به گزارش سلام لردگان به نقل از (ايسنا)، سردار محمدرضا نقدي در جلسه ستاد احياء امر به معروف و نهي از منکر استان آذربايجان غربي اظهار کرد: براي هر موجود زنده و ذيحيات، دستگاه دفاعي لازم است تا در مواقع مختلف هشدار دهد و جامعه بدون امر به معروف و نهي از منکر مثل انساني است که ايدز گرفته و سلولهاي دفاعياش را براي مقابله با ميکروبها و آلودگيها از دست داده و واکنش نشان نميدهد.
وي بر لزوم جدي گرفتن و فراموش نکردن فريضه امر به معروف و نهي از منکر تاکيد کرد و افزود: يکي از علل غربت فريضه امر به معروف و نهي از منکر اين است که نتوانستهايم حقيقت آن را به خوبي تبيين و به عموم جامعه معرفي کنيم.
نقدي با بيان اينکه نسبت به اين فريضه ظلم کردهايم و بايد جبران کنيم، خاطرنشان کرد: در ذهن جامعه، امر به معروف و نهي از منکر بيشتر به مسائل اخلاقي و صرفا بحث رابطه زن و مرد برميگردد، حال آنکه اين فريضه در تمام ابعاد زندگي جاري است و محدود به حيطه مسائل اخلاقي نميشود.
رييس سازمان بسيج مستضعفين با تاکيد بر اينکه "امر به معروف و نهي از منکر نبايد با تقابل و تصادم انجام شود"، اظهار کرد: يکي از اصول اساسي در رويکرد امر به معروف و نهي از منکر مبتني بر رفتار حکومتي است که وظيفه نيروي انتظامي، قوه قضائيه، سازمان بازرسي کل کشور و وزارت اطلاعات است.
وي با اشاره به لزوم اجراي امر به معروف و نهي از منکر در مباحث اعتقادي، سياسي، فرهنگي، اقتصادي و تمامي شئون زندگي تصريح کرد: آنچه در اجراي اين فريضه به صورت جدي احساس نياز ميشود، حضور مردمي است که سفارش خداوند متعال نيز هست.
جانشين فرمانده کل سپاه در امر بسيج، منکرات اعتقادي را همچون گروههاي ملحد، عرفانهاي کاذب و ... عنوان کرد و گفت: همانگونه که فقه مشخص کرده است، در روش اجراي امر به معروف و نهي از منکر هرچه ملايمتر رفتار شود، نتيجه بهتر خواهد بود.
نقدي در پايان به مراحل نصيحت، تذکر، تغير و ... در اجراي اين فريضه اشاره کرد و افزود: يکي از شرايط وجوب اين فريضه، احتمال تاثير است ولي اين شرط در مقابله با منکرات سياسي لازم نيست.