آخرین اخبار
کد مطلب: 74202
نخستين همايش منطقه اي فرصت ها و چالش ها در توليد ملي ، حمايت از كار و سرمايه ايراني در چهارمحال و بختياري به كار خود پايان داد
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 799

به گزارش سلام لردگان به نقل از مهندسين برتر بام ايران، اين همايش در حوزه فرصت ها و چالش هاي در توليد ملي ،حمايت از كار و سرمايه ايراني و به منظور ارائه توانمنديهاي پژوهشي بخش اقتصاد مقاومتي بر پا شد.

 در اين همايش يك روزه استاندارچهارمحال و بختياري، رئيس سازمان بسيج علمي پژوهشي و فناوري كشور، رئيس سازمان بسيج علمي پژوهشي و فناوري استان، فرماندهي سپاه حضرت قمر بني هاشم(ع)،معاون نيروي انتظامي استان و جمعي از برگزيدگان مقاله استان و ديگر استانها سخنراني کردند.

hamayesh1

 در پانل تخصصي اين همايش که با حضور پژوهشگران بخشهاي مختلف فرصت ها و چالش ها در توليد ملي ، حمايت از كار و سرمايه ايراني برگزار شد پژوهشگران حاضر در همايش به طرح مسائل و مشکلات ارتباط با موارد مذکور پرداخته و حاضران درپانل به ارائه راهکارهاي مناسب در اين رابطه پرداختند.

 در مراسم اختتاميه اين همايش يك روزه که با حضور رئيس سازمان بسيج علمي پژوهشي و فناوري استان ، مهندس جلالي، آقاي طاهري ريس سازمان بسيج دانشجويي،معاون نيروي انتظامي آقاي رضايي برگزار شد از طرحهاي برتر و ساير افراد مرتبط تقدير و تشکر به عمل آمد.

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس