصبانيت از رفتارهاي تند افراد مذهب مخالف به عنوان يکي ديگر از عوامل دوري از وحدت، ابراز داشت: افراد جاهل و تندرو در طرفين هستند اما نبايد کار غلط آنان را به ديگران تسري داد.

وي با بيان اين که نمي‏شود با جاهل وحدت کرد، بلکه عقلا بايد بر اين امر اهتمام ورزند، گفت: تعصب منفي و تحجر و عدم تمايل به کسب اطلاعات علمي و بهره‌گيري از دانش ديگران يکي ديگر از عواملي است که برخي افراد به آن خاطر از وحدت روي گردان شده‌اند.

حجت الاسلام و المسلمين زماني توضيح داد: استفاده از کتاب‌هاي مذاهب مختلف و بهره‌گيري از دانش يکديگر از اموري است که بايد بهره برد.

وي يادآور شد: هر ساله براي ايجاد اختلاف بين شيعه و سني، ميليون‌ها دلار از سوي آمريکا هزينه مي‌شود.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس