آخرین اخبار
کد مطلب: 74230
آئين استقبال از دوازدهمين کاروان پياده انصارالحسين(ع) در بروجن
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 829

به گزارش سلام لردگان به نقل از  حجت الاسلام رحمت اله اروجي، مدير کل تبليغات اسلامي چهارمحال و بختياري، با بيان اين مطلب به خبرنگار شبستان گفت: مراسم استقبال از اين کاروان از ساعت 15 بعدازظهر در ميدان فرمانداري بروجن برگزار مي شود.


وي افزود: اين کاروان پس از عبور از شهرها و روستاهاي مسير جاده خوزستان در روز سه شنبه پنجم دي وارد شهر لردگان مي شود.


وي تصريح کرد: کاروان انصارالحسين(ع) از 21 آذر از مشهد مقدس به راه افتاده و طي 49 روز به مرز شلمچه خواهد رسيد.


حجت الاسلام اروجي با بيان اينکه اين کاروان همزمان با اربعين حسيني وارد شهر مقدس کربلا خواهد شد، اظهار داشت: افراد حاضر در اين کاروان به تعداد شهداي کربلا يعني 72 نفر هستند که جوان ترين آنان 16 ساله و مسن ترين فرد حاضر در کاروان 70 ساله هستند.


وي همچنين به حضور يک نابينا در اين کاروان اشاره کرد و گفت: برنامه اين کاروان طي مسير حرم حضرت امام رضا(ع) تا حرم امام حسين(ع) در کربلا است و تمامي مخارج اين سفر توسط شرکت کنندگان تأمين شده است.

 

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس