آخرین اخبار
کد مطلب: 74325
خطيب جمعه شهرکرد:9دي حماسه بزرگ تاريخ انقلاب اسلامي ايران است
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 831

به گزارش "پايگاه خبري تحليلي سلام لردگان"، حجت الاسلام ?محمد علي نکونام?در خطبه هاي اين هفته نماز جمعه در مصلاي بزرگ امام خميني(ره) افزود:نهم دي ماه را آيندگان به زيبايي تفسير و شرح خواهند کرد و زواياي روشن آن براي همگان تبيين خواهد شد.

وي تصريح کرد:نهم دي ماه ، پيوند ناگسستني مردم با رهبر انقلاب اسلامي ايران را رقم زد و براي هميشه در تاريخ نقطه درخشاني باقي خواهد ماند.

به گفته وِي،در هيچ دوره اي از تاريخ پيوند محکم مردم با رهبران ديني تا اين اندازه مستحکم و عميق نبوده است و اين نشان دهنده بصيرت و بيداري مردم ايران است.

خطيب جمعه شهرکرد يادآور شد:خواص در همه دوره ها تاثيرگذار بوده اند و همين خواص واقعه کربلا را بوجود آوردند و موجب شهادت امام علي عليه السلام نيز شدند.

نکونام ياداور شد: به نام دين باعث شهادت امام علي عليه السلام و امام حسين عليه السلام شدند.

به گفته وي،امروز مردم ايران اسلامي به درجه اي از بصيرت و بيداري رسيده اند که ديگر از خواص تاثير نمي گيرند و حتي از برخي از خواص نيز جلوتر مي باشند.

نماينده ولي فقيه در چهارمحال و بختياري و امام جمعه شهرکرد تاکيد کرد:تحليل و درک مردم نسبت به مسائل روز بسيار بالاست و درک مردم نسبت به دين و ولايت نشان از بصيرت و بيداري آنان است.

نکونام گفت:دشمنان انقلاب اسلامي ديگر نتوانستند به واسطه توطئه هاي خود به نام دين،بصيرت مردم را خدشه دار کنند و مردم در برابر توطئه دشمن با حضور حماسي نهم دي ماه ايستادند.

به گفته وي،آنان که در خط ولايت نبودند از مردم جدا شدند و روي در روي دين و عاشورا و اسلام قرار گرفتند.

نکونام يادآور شد:عده اي مي خواستند به نام امام راحل فتنه انگيزي کنند اما مردم با بصيرت و بيدار با خلق حماسه نهم دي ماه در برابر آنان ايستادگي کردند و نگذاشتند فتنه گران از نام امام راحل براي خود استفاده ابزاري کنند.

به گفته وي،برخي از خواص با سکوت خود از قافله بيداري مردم عقب مانند و اين بيداري و بصيرت مردم از دين نشات گرفته و از سياست نشات نگرفته است.

نکونام يادآور شد:فتنه دشمنان هميشگي است اما تا زماني که مردم پشتيبان ولايت فقيه هستند،فتنه گران راه به جايي نخواهند برد.

به گفته وي،بي شک فتنه گران براي انتخابات آتي نيز برنامه ريزي خواهند کرد و برنامه هاي خود را در اين انتخابات نيز پيگيري مي کنند.

نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه شهرکرد، ابلاغ نامه امام راحل به گورباچف را ياداور شدو تاکيد کرد: امام راحل با بينش خود پايان کمونيست را اعلام کردند و رهبران شوروري سابق را توصيه کردند که از کمونيست دست بردارند.

وي،پيروزي اسلام گرايان در مصر و راي مثبت مردم به قانون اساسي اسلامي اين کشور را شکست ديگري براي کشورهاي غربي و سکولار دانست.

ائمه جمعه سراسر چهارمحال و بختياري نيز مردم با بصيرت ايران اسلامي را پيروان واقعي ولايت فقيه دانستند و بر حضور حماسي در سالگرد حماسه غرور آفرين نهم دي ماه تاکيد کردند. (منبع ايرنا )

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس