آخرین اخبار
کد مطلب: 73640
سيلي هنر ناب ايراني اسلامي بر صورت فيلم موهن به پيامبر(ص)/ «باران غدير»؛ يک تجربه شيرين فرهنگي
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 949

به گزارش سلام لردگان به نقل از رجانيوز، نمايشگاه آثار تجسمي با موضوع پيامبر اکرم (ص) صبح ? آبان ماه با حضور مسئولان حوزه هنري، دبيران و مهمانان سومين همايش بين‌المللي باران غدير در گالري ابوالفضل عالي حوزه هنري افتتاح شد. 
 
 
در برنامه استقبال از ميهمانان همايش باران غدير و افتتاح نمايشگاه آثار تجسمي با موضوع پيامبر در حاشيه اين همايش حجت الاسلام محمدرضا زائري، دبير علمي همايش، حبيب ايل بيگي، دبير اجرايي همايش و مدير کل روابط عمومي و امور بين الملل حوزه هنري، مرتضي گودرزي ديباج، مدير مرکز هنرهاي تجسمي حوزه هنري، رسول اوليا‌زاده مدير خانه عکاسان ايران، ناصر ضرابي‌زاده، مدير دفتر ادبيات پايداري حوزه هنري و... حضور داشتند. 
 
مرتضي گودرزي ديباج، مدير مرکز هنرهاي تجسمي حوزه هنري پس از افتتاح اين نمايشگاه به معرفي آثار ارائه شده در نمايشگاه تجسمي ويژه همايش باران غدير با موضوع پيامبر (ص) پرداخت و اظهار کرد: آثار ارائه شده در اين نمايشگاه از بين حدود دو هزار اثر تجسمي موجود در گنجينه آثار مرکز هنر‌هاي تجسمي انتخاب شده است. 
 
گودرزي ديباج ادامه داد: اين آثار هنري متعلق به هنرمندان شناخته شده کشور در رشته‌هاي، نگارگري، خط و نقاشي، خوشنويسي سنتي ايراني، نقاشي‌هاي سنتي ايراني است. 
 
وي افزود: بخشي از آثار ارائه شده در نمايشگاه تجسمي با موضوع پيامبر، ويژه سومين همايش باران غدير هم از آثاري است که با متد‌هاي جديد دانشگاهي خلق شده‌اند. تقريبا همه آثاري که در اين نمايشگاه عرضه شده از هنرمنداني است که در حوزه هنري با ما همکاري دارند، در ضمن اينکه اين هنرمندان از مدرسان رشته‌هاي مختلف هنرهاي تجسمي در دانشگاه هستند. 
 
 
حبيب ايل‌بيگي - مدير کل روابط عمومي و امور بين‌الملل حوزه هنري - نيز با بيان بخش‌هايي از فعاليت‌هاي حوزه هنري، عنوان کرد: در حال حاضر وارد دهه چهارم فعاليت‌هاي حوزه هنري شده‌ايم و در اين چهار دهه حوزه هنري بزرگان بسياري را در زمينه فرهنگ و هنر تربيت کرده است. 
 
مجتبي رحماندوست - نويسنده و نماينده مجلس - هم درباره عشق به اهل بيت (ع) گفت: هويت هر محب به محبوب اوست و ارزش هر محب به ميزان ارزش محبوب اوست و اوج‌گيري و شوق حرکت محب به ميزان جاذبه و کششي است که محبوب دارد. اگر محبوب در اوج باشد و راه پرواز به سوي او باز باشد، محب را جذب مي‌کند و به پرواز درمي‌آورد و به قول سعدي «رسد آدمي به جايي که به جز خدا نبيند». 
 
رحماندوست زيبا‌ترين راه رسيدن به محبوب را هنر دانست و افزود: ارزش اين همايش به محب بودن چنين معياري است، پس اين همايش در زمين برگزار مي‌شود، اما در آسمان است. 
 
همچنين در اين مراسم ميهمانان همايش باران غدير سخن گفتند که در ابتدا دهر مندرنات از کشور هندوستان با بيان اينکه قصد دارد در اين همايش شعرهايي را که براي حضرت علي (ع) سروده است، ارائه کند، گفت: کتابي نوشته‌ام به نام «رسول ما» درباره حضرت محمد (ص) و در آينده کتابي به همين سبک درباره حضرت علي (ع) مي‌نويسم. 
 
بلرام شکلا از کشور هندوستان نيز با اشاره به اينکه استاد زبان سانسکريت است، گفت: زبان سانسکريت به زبان فارسي بسيار نزديک است و دلداده زبان فارسي شده‌ام و از طريق زبان فارسي با اهل بيت (ع) آشنا شدم. درکودکي چيزي از اسلام نمي‌دانستم و آشنايي‌ام با اسلام از طريق واقعه کربلا بود. 
 
 
سمير مصطفي فراج حسني از کشور مصر نيز با بيان اينکه در سال ???? به ايران آمده بود، گفت: حسني مبارک ديکتاتور مصر از دو چيز تنفر داشت، يکي ايران و يکي خدا و من خوشحالم که براي دومين‌بار به ايران مي‌آيم. 
 
همچنين دياب يونس از کشور لبنان با تاکيد بر اين‌که زبان عربي که زبان اسلام است، بايد در جهان گسترش پيدا کند، گفت: کشور ايران در گسترش اسلام و زبان عربي نقش موثري داشته است. من عاشق حضرت محمد (ص) و حضرت علي (ع) هستم و هجمه‌اي که عليه دين اسلام و حتا مسيحيت آغاز شده، به اين دليل است که عده‌اي مي‌خواهند با توهين به مقدسات خود را به گونه‌اي تبليغ کنند.
 
«باران غدير» همچنان هم ادامه دارد. اين جشنواره بزرگ جهان اسلام که در عرصه هنر به ميزباني ايران برگزار مي‌شود، يکي از کارهاي ناب و لذت‌بخشي است حال همه فعالان عرصه جبهه فرهنگي انقلاب اسلامي را خوب مي‌کند و به آينده اميدوارشان مي‌کند. قطعا با برگزاري مداوم اينگونه جشنواره‌ها، مي‌توان پاسخ توهين به اعتقادات ديني که به ظاهر در قالب هنر عرضه مي‌شود را با هنر داد؛ هنر ناب و اصيل ايراني - اسلامي.
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس