به گزارش سلام لردگان به نقل از دکتر اکبر فاضل در گفتوگو با (ايسنا)، با اشاره به انجام ثبتنام آزمون دستياري دندانپزشکي در نيمه دوم فروردين ماه سال آينده از طريق سايت مرکز سنجش آموزش پزشکي به نشاني http://sanjeshp.ir، گفت: کليه داوطلبان شرکت در آزمون دستياري دندانپزشکي جهت شرکت در آزمون دستياري? علاوه بر دارا بودن ساير شرايط ? بايد گواهي اشتغال مبني بر انجام دو سال خدمت دندانپزشکي در يکي از مراکز خصوصي يا دولتي که به تاييد دانشگاه علوم پزشکي استان محل خدمت رسيده باشد، ارائه کنند و اين گواهي بايد حاوي خدمت به ميزان حداقل سه شيفت کاري در هفته به عنوان دندانپزشک باشد.
وي افزود: دانشجويان متاهل بر اساس قانون تسهيلات ازدواج جوانان ايراني و حائزين شرايط استعداد درخشان صرفا يکبار پس از فراغت از تحصيل مجازند قبل از انجام خدمت سربازي و يا خدمات موضوع قانون خدمت پزشکان و پيراپزشکان و بدون دارا بودن 2 سال سابقه خدمت مذکور در آزمون دستياري شرکت کنند.
فاضل با بيان اينکه با توجه به فاصله زماني ميان زمان ثبتنام و تاريخ برگزاري آزمون دستياري داوطلبان در صورت خاتمه خدمات درماني حداکثر تا 31 شهريور ماه سال دوم پس از فراغت از تحصيل و ارائه تاييديه از دانشگاه استان محل خدمت ميتوانند در آزمون مربوطه شرکت کنند، اظهارکرد: کليه داوطلبان بومي که تمايل به استفاده از پذيرش سهميه بومي ( تعهد خاص) دارند موظف به تکميل فرم مربوط به بومي بودن در دانشگاههاي علوم پزشکي استان مورد تعهد هستند.
دبير شوراي آموزش دندانپزشکي از برگزاري آزمون دستياري دندانپزشکي در تير ماه سال 92 به صورت متمرکز در دانشگاههاي علوم پزشکي کشور خبر داد.