به گزارش سلام لردگان به نقل از جوان امروز - اگر يکبار ديگر که در مکان عمومي مثل مترو و اتوبوس بوي بدن ديگران شما را آزار داد عصباني نشويد، چون به زودي شيوه کاملا جديدي براي مقابله با بوي بدن به بازار خواهد آمد!
آبنباتهايي که پس از خوردن آن رايحه خوشبويي را از تمام منفذهاي پوست بدن متصاعد ميکند. هر دانه از اين آبنباتها که از اوايل سال آينده در آمريکا و انگليس وارد بازار خواهند شد ميتواند بدن يک انسان بالغ ?? کيلويي را به مدت شش ساعت در عطر گل رز بپوشاند.
شرکت آمريکايي سازنده اين آبنباتهاي عطرافشان ميگويد که خوردن آن کاملا بيضرر است و روش تاثيرگذاري آن بر بدن دقيقا شبيه سير است. اين آبنباتها نيز مثل گياه سير ترکيبي دارند که بدن انسان به راحتي ميتواند آنها را تجزيه کند و به همين خاطر بوي نهفته در اين ترکيبها از طريق منافذ پوست متصاعد ميشود.
ماده اصلي موجود در اين آبنباتها «گرانيول» نام دارد که در گياهاني شبيه گل رز، بنفشه و وانيل يافت ميشود. با مکيدن و خوردن اين آبنباتها که در ضمن حاوي شکر نيستند ظاهراً بدن ما به يک بطري عطرافشان بدل ميشود!
گاردين نيز در اين زمينه مي نويسد: آبنباتهاي عطرافشان بخش جديدي از صنعت عطرسازي است که در اشکال ديگر در حال توسعه است. يک شرکت هلندي نيز در حال کار روي عطري نوشيدني است که بيشتر شبيه يک محصول آرايشي است.
اين شرکت قرار است کپسولهايي توليد کند که به گفته مسئولان اين پروژه هر فردي با خوردن آن از طريق عرق کردن «يک رايحه کاملا طبيعي و خوشبو» توليد خواهد کرد. آنها اميدوارند که اين محصول را طي سه تا پنج سال آينده وارد بازار کنند.
ساخت عطرهاي خوردني و گواردني البته موضوع تازهاي نيست. پژوهشگران ژاپني اولين کساني بودند که متوجه شدند بين خوردن «گرانيول» و بوي خوب ارتباطي وجود دارد.
چندين سال پيش اين محصول به شکل آدامسهاي گياهي که ميبايست آنها را به مدت يک تا دو ساعت جويد وارد بازار شد. شايد همين نکته جويدن طولانيمدت و يا بازاريابي غلط براي اين محصول باعث شد که در نهايت موفقيتي کسب نکند.
گاردين در پايان مينويسد که همه رابطه بوي بدن با نوع مواد خوراکي که هر فرد يا ملتي مصرف ميکند را ميدانند. علاوه بر سير و يا پياز، انواع و اقسام سبزيجات و گياهان معطر که در رژيم غذايي هر فرد يا ملتي به وفور مصرف ميشوند به مرور روي رايحه و بوي طبيعي بدن اين افراد تاثير ميگذارند.
به همين خاطر است که گاهي در شهرهاي بزرگ که افرادي از ملل و اقوام گوناگون زندگي ميکنند بوي بدن برخي شديدتر يا تندتر به مشام ميرسد و البته دليل آن تفاوت در عناصر تشکيلدهنده رژيم غذايي است.
چندي پيش پژوهشگران در جمهوري چک دريافتند که مرداني که گوشت قرمز زيادي مصرف ميکنند معمولا بوي بدن شديدتري دارند. به همين خاطر حداقل در ميان نسل جوانتر خانمها معمولا بوي بدن مردهاي گياهخوار جذابتر تلقي ميشود!