دبير شوراي عالي امنيت ملي تصريح کرد: ملت سوريه در سالهاي گذشته نشان داده است که اجازه نميدهد بيگانگان سررشته امور را در اين کشور به دست بگيرند و سرنوشت آنها را تعيين کنند.
به گزارش سلام لردگان به نقل از مهر، سعيد هنيدي وزير نفت سوريه صبح امروز در صدر هيئتي با دبير شوراي عالي امنيت ملي کشورمان ديدار و گفتگو کرد.
سعيد جليلي در اين ديدار، توطئههاي در حال اجرا بر ضد ملت و دولت سوريه را در حقيقت انتقامگيري نظام سلطه از مقاومت سوريه در برابر رژيم اشغالگر قدس دانست و اظهار داشت: ملت سوريه در سالهاي گذشته نشان داده است که اجازه نميدهد بيگانگان سررشته امور را در اين کشور به دست بگيرند و سرنوشت آنها را تعيين کنند.
دبير شوراي عالي امنيت ملي گفت: مقاومت ملي در دو سال گذشته موجب شد امروز حتي نظام سلطه و کشورهاي مداخلهگر خارجي به اين نتيجه برسند که راهکار نظامي در سوريه با بنبست مواجه است و تنها گزينه براي حل و فصل مسائل صرفاً بازگشت به مذاکرات ملي در اين کشور است.
وي همچنين با تاکيد بر حمايت جمهوري اسلامي ايران از مقاومت ملت سوريه در شرايط دشوار افزود: معتقديم گفتگوهاي ملي و حضور طيفهاي مختلف مردم در آن بهترين و مؤثرترين راهکار براي خروج از شرايط کنوني است و دخالت بيگانگان تأثيري جز برافروختهتر شدن آتش جنگ در اين کشور نخواهد داشت.
وزير نفت سوريه نيز در اين ديدار با تبريک ايام عيد قربان ضمن تشکر از حمايت دولت و ملت ايران از مقاومت سوريه گفت: همه تلاشهاي حکومت سوريه در جهت برقراري ثبات و امنيت براي همه مردم سوريه است و بسط امنيت مستلزم جلوگيري از دخالت بيگانگان در امور کشور است.