به گزارش سلام لردگان به نقل از ايرنا، ? محمود احمدي نژاد? روز دوشنبه در اجلاس بين المللي? اساتيد دانشگاه ها و بيداري اسلامي? افزود: دليل تمامي ظلم ها، جنگ ها، کشتارها، مساله فلسطين، برده داري، استعمار، استکبار، غارت هاي سيستماتيک ثروت ملت ها،آدم کشي ها و زورگويي ها نيز به همين علت است.
احمدي نژاد تصريح کرد: همه پيامبران براي بازگرداندن انسان به فطرت الهي خود آمده اند.
وي که سخنان خود را خطاب به اساتيد دانشگاه ها با عنوان يک همکار و از موضع يک دانشجو که مي خواهد مروري بر درس هايش داشته باشد آغاز کرد، افزود: ترديد نداريم و نبايد ترديد داشت که هرچه خير و نيکي در عالم وجود دارد از ناحيه علم، معرفت و دانش است.
رييس جمهوري خاطرنشان کرد: اگر بنا باشد اتفاق مثبتي در عالم رخ دهد اين اتفاق بايد از ناحيه عالمان و دانشمندان و از طريق ارتقاء دانش و علم باشد.
احمدي نژاد، نقش دانشمندان و اساتيد در اصلاح جامعه را نقشي برجسته و يگانه توصيف کرد و گفت: منظور از بيداري قطعا خواب جسماني يا آگاهي يافتن از مسايل سياسي و اقتصادي که بتواند منجر به تغييرات بشود، نيست.
وي توضيح داد: اعتقاد دارم که منظور از بيداري يعني بازگشت انسان ها به حقيقت انساني خود است.
رييس جمهوري با بيان اين که انسان ها در حدود 10 هزار سال در يک خواب عميق يا نيمه عميق بوده اند، گفت: فرض کنيم مردم به مسايل سياسي و اقتصادي آشنا شوند آيا مسايل حل خواهد شد؟ خير، زيرا اتفاقا مشکلات از ناحيه کساني است که آگاهي کاملي از مسايل سياسي و اقتصادي دارند.
احمدي نژاد با يادآوري اين که پيامبران براي بيداري انسان آمده اند، گفت: معتقدم بيداري يعني انسان به ماموريت و حقيقت خود آگاهي و احاطه پيدا کند و کسي که خود را فراموش کرده زندگي، کمال و اصلاح براي او بي معنا است.
*** بيداري اسلامي متعلق به همه بشريت است
رييس جمهوري با طرح اين سوال که آيا خداوند براي ياري انسان ها در سير بي نهايت کمال، جز اسلام فرستاده است؟، گفت: پاسخ اين سوال روشن است زيرا تنها ديني که خداوند از آدم تا خاتم فرستاده، اسلام است.
احمدي نژاد با بيان اين که مگر حضرت ابراهيم، موسي و عيسي (س) مسلمان نبودند؟، ادامه داد: مگر مي شود خدا براي نوع بشر که در همه عالم واحد است، دو هدايت گوناگون و متفاوت فرستاده باشد؟
وي با تاکيد بر غيرممکن بودن چند نوع هدايت براي انسان تصريح کرد که هدايت، دين و صراط يکي است.
رييس شوراي عالي امنيت ملي با بيان اين که 10 نوع دين در دنيا وجود ندارد، اضافه کرد: اسلام آمد تا انسان ها را به فطرت الهي شان بازگرداند و خطاب اسلام ، بشر و همه انسان ها است.
احمدي نژاد با تاکيد بر اين که اسلام مرز ندارد،گفت: وقتي اين موضوع را مطرح مي کنيم برخي تصور مي کنند اکنون ما به عنوان مسلمان بايد بر دنيا حاکم شويم که اين تصور اشتباه است و اين برداشت اشتباه تنها توسط بدخواهان اسلام عرضه مي شود.
رييس جمهوري، افزود: هر کسي در هر نقطه دنيا به فطرت الهي خود بازگشت و تسليم امر خدا شد، مسلمان مي شود.
احمدي نژاد با بيان اين که بيداري اسلامي تنها مختص مسلمانان نيست، يادآور شد: بيداري اسلامي متعلق به همه بشريت است و اسلام، عشق، عدالت و آزادي براي همه انسان ها است.
وي با تصريح بر اين که اسلام و انسان جهاني است، اظهارداشت: مسلمان نمي تواند جهاني فکر نکند و مسلماني که طايفه اي و جغرافيايي بينديشد مسلمان نيست.
رييس جمهوري تاکبد کرد به همان ميزان که امروز دلمان براي فلسطين و غزه مي سوزد و از ظلم هايي که بر آنها روا مي شود، ناراحتيم بايد از ظلم بر مردم آفريقا، آمريکا و نقاط ديگر جهان نيز ناراحت باشيم و دلمان براي مردم اين مناطق بسوزد چرا که آنها نيز تحت ظلم و اسير حاکمان ناصالح هستند.
رييس قوه مجريه ادامه داد: برخي تصور مي کنند زماني که دعوت به بيداري مي کنيم، بدين معناست که ديگران زير حاکميت ما بيايند، در حالي که هر کس بايد سير کمالي خود را طي کند اما تلاش همه بايد براي استقرار عدالت، عشق و آزادي در جهان باشد.
*** نجات مسلمانان نيازمند نگاه جهاني
احمدي نژاد در ادامه با اشاره به اين که نجات مسلمانان نيازمند نگاه جهاني است، گفت: دشمنان بشريت مفاهيم خود را همچون دموکراسي و حقوق بشر جهاني کرده اند و اگر مي خواهيم که جهان را اصلاح کنيم بايد نگاه ما نيز جهاني باشد.
وي با تاکيد بر حقيقت انسان و استقرار حاکمان صالح تصريح کرد: نقطه مشترک همه انسان ها رسيدن به قله کمال و استقرار کامل عدالت و آزادي در جهان است که تمامي اين موارد با حاکميت انسان کامل بر دنيا محقق مي شود.
رييس جمهوري، انسان کامل را محور وحدت همه انسان ها، عدالت خواهان و آزادي خواهان دانست و يادآور شد: بايد به سوي بيداري همه انسان ها براي رسيدن به اهداف متعالي کمال، عشق، عدالت و آزادي حرکت کنيم.
*** عده اي حقيقت انساني خود را فراموش کرده اند.
رييس قوه مجريه در بخش ديگري از سخنان خود با يادآوري اين مطلب که همه همت شيطان، غفلت انسان از حقيقت خود بوده است، اين سوال را مطرح کرد که حقيقت انساني چيست؟
احمدي نژاد ادامه داد: انسان مهم ترين موجود عالم و آينه صفات خداوند است و مي تواند تجلي خداوند در دنيا باشد.
وي با بيان اين که همه صفات و اسماء الهي در فطرت الهي انسان متجلي است، اظهارداشت: استعداد الهي شدن در تمامي انسان ها نهاده شده است.
رييس دولت دهم خاطرنشان کرد: انسان مي تواند از پايين ترين مراتب هستي تا مقام خليفه الهي بالا رود و در واقع جانشين خداوند در عالم هستي شود.
*** اصلاح انسان ها اولين گام اصلاح جهان
احمدي نژاد در ادامه سخنان خود نخستين و اصلي ترين اختلاف ما با مستکبران، دنياپرستان و قلدران را تعريف از انسان ذکر و تصريح کرد: اگر تعريف و دريافت از انسان و حقيقت آن اصلاح شود تمام مسايل به تبع آن اصلاح خواهد شد.
وي، اصلاح انسان ها را نخستين گام اصلاح جهان دانست و يادآور شد: گام نخست در اصلاح انسان ها، اصلاح باورها و نگاه آنها به خودشان است.
رييس قوه مجريه با بيان اين که همه زندگي انسان در اين دنيا خلاصه نمي شود، افزود: انسان موجودي ابدي و ازلي است و اين دنيا فرصتي براي جهش و کمال است.
احمدي نژاد تصريح کرد: مقابل اين انديشه نيز، انديشه مادي است که در معرفي انسان ها بر استعدادهاي حيواني، شهوات، خودخواهي ها، سلطه طلبي ها، خودپرستي و دنيا پرستي ها متمرکز است.
*** آزادي، عدالت و عشق سه عامل کمال انسان
وي با يادآوري اين که همه دنيا بستر کمال انسان است، اظهار داشت: انسان براي بالا رفتن تا نقطه متعالي نيازمند چند عامل است که آزادي، عدالت، عشق و محبت از آن جمله هستند.
رييس جمهوري در مورد مقوله آزادي نيز توضيح داد: خداوند انسان را آگاه خلق کرده است و انتخاب هاي انسان زماني ارزش دارد که آزادانه باشد.
احمدي نژاد تاکيد کرد: بهترين انتخاب ها در شرايط اکراه و اجبار فاقد ارزش است چرا که کمال آفرين نيست.
وي، آزادي را بالاترين موهبت الهي براي بشر دانست و گفت: آزادي عامل براي عبور از حجاب ها و قَل و زنجيرهايي همچون قوميت، نژاد و مليت است.
رييس شوراي عالي انقلاب فرهنگي همچنين عدالت را بستر کمال انسان ذکر و تصريح کرد: هر موجودي در اين عالم بايد در شرايط عادلانه رشد يابد.
وي ادامه داد: ظلم، اشغالگري و زورگويي شرايط را ناعادلانه و فرصت شکوفايي را از انسان ها مي گيرد.
رييس جمهوري همچنين عشق و محبت را عامل سوم کمال انسان توصيف کرد و يادآور شد: خلق انسان مبتني بر عشق بوده است و محال است کسي از موضع کينه ورزي به کمال دست يابد.
احمدي نژاد تصريح کرد: پيامبر گرامي اسلام (ص) نقطه اوج و کمال و تجسم عشق و لطف خداوند بوده است و در واقع وجودش عينيت رحمت، محبت و عشق به خدا است.
وي يادآور شد: کسي کمال يافته تر است که وجودش سرشار از عشق به پروردگار متعال باشد.
رييس جمهوري با بيان اين که هدايت تنها با بستر محبت و عشق ممکن است، ادامه داد: محال است که بتوان به اجبار کسي را هدايت کرد.
وي يادآور شد: مي توان با اجبار از سقوط کسي جلوگيري کرد اما براي هدايت و کمال نيازمند محبت و عشق هستيم.
*** عبوديت خدا و حاکميت انسان هاي عادل
رييس جمهوري در ادامه گفت: تحقق آزادي، عدالت و عشق نيازمند دو عامل عبوديت خدا و حاکميت انسان هاي عادل است.
احمدي نژاد در مورد مقوله عبوديت خدا، گفت: عبوديت به معناي اين است که انسان از تمام گرايش هاي زميني و خودخواهانه جدا شود و همه گرايش هاي او به سوي خدا و تسليم در برابر او باشد.
وي تنها راه آزادي حقيقي را عبوديت ذکر و اضافه کرد: پيامبران آمده اند تا انسان ها را آزاد کنند و انسان زماني آزاد مي شود که در ملکوت عبوديت خدا پرواز کند.
احمدي نژاد در مورد حاکميت انسان هاي عادل نيز گفت: جامعه انساني بدون حکومت انسان هاي عادل به سوي هرج و مرج و سقوط خواهد رفت.
رييس جمهوري توضيح داد: اگر همه مفاهيم براي کمال انسان وجود داشته باشد اما دنياپرستان حاکم باشند انسان ها فرصت نمي يابند تا استعدادهاي الهي خود را شکوفا کنند، چرا که عدالت، آزادي و عشق در اين صورت حاکم نمي شود.
احمدي نژاد با تاکيد بر حاکميت انسان هاي عادل، آزاد و آگاه، گفت: يک حکومت تا چه ميزان مي تواند عدالت، آزادي و عشق را حاکم کند.
وي با بيان اين که همه پيامبران براي دعوت بشريت به عدالت، آزادي و عشق آمده اند، توضيح داد: هرچه جوامع انساني مطالبه اي بالاتر و عميق تر از آزادي، عدالت و عشق داشته باشد به همان نسبت اين مفاهيم در جامعه حاکم مي شود.
رييس جمهوري با طرح اين سوال که چرا پيامبر موفق نشد که همه عدالت، عشق و آزادي را در جهان حاکم کند؟ پاسخ داد: جامعه بشري در آن دوران ظرفيت نداشت ، آگاه و بيدار نبود و عظمت خود را نمي شناخت.
احمدي نژاد، بيدارکردن انسان ها را مهمترين ماموريت پيامبران دانست و ادامه داد: ماموريت پيامبران زنده کردن شيريني عدالت، عشق و آزادي در کام انسان ها و نشان دادن افق بلند انسانيت به انسان بوده است.
وي تصريح کرد: به ميزاني که حاکمان آزاد، عادل و عاشق باشند در يک جامعه مي توان اين مفاهيم را مستقر کرد.
نخستين همايش جهاني اساتيد دانشگاه ها و بيداري اسلامي با شعار ? پيشرفت، عدالت و مردم سالاري ديني?،با حضور رييس جمهوري و 250 نفر از اساتيد دانشگاه هاي کشورهاي مختلف جهان و 350 نفر از اساتيد دانشگاه هاي داخلي از صبح امروز دوشنبه در مرکز همايش هاي بين المللي صدا و سيماي جمهوري اسلامي آغاز بکار کرد.