به گزارش
"پايگاه خبري تحليلي سلام لردگان" به نقل از
خبرگزاري دانشجو؛ يکي از راه هاي جذب درآمد، تبليغات است و تمامي شرکت هاي دنيا از کوچک تا بزرگترينشان در حد وسع خود تلاش ميکنند تا به واسطه تبليغات پول مشتري را بر سر سفره خود بياورند. در اين وسط نيز شرکت هايي هستند که با واسطه گري سعي دارند تا با ميانه داري رضايت شرکت ها و مشتري هايشان را با هم داشته باشند.
از اينرو اين دسته از شرکت ها اهم فعاليت خود را بر ارائه شيوه هاي نوين تبليغات ميگذارند تا بتوانند از رقباي خود پيشي بگيرند.
شرکت گوگل نيز که در ابتدا خود را به عنوان يک موتور جستجوگر مطرح کرده است، حالا سعي دارد تا با گنجاندن خود در ميان شرکت هاي تبليغاتي، بخشي از هزينه هاي سنگينش را جبران نمايد.
دزدي گوگل
گوگل با زيرو کردن اطلاعات پروفايل شخصيتان و يا هر آنچه که ارزش اطلاعاتي داشته باشد، در وبسايت هاي زير مجموعه اش مثل گوگل پلاس که بصورت آنلاين وارد ميکنيد، سعي در کاوش علايق شما دارد تا با دانستن آن بتواند به اهداف تبليغاتي خود بيشتر نزديک شود. قضيه فقط به گوگل پلاس و جي ميل ختم نميشود. شرکت گوگل با بسياري از وب سايت ها و فروشگاه هاي آنلاين در دنيا بر سر اين اطلاعات، قرارداد دارد.
قضيه خيلي ساده است. گوگل سعي دارد بجاي نشان دادن تبليغات نامرتبط به شما، چيزي را براي شما تبليغ کند که مربوط به اطلاعات شخصي مورد علاقه شماست.
حتي گوگل پا را فراتر نهاده و با تجسس در اطلاعات آفلاين شما ميخواهد تبليغاتش را هدفمندتر کند.
با بياني ساده تر گوگل از اين به بعد حتي از ليست خريد شما در يک فروشگاه فيزيکي (نه مجازي) نيز مطلع خواهد شد. البته هيچ تهديدي براي امنيت اطلاعات آفلاين هموطنان ايراني وجود ندارد پس با خيال راحت همچنان ميتوانيد از خريد با خانواده خود لذت ببريد چون شرکت هاي ايراني قراردادي با گوگل ندارند.
براي مثال فرض کنيد که با خانواده خود براي خريد مايحتاج به يک فروشگاه رفته ايد؛ نتيجه کار اين ميشود که شرکت محترم گوگل از ريز فاکتور خريد شما مطلع ميشود. چگونه؟
گوگل از طريق نصب يک API (Application Programming Interface) يا يک ميان افزار، اطلاعات آفلاين مشتريان يعني همان ليست خريد را به اطلاعات آنلاين آنها متصل ميکند و از اين به بعد با توجه به خريد و مد نظر قرار دادن علايق شما برايتان تبليغ هاي مورد پسندتان را ارسال مي کند.
همانطود که گفته شد اين سيستم براي کاربران ايراني هيچ اهميتي ندارد چون هيچ يک از فروشگاه هاي ايراني با شرکت گوگل وارد مذاکره نشده است. پس نگران نباشيد.
به بيان ساده گوگل از اين بعد ميداند که کاربران در فروشگاههاي فيزيکي چه کالايي را خريداري کردهاند. گوگل پروژه تبليغاتي تازهاي را استارت زده که در آن از طريق يک API، اطلاعات آفلاين مشتريان به اطلاعات آنلاين آنها الحاق ميشود.
گوگل معتقد است که با اطلاعات آنلاين و ديجيتالي کاربران که مربوط به عملکرد آنها در اينترنت است، نميتوان تصوير کاملي از آنها داشت به همين دليل بايد اين اطلاعات به دادههاي دنياي حقيقي اضافه شوند. در همين راستا گوگل Conversations API را معرفي کرده که اطلاعات مشتريان آفلاين را بصورت خودکار آپلود ميکند.