آخرین اخبار
کد مطلب: 74349
انهدام نيروهاي نارنجي زير چتر دفاعي ولايت ??
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 641

به گزارش  "پايگاه خبري تحليلي سلام لردگان" به نقل از خبرنگار سياسي دفاعي شبستان، رزمايش تخصصي دريايي ولايت 91 صبح امروز جمعه با فرمان امير دريادار حبيب الله سياري فرمانده نيروي دريايي ارتش از روي عرشه زيردريايي فوق سنگين طارق با رمز يا حسين(ع)? آغاز شد.
در اين رزمايش دريادلان نيروي دريايي ارتش پس از رصد لحظه اي تحرکات نيروهاي دشمن فرضي(نارنجي) توسط ناوشکن جمهوري اسلامي ايران جماران و اعلام اطلاعات جمع آوري شده به قرارگاه مرکزي رزمايش، يگان هاي شناور خودي (نيروهاي آبي) شامل زيردريايي ها، شناورهاي سطحي ، هواناوها را طي مانور تاکتيکي از محل استقرار به سمت منطقه ماموريت به منظور مقابله با نيروهاي مهاجم فرضي حرکت دادند.
ارزيابي سامانه هاي پرتابي و جنگال در رزمايش تخصصي دريايي ولايت

سخنگوي رزمايش تخصصي دريايي ولايت 91، گفت: سامانه هايي که در طول يک سال گذشته در کشور طراحي، توليد و بهينه شده اند، همانند سامانه هاي پرتابي نظير موشک و اژدر در رزمايش ولايت 91 مورد آزمايش و ارزيابي قرار مي گيرند.
امير دريادار امير رستگاري افزود: اين سامانه ها در سه حوزه افزايش برد، دقت اصابت و قدرت تخريب مورد آزمايش و ارزيابي قرار خواهند گرفت.
به گفته امير دريادار رستگاري، در اين رزمايش همچنين سامانه هاي ديگري نظير جنگال و اهدافي نظير ارتقاي سطح کيفي سامانه فرماندهي و کنترل يکپارچه مورد ارزيابي قرار مي گيرند.
وي ادامه داد: کنترل يکپارچه سامانه هاي ارتباطي امن و ايمن، همسان سازي و انتقال تجربه توسط کارکنان قديمي به جوانان و افزايش سرعت واکنش سريع يگان هاي نيروي دريايي ارتش در مواقع مقتضي و در حالت هاي غيرمترقبه از اهداف رزمايش تخصصي دريايي ولايت 91 است که در طول مدت زمان برگزاري اين رزمايش پيگيري مي شود.
شناورهاي سطحي و زيرسطحي نيروي دريايي ارتش عازم آب‌هاي آزاد شدند
همچنينن شناورهاي سطحي و زيرسطحي نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي براي شرکت در رزمايش تخصصي دريايي ولايت 91 صبح امروز جمعه پس از صدور فرمان آغاز رزمايش، عازم آب‌هاي آزاد شدند.
بر اساس اين گزارش، انواع زيردريايي‌هاي سبک و سنگين، ناوها و ناوچه‌هاي لجستيک و موشک‌انداز با دريافت فرمان آغاز رزمايش از اسکله منطقه يکم نيروي دريايي ارتش جدا شده و عازم محل‌هاي استقرار در مناطق عملياتي رزمايش شدند.
ناوشکن‌هاي «البرز»، «سبلان» و همچنين ناو «گرز» نيز از جمله رزم‌ناوهايي هستند که براي شرکت در رزمايش تخصصي دريايي ولايت 91 نيروي دريايي ارتش از منطقه يکم اين نيرو به سمت آب‌هاي آزاد عزيمت کردند.رزمايش تخصصي دريايي ولايت 91 صبح روز جمعه با اعلام رمز «يا حسين (ع)» توسط امير دريادار حبيب الله سياري فرمانده نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي از عرشه زيردريايي کيلو کلاس «طارق» در محدوده شرق تنگه هرمز تا مدار 18 درجه شمال اقيانوس هند آغاز شد.
در اين رزمايش دريادلان نيروي دريايي ارتش پس از رصد لحظه‌اي تحرکات نيروهاي دشمن فرضي(نارنجي) توسط ناوشکن جمهوري اسلامي ايران جماران و اعلام اطلاعات جمع‌آوري شده به قرارگاه مرکزي رزمايش، يگان‌هاي شناور خودي(نيروهاي آبي) شامل زيردريايي‌ها، شناورهاي سطحي ، هواناوها را طي مانور تاکيتکي از محل استقرار به سمت منطقه مأموريت به منظور مقابله با نيروهاي مهاجم فرضي حرکت دادند.
«صلح، دوستي و امنيت» براي منطقه خليج فارس پيام اين رزمايش براي کشورهاي همسايه و «اراده جدي ملت ايران براي دفاع از منابع و منافع حياتي خود در تمام عرصه‌ها به خصوص در آب‌هاي آزاد» پيام اين رزمايش ولايت 91 براي دشمنان جمهوري اسلامي است.

دومين روز همايش

همين دليل ما بايد تعدادي از يگان‌هايي که در رزمايش نيروي دريايي شرکت مي‌کنند را به دو گروه تقسيم کنيم؛ يک گروه نقش دشمن را تحت عنوان نيروي نارنجي و يک گروه هم نقش نيروي مدافع را تحت عنوان نيروي آبي، بازي مي‌کنند و اين دو گروه در منطقه‌اي که براي انجام رزمايش در مدار 18 درجه مشخص شده، استقرار يافته و پس از استقرارشان با استفاده از تاکتيک‌هاي نوين و با خلاقيت و ابتکاري که همه کارکنان بايد داشته باشند بويژه سلسله مراتب کنترل کننده رزمايش اين موارد کشف و شناسايي شده و علامت‌گذاري همديگر به عنوان انهدام انجام مي‌شود که در اين مرحله به صورت کامل توسط داوران متخصص در رده‌هاي مختلف کار فرماندهان ارزيابي شده و عملکرد آنها در پايان کار معلوم مي‌شود.
فرمانده نيروي دريايي ارتش تصريح کرد: تعداد ديگري نيز از يگان‌هاي منتخب در سواحل استقرار پيدا مي‌کنند که براي دفاع ساحلي و اقداماتي که بايد در طول رزمايش در ساحل انجام شود آنها نيز به همين ترتيب کار خود را جلو برده و مورد ارزيابي قرار مي‌گيرد.
فرمانده نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران گفت: برقراري امنيت براي کشتي‌هاي نفتکش و تجاري ما در خليج عدن، شمال اقيانوس هند، باب‌المندب و درياي سرخ را همزمان انجام داده و اين رزمايش به برقراري امنيت کمک مي‌کند لذا بيست و سومين ناوگروه جمهوري اسلامي ايران متشکل از ناو جماران و ناو بوشهر هم‌اکنون در منطقه خليج عدن اين ماموريت را انجام مي‌دهند، بنابراين اين رزمايش کار را تقويت کرده و بحث برقراري امنيت آن منطقه به قوت خودش باقي‌ است.
وي اظهار داشت: در اين رزمايش 5 هدف عمده را دنبال مي‌کنيم که يکي نشان دادن اقتدار نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران در عرصه درياهاي آزاد است، چرا که فرمانده معظم کل قوا مي‌فرمايند مظهر اقتدار ملت در درياها شما نيروهاي دريايي هستيد، دوم نشان دادن توانمندي نيروهاي مسلح براي دفاع از مرزهاي آبي کشور، سوم نشان دادن توان نيروي دريايي در دفاع از مرزهاي آبي، چهارم که مهم‌ترين آن است نشان دادن توان نيروي دريايي براي برقراري امنيت پايدار در منطقه و پنجم ارسال پيام صلح و دوستي براي کشورهاي منطقه است.
دريادار سياري خاطر نشان ساخت : درباره بحث تجهيزات جديد همانطور که بارها گفته‌ام حضور در دريا، حضور در علم است و رزمايش در دريا، پايه‌هاي علمي دارد و اصولا جنگ در دريا، جنگ علم است‌ لذا ما هر حرکتي که در دريا انجام مي‌دهيم و هر تجهيزاتي که در آن به کار مي‌گيريم و هر واحد شناور سطحي يا زيرسطحي که در دريا استفاده کرده يا در ساحل استقرار پيدا مي‌کند همه و همه نسبت به سال گذشته تفاوت دارد اما اين تفاوت‌ها آنقدر گسترده و وسيع است که نمي‌توان در اين مصاحبه‌ها عنوان کرد و شايد هم درست نباشد ولي بدانيد که همه حرکات نوآوري دارد زيرا ما اگر بر مبناي تجهيزات و روش‌ها، تاکتيک‌ها و سلاح‌هاي سال‌هاي گذشته بخواهيم جلو برويم، آن شعارمان که حضورمان در دريا جنبه علمي دارد زير سوال مي‌رود.
فرمانده نيروي دريايي ارتش تصريح کرد: ما کاملا به اين موضوع اعتقاد داريم و بر آن استوار هستيم که هر حرکت و رزمايشي که انجام مي‌دهيم با حرکات و رزمايش‌هاي قبلي تفاوت داشته و از لحاظ تجهيزات جنبه علمي گسترده‌تر و بيشتري را به خود اختصاص مي‌دهد
تمرين انواع تيراندازي در روز دوم رزمايش تخصصي ولايت 91

امير دريادار حبيب الله سياري، فرمانده نيروي دريايي ارتش از استقرار انواع زيردريايي، ناوشکن و ناو موشک‌انداز در مناطق عملياتي رزمايش ولايت 91 خبر داد و افزود: امروز در روز دوم رتمرينات مختلفي به صورت همزمان انجام خواهد گرفت. اين تمرينات شامل انواع تيراندازي سطح به سطح، سطح به هوا،‌ نشست و برخواست بالگردها و تمرينات مربوط به زيردريايي‌ها خواهد بود.
فرمانده نيروي دريايي ارتش با اشاره به آمادگي کارکنان اين نيرو گفت: نيروي انساني با داشتن روحيه، نشاط، ايمان و اعتقاد به انجام اين کار بزرگ (برگزاري رزمايش) با شور و نشاط هرچه تمامتر در همه عرصه‌ها حضور مي‌يابند و موضوع آمادگي نيروها براي ما از اهميت بالايي برخوردار است.
دريادار سياري در ادامه تاکيد کرد: به لطف خدا و با تدابير رهبري و تلاش کارکنان نيروي دريايي ارتش، همه يگان‌ها اعم از زيرسطحي‌ها، ناوشکن‌ها و ناوهاي موشک‌انداز از وضعيت خوبي برخوردارند و اميدواريم که يک رزمايش بسيار خوب و با هيجان داشته باشيم که نتايج مطلوبي را به همراه دارد.
گفتني است، رزمايش تخصصي ولايت 91 از ديروز(جمعه) در محدوده شرق تنگه هرمز تا مدار 18 درجه شمالي به وسعت بيش از يک ميليون کيلومتر مربع از آب‌هاي آزاد، آغاز شده و به مدت 6 روز ادامه خواهد داشت.

اجراي عمليات موفقيت‌آميز زيردريايي‌هاي سبک و سنگين در عمق دريا

همزمان با دومين روز از رزمايش دريايي ولايت 91، زيردريايي هاي سبک و کيلوکلاس نيروي خودي پس از خروج از ساحل،با نفوذ به عمق دريا و ورود به آبهاي فرامنطقه اي، مواضع نيروي مهاجم را شناسايي وعمليات خود را آغاز کردند. در اين مرحله از رزمايش، زيردريايي فوق سنگين طارق با اجراي عمليات «غوص و صعود» در آبهاي آزاد و فرامنطقه اي، عمليات شناسايي و رهگيري يگان هاي مهاجم را با موفقيت به اجرا گذاشت.
دريادار رستگاري سخنگوي رزمايش در اين باره گفت: زيردريايي فوق سنگين طارق به دست توانمند کارشناسان و متخصصان داخلي تعميرات نيمه اساسي را پشت سر گذاشت و عملياتي شد.
وي در ادامه از اجراي عمليات مهم مين گذاري توسط بالگردها و شناورهاي تندرو در مسير يگان هاي مهاجم خبر داد و افزود: اين عمليات با هدف انهدام شناورهاي سطحي و زيرسطحي نيروي مهاجم که قصد نفوذ به آبهاي سرزميني نيروي خودي را داشتند، با موفقيت کامل به انجام رسيد.
رستگاري اذعان داشت: به محض نزديک شدن نيروهاي مهاجم به سواحل، يگان هاي پدافندي نيروي خودي از طريق هوا، زمين و دريا عمليات خود را آغاز کرده و از نفوذ دشمن به سواحل و حريم آبهاي داخلي جلوگيري کردند.
سخنگوي رزمايش تأکيد کرد: در ادامه اين مرحله از رزمايش تخصصي دريايي ولايت 91، يگان هاي نيروي خودي مستقر در پايگاه ها، به محض نفوذ نيروهاي مهاجم به آبهاي سرزميني وارد عمل شده و عمليات دفاع ساحلي را طراحي و به اجرا گذاشتند.
وي اضافه کرد: همچنين شناورهاي سطحي نيروي خودي در منطقه عمومي رزمايش، با نيروهاي مهاجم درگير شده و ضمن اجراي تيراندازي هاي متناوب و غافلگيرانه بصورت شبانه و روزانه، اين نيروها را از منطقه متواري کردند.
دريادار رستگاري افزود: اجراي عمليات پرش چترباز و هلي برن ساحلي تفنگداران و همچنين استقرار ادوات نظامي و تجهيزات نيروها به منظور اجراي عمليات در منطقه عمومي رزمايش از ديگر بخش هاي اين روز بود.
سخنگوي رزمايش تصريح کرد: پرواز و حرکت همزمان بالگردهاي نيروي خودي به منظور پشتيباني هوايي از شناورهاي سطحي و زيرسطحي يکي ديگر از مراحل دومين روز از رزمايش دريايي ولايت 91 بود.
رستگاري در پايان با تأکيد بر موفقيت آميز بودن اين مرحله از رزمايش گفت: نيروي دريايي ارتش امروز ثابت کرد؛ حتي اگر دشمن تا ساحل ابهاي سرزميني پيشروي کند باز هم توانايي مقابله با او را دارد.

اجراي عمليات هواناوهاي توليد داخل در سومين روز رزمايش دريايي ولايت 91

هواناوهاي توليد داخل که در سالروز نيروي دريايي به آب انداخته شده بودند، عمليات دفاع ساحلي و جابجايي نيروها و تجهيزات را در سراسر سواحل از تنگه هرمز تا نقطه صفر مرزي به اجرا گذاشتند.
دريادار رستگاري سخنگوي رزمايش در اين باره گفت : يگان هاي مختلف نيروي خودي، پس از کشف و شناسايي مناطق نفوذ نيروهاي مهاجم، پدافند ساحلي را در سريعترين زمان ممکن تقويت کرده و از سه راه دريا، زمين و هوا، به مقابله با نيروهاي مهاجم پرداختند.
سخنگوي رزمايش تأکيد کرد: در ادامه اين مرحله از رزمايش، بالگردهاي "آر- اچ" ، "اس – اچ" و "اي- بي" به صورت گروهي و مجزا، به اجراي علميات هلي برن ، مين روبي و تخليه تجهيزات و نيروها در ساحل منطقه عمومي رزمايش پرداختند.
وي اضافه کرد: اجراي عمليات درگيري با نيروهاي مهاجم در ساحل نيز از ديگر بخش هاي اين مرحله رزمايش بود. در اين بخش، تکاوران و تفنگداران نيروي خودي پس از استقرار سلاح ها و تجهيزات ، تاکتيک دفاع ساحلي را به اجرا گذاشته و با آتش پرحجم و به موقع، نيروهاي مهاجم را که به آب هاي سرزميني نزديک شده بودند ، هدف قرار دادند.
دريادار رستگاري افزود: امروز همچنين عمليات پرش غواص ها از بالگرد و نفوذ آنها به داخل آب هاي منطقه رزمايش نيز به اجرا گذاشته شد ، غواصان پس از نفوذ به عمق دريا، با بکارگيري مين هاي چسبنده دريايي، شناورهاي نيروي مهاجم را دچار آسيب جدي کردند.
رستگاري تاکيد کرد: اجراي عمليات نفوذ و تصرف شناورهاي سطحي نيروهاي مهاجم توسط تکاوران نيروي خودي در سريع ترين زمان ممکن و با استفاده از برنامه غافلگيرانه از ديگر اقدامات انجام شده اين روز از رزمايش بود.
دريادار رستگاري سخنگوي رزمايش خاطر نشان ساخت در پايان اين مرحله از رزمايش هم، گروه دفاع سايبري نيروي خودي، هکرهاي نيروهاي مهاجم را که قصد تخريب سامانه هاي پردازشگر و حافظه شبکه رايانه اي را داشتند، شناسايي و خنثي کردند.

بازگشت زير دريايي طارق به اعماق دريا

عرشه زيردريايي پيشرفته و فوق سنگين طارق محل صدور فرمان آغاز رزمايش ولايت 91 نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي قرار گرفت تا گوياي موفقيت بزرگ متخصصين توانمند ايراني در تعمير و نوسازي اين شناور زيرسطحي غول پيکر باشد. بنا به فرمايش رهبر معظم انقلاب براي استفاده از توانمندي هاي داخلي براي تعمير و نوسازي زيردريايي کيلوکلاس طارق، اين شناور زير سطحي پيشرفته پس از يک دوره تلاش بي وقفه و موفقيت آميز مجموعه اي از متخصصين توانمند داخلي، به طور اساسي مورد تعمير و نوسازي قرار گرفت و در رزمايش ولايت 91 با پيام ?صلح و دوستي? در اعماق آبهاي آزاد غوص کرد.
امير دريادار دوم عباس زميني فرمانده فني نيروي دريايي ارتش با برشمردن موارد اهميت تعمير زيردريايي طارق به دست متخصصين ايراني و نيز با برشمردن مجموعه اي از فناوري هاي مختلف و پيچيده که در نوسازي اين شناور زيرسطحي بکار گرفته شده است، زيردريايي طارق و روند تعميرات آن را به عنوان يک دانشگاه کامل توصيف کرد.
به گفته اين فرمانده نيروي دريايي ارتش که مسووليت تيم تعمير طارق را برعهده داشته است، يکي از نکات مهم در روند تعمير اين زيردريايي پيشرفته، استفاده از مجموعه اي از فناوري هاي پيچيده در زمينه هاي مکانيک، الکترونيک، الکتريک، هيدروليک، رادار ، سونار است.
اين موفقيت بزرگ در نتيجه يک کار هماهنگ و گروهي و با بهره گيري از استعدادها و دست هاي توانمند متخصصين جوان ايراني و استفاده از توان و ظرفيت هاي بالاي تمام دانشگاه هاي فني و صنعتي و قطعه سازان کشور حاصل شده است.
يکي از نکات مهم در خصوص تعمير زيردريايي کيلو کلاس طارق که نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران تعدادي از آنها را در اختيار دارد، اين است که براي نخستين بار اين کار مهم و پيچيده توسط يک کشور غيرسازنده اين کلاس زيردريايي فوق سنگين نظامي - تجسسي مورد تعمير و نوسازي اساسي قرار گرفته است.
تا پيش از اين، تمام کشورهاي دارنده اين کلاس زيردريايي از جمله کشورهاي پيشرفته در عرصه صنايع دفاعي و نظامي، مجبور بودند نوسازي اين زيردريايي ها را به کشور سازنده آن واگذار کنند اما ايران به عنوان اولين کشور غيرسازنده اين شناور زيرسطحي، موفق به نوسازي آن شده است.
با وجود اين که تنها دو دهه از ورود اولين شناور زيرسطحي به ناوگان دريايي ايران مي گذرد، در اين مدت نسبتا کوتاه متخصصين توانمند داخلي با تلاش هاي شبانه روزي موفق به دستيابي به فناوري وساخت زيردريايي هاي کلاس سبک و متوسط شده اند.
اين توانمندي در حالي به دست آمده است که جمهوري اسلامي ايران در طول بيش از سه دهه اخير همواره با تحريم هاي خصمانه کشورهاي غربي روبرو بوده اند.
دستيابي به فناوري تعميرات اساسي و نگهداري زيرسطحي هاي کيلوکلاس از جمله زيردريايي هاي طارق از جمله دستاوردهاي چشمگير و قابل توجهي است که در نتيجه اراده و همت بالاي متخصصين داخلي به دست آمده است.
اين اقدام موفقيت آميز نيروهاي متخصص و متعهد نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران به عنوان يکي از دستاوردهاي بزرگ کشور در عرصه صنايع دفاعي - دريايي و گام بلند ديگري در جهت دستيابي به پيشرفته ترين فناوري ها براي غوص در اعماق اقيانوس ها محسوب مي شود.

دفاع سايبري براي نخستين بار در رزمايش ولايت 91 بکار گرفته شد

امير دريادار امير رستگاري، سخنگوي رزمايش تخصصي دريايي ولايت 91 گفت: يکي از تمرينات روز دوم رزمايش حمله سايبري نيروهايي مهاجم به شبکه هاي رايانه اي نيروهاي مدافع بود که با هدف نفوذ به شبکه و کسب اطلاعات و يا نفوذ ويروس در شبکه انجام شد. گروه دفاع سايبري نيروي دريايي ارتش با توجه به نظارت لحظه اي شبکه هاي رايانه هاي گروه مدافع، متوجه نفوذ سايبري گروه مهاجم شدند و با ايجاد ديوار آتش يا فاير وال و با استفاده از نرم افزارهاي در اختيار، ضمن جلوگيري از نفوذ آنها، مسير نفوذ به شبکه را هم پيدا کرده و نسبت به هک کردن آن مسير به طور همزمان اقدام آفندي انجام دادند.
معاون هماهنگ کننده نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي، گفت: گروه دفاع سايبري تيم خاصي است که به طور لحظه اي بر شبکه رايانه اي نظارت و کنترل دارد و تمامي مسيرهاي ورودي و خروجي رايانه ها را کنترل مي کنند تا تبادل اطلاعات رايانه اي به درستي انجام شود.
امير دريادار رستگاري گفت: گروه دفاع سايبري متوجه تمام نفوذها سايبري مي شوند و بلافاصله اقدام هاي لازم را براي مقابله با آن انجام مي دهند و اگر حمله سايبري از گروه نرم افزارها و بد افزارهاي خاصي باشد،سريعا روي آن کار مقابله انجام مي شود.
وي هدف از حملات سايبري را نفوذ با هدف ربايش اطلاعات و خراب کردن سامانه هاي پردازش شبکه هاي رايانه اي عنوان کرد و گفت: وقتي نفوذ هکرها را به برخي شبکه هاي رايانه اي کشور مشاهده کرديم، تشخيص داديم که نيروي دريايي هم نياز به تشکيل گروه دفاع سايبري دارد.
امير دريادار رستگاري يادآور شد: اين گروه هم اينک تشکيل شده است و تمام شبکه رايانه اي نيروي دريايي ارتش تحت کنترل و نظارت دقيق اين گروه قرار دارد.
آمادگي تکاوران دريايي براي انجام ماموريت هاي مختلف در آب هاي آزاد

ناخدا يکم ستاد احمد عزيزي، جانشين تيپ تکاوران دريايي امام حسين (ع) نيروي دريايي ارتش با اشاره به مقابله تکاوران دريايي ارتش با دزدان دريايي در ماموريت هاي برون مرزي، افزود: تکاوران دريايي و نيروهاي تفنگدار دريايي آمادگي دارند در سه هزار کيلومتر دورتر از مرزهاي کشور و آب هاي آزاد وارد عمل شده و از منافع کشورمان دفاع کنند.
ناخدا عزيزي يادآور شد: تکاوران دريايي در طول سال هاي گذشته و به ويژه امسال توانستند ضمن مقابله با دزدان دريايي در چندين نوبت برخي کشتي هاي ايراني و خارجي را از چنگ آنها نجات دهند که بازتاب هاي بين المللي و داخلي خوبي به دنبال داشت.
وي در ادامه يادآور شد: تيپ تکاوران دريايي در رزمايش تخصصي ولايت 91، ضمن انجام عمليات دريافت تجهيزات و بارگيري مهمات،به سمت منطقه ماموريت اعزام شدند.
ناخدا عزيزي با بيان اين که نيروهاي تکاوران دريايي در نقاطي از سواحل عمان که از پيش مشخص شده بود، مستقر شدند، گفت: ماموريت اصلي اين نيروها، جلوگيري و دفاع نقطه اي از نزديک شدن دشمن فرضي به نيروهاي خودي در سواحل دريايي عمان بود.
وي اظهارداشت: تکاوران دريايي در ادامه رزمايش تخصصي دريايي ولايت 91 با اجراي آتش پرحجم بر تهاجم دشمن فرضي عليه نيروهاي خودي غلبه کردند و بدون کوچکترين مشکلي به تمامي اهداف خود دست يافتند.
جانشين تيپ تکاوران دريايي امام حسين (ع) نيروي دريايي ارتش با بيان اين که اين تکاروان يا نيروهاي عملياتي ويژه از نيروهاي تاکتيکي و به روز و کار آمدي تشکيل شده اند، گفت: آنها در تمامي عمليات هاي نيروي دريايي و حتي در سطح نيروهاي مسلح حرف اول را در دريا و قدرت دريايي راهبردي مي زنند.
ناخدا عزيزي خاطر نشان کرد: در تمامي رزمايش ها بازرسان ستاد کل نيروهاي مسلح به روحيه و آمادگي رزمي و جسمي نيروهاي تيپ تکاوران دريايي امام حسين (ع) نمره خوبي دادند به شکلي که در تدبير و سياست هاي کلي دفاعي کشور نقش ويژه اي براي اين تکاوران قائل هستند.

حمله غواصان به نيروهاي مهاجم/انهدام ناو هدف توسط توپخانه

دريادار امير رستگاري سخنگوي رزمايش دريايي ولايت 91گفت: امروز شاهد حمله گسترده نيروهاي مهاجم به بنادر و سواحل خودي و درگيري تکاوران، تفنگداران و نيروهاي عملياتي ويژه با نيروهاي مهاجم هستيم.

وي افزود: امروز تصرف يگان‌هاي شناور مهاجم توسط گردان‌هاي عملياتي ويژه به وسيله بالگردها و شناورهاي هجومي را شاهد خواهيم بود.

رستگاري تاکيد کرد: از ديگر برنامه‌هاي امروز حمله غواصان به يگان‌هاي نيروهاي مهاجم و انهدام آنها است.

سخنگوي رزمايش دريايي ولايت 91 ادامه داد: امروز همچنين عليه شناور سطحي نيروهاي مهاجم توسط توپخانه‌هاي دريايي شرکت کننده در رزمايش تيراندازي مي‌شود که سيستم‌هاي هدايت آتش بر روي ناو نيروهاي مهاجم قفل مي‌شود و آن شناور که يک هدف واقعي است توسط توپ‌هاي دريايي غرق مي‌شود.

رستگاري تاکيد کرد: امروز آخرين روز فاز تاکتيکي رزمايش است و رزم دريايي تا پايان امشب ادامه دارد.
پايان پيام/

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس