آخرین اخبار
کد مطلب: 74144
35مجموعه ورزشي در چهارمحال و بختياري در دست ساخت است
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 819

به گزارش سلام لردگان به نقل از ايرنا روز دوشنبه روابط عمومي اداره کل ورزش و جوانان چهارمحال و بختياري، ?حميد پورکاوه? با اعلام اين خبر افزود: از 146 مجموعه ورزشي استان 89 مجموعه سرپوشيده در حال بهره برداري است که عمدتا توسط بخش خصوصي اداره مي شود.

وي ادامه داد: خصوصي سازي باعث افزايش مشارکت عمومي در توسعه اماکن ورزشي مي شود و يکي از اهداف اصلي خصوصي سازي اماکن ورزشي جلب حمايت و مشارکت عمومي در نگهداري و توسعه اين فضاهاست.

پورکاوه هزينه هاي تعميرات و نگهداري اماکن ورزشي سنگين عنوان کرد و افزود: همراهي نکردن بعضي ورزشکاران باعث شده طي دو سال اخير بيش از 6 ميليارد و 500 ميليون ريال صرف تعميرات و بازسازي اماکن ورزشي شود و اين در حالي است که استان با کمبود اعتبارات براي تکميل سالن هاي ورزشي در حال ساخت مواجه است.

پورکاوه از تکميل 9 مجموعه ورزشي روباز در استان خبرداد گفت: هم اکنون 13 مجموعه ورزشي روباز در استان در حال بهره برداري است.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس