به گزارش
"پايگاه خبري تحليلي سلام لردگان"، رحمتالله حماميان اظهار داشت: کاهش قطعيهاي ناشي از خطاهاي گذرا و دائم در شبکههاي توزيع انرژي الکتريکي، کاهش خطر آتش سوزي در مناطق مشجر و جلوگيري از تخريب محيط زيست از مزاياي استفاده از کابلهاي خودنگهدار است.
اين مسئول افزود: بهبود وضعيت بهرهبرداري از شبکهها به دليل کاهش اتفاقات و حوادث ايجاد شده بر روي آنها، افزايش ايمني در هنگام کار بر روي خطوط، کاهش خسارات و ضايعات ناشي از برق گرفتگي از ديگر مزاياي استفاده از کابلهاي خودنگهدار است.
حماميان افزايش پايداري شبکه در مقابل خطاهاي ناشي از وزش باد و طوفان را از ديگر اين مزايا برشمرد و گفت: امکان زيباسازي شهري با توجه به امکان عبور کابلهاي خود نگهدار از بين درختان واقع در مسير شبکه و يا عندالزوم نصب آن روي ديوار با يراق آلات ويژه از ديگر مزاياي استفاده از کابلهاي خودنگهدار است.
مديرعامل شرکت توزيع برق چهارمحال و بختياري با اشاره به ديگر مزاياي استفاده از کابلهاي خودنگهدار، ابراز داشت: عدم امکان استفادههاي غير مجاز از برق، کاهش قابل توجه قيمت تمام شده احداث شبکههاي فشار ضعيف با کابل خودنگهدار در مقايسه با شبکههاي داراي خطوط فاقد عايق، امکان واگذاري انشعاب، نگهداري و سرويس خطوط در حالت برقدار از ديگر اين مزايا محسوب ميشود.
اين مسئول در ادامه همچنين با اشاره به معايب شبکههاي با کابل خودنگهدار، گفت: عيبيابي اين شبکهها سخت بوده و زمان بيشتري ميبرد و انشعابگيري از اين شبکهها سختتر است.
حماميان با اشاره به راهکارهاي صرفه جويي مصرف برق براي مشترکين، ابراز داشت: مديريت مصرف برق شامل مجموعهاي از فعاليتهاي به هم پيوسته بين صنعت برق و مشترکين آن به منظور منطقي کردن مصرف برق است تا بتوان با کارآيي بيشتر و هزينه کمتر به مطلوبيت يکساني در زمينه برق دست يافت.
وي خاطرنشان کرد: بدين ترتيب هم عرضه کننده برق و هم مصرف کننده آن به سود بيشتري دست خواهند يافت البته اين نکته را بايد متذکر شد که هدف از مديريت مصرف برق کاهش ميزان توليد و کاستن از رفاه جامعه نيست بلکه کاربرد منطقي و بخردانه انرژي الکتريکي و استفاده صحيح از آن است که نتيجه آن حفظ و حتي افزايش توليد و رفاه جامعه خواهد بود. (منبع:فارس)