به گزارش سلام لردگان به نقل از فارس از ، محمدحسين صفار هرندي ظهر امروز در همايش ناگفتههاي 9 دي در سالن همايش موسسه آموزش عالي علامه محدث نوري نور بيان داشت: به اذعان دشمن سختترين تحريم اکنون عليه ايران به کار گرفته شد، اما ما با تحريمها ناآشنا نبوديم و از اول انقلاب تاکنون بارها تحريمهاي متعدد را تجربه کرديم و اين بار با ابعاد گستردهتر مواجه شديم.
مشاور فرمانده کل سپاه ادامه داد: تصور دشمن از اين تحريم اين بود که دو نتيجه ميگيرد، نخست پريشاني در مديران کشور و به هم ريختگي آنان و نهايت عقبنشيني و يا اختلافات و پنجه به هم کشيدن و دوم گسترش اعتراضهاي مردمي عليه حکومت که با اين محاسبات با تحريم جديد به سوي ايران آمدند.
وي تصريح کرد: اين بار نيز محاسبات دشمن غلط از آب درآمد و مردم ما دليل ظهور اين تحريم جديد را متوجه شدند و بهجاي عقبنشيني و فاصله از حکومت، لعن و نفرينشان را نثار مسببان تحريم کردند.
وزير سابق ارشاد اظهار داشت: در پي ناکامي در تحريم جديد به دنبال برجسته کردن سايه تهديد و احتمال آغاز جنگ نظامي هستند، اما خود آنان اذعان دارند ايران سال 59، 60 که براي دفاع از خود از سلاحهاي معمولي استفاده ميکرد، امروزه به يک مدل مبارزه و دفاع تبديل و داراي سلاحهاي برجسته و موشکي است و اين محاسبه هم غلط است.
کشتهشدن 30 هزار آمريکايي در روز اول جنگ
صفارهرندي ادامه داد: استراتژيستهاي آمريکا ميگويند ايران اکنون ميتواند دايرهاي به شعاع دو هزار و 500 کيلومتر را آماج گسترده موشکهاي خود قرار دهد و پيامد جنگ نظامي با ايران در روز نخست کشته شدن 30 هزار آمريکايي است.
وي ابراز داشت: بنا به همان تحليلها گفتند که راهاندازي جنگ در عراق و افغانستان بدين جهت بود که ايرانيها متوجه خطر شوند و دروازه را باز کنند، اما امروز با نگراني از صدمات و خسارات به دنبال چگونگي خروج نيروها از اين کشورها هستيم.
مشاور فرمانده کل سپاه افزود: اين تحليل ميافزايد عراقيها و افغانها دستشان بسوي ايران دراز شده و بدنبال مدل ايراني حکومت هستند، با ساقط کردن صدام، عراق را دودستي تحويل ايران داديم، نوري مالکي براي معرفي کابينهاش از رهبر ايران مشورت ميگيرد.
4 هزار ميليارد دلار هزينه جنگ در عراق و افغانستان
وزير سابق فرهنگ و ارشاد ادامه داد: آمريکا حدود 4 هزار ميليارد دلار در جنگ عراق و افغانستان هزينه کرد، اما در انتخابات پارلماني بيش از صد نفر از نمايندگان افغانستان سمپاتي (همفکري) قابل توجهي با ايران دارند.
هرندي افزود: نتايج اين تحليلها بهجايي رسيد که ميگويند هر کس حرف جنگ با ايران را بزند يا احمق است يا جاسوس ايران، زيرا مدتها است که آمريکا درگير يک جنگ واقعي نشده و جنگهاي اخير هم فانتزي است.
وي ابراز داشت: کابوس ايران و جنگ با ايران بعضي از قديميهاي اسرائيل را چنان آزار ميدهد که وقتي موضوع جنگ با ايران از سوي جوانترهاي اين رژيم مطرح ميشود با آنان برخورد ميکنند و برحذر ميدارند و ميگويند دنبال شر نباشيد.