آخرین اخبار
کد مطلب: 73538
در جلسات خصوصي اختلافات را حل کنيد / به جاي مسائل حاشيه‌اي به سراغ مشکلات اصلي برويد
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 951
به گزارش سلام لردگان به نقل از باشگاه خبرنگاران، آيت‌الله مكارم‌شيرازي امروز  در درس خارج فقه خود، در مسجد اعظم قم با اشاره به رد و بدل شدن برخي نامه‌هاي تنش آفرين بين سران قوا، گفت: در شرايطي زندگي مي‌کنيم که مشکلاتي وجود دارد و مسئولان بايد به آنها بپردازند، اما نامه‌هايي بين آنان رد و بدل مي‌شود که تنش‌آفرين است!

*به توصيه هاي رهبري عمل کنيد

وي ادامه داد: رهبر معظم انقلاب بارها مسئولان را از کارهاي تنش‌آفرين نهي کرده‌اند،  اما باز هم اين مسئله اتفاق مي‌افتد، آن هم براي مسائلي که قابل حل شدن است و اگر هم حل نشود، مشکلي ايجاد نمي‌کند.

اين مرجع تقليد به مسئولان توصيه کرد: به دنبال مسائل اصلي باشيد و مسائل غيراصلي را رها کنيد؛ مسئله گراني، تحريم، تنگناها اقتصادي و مشکلات اخلاقي را حل کنيد.


*سوء استفاده دشمنان از نامه پراکني مسئولان

 آيت‌الله مکارم‌شيرازي با اشاره به سوء‌استفاده رسانه‌هاي غربي و دشمنان از اين نوع رفتارها، افزود: رسانه‌هاي خارجي غوغا و تحليل‌ مي‌کنند که قواي مملکت به جان هم افتاده‌اند و جمهوري اسلامي به سمت بي‌ثباتي پيش مي‌رود.

وي تصريح کرد: در اطراف ايران يک جايي پيدا نمي‌کنيد که امن باشد، تنها کشور امن، جمهوري اسلامي ايران است که دشمن با تمام تلاش فشار مي‌آورد آن را نا امن کند؛ البته تاکنون نتوانسته و نخواهد توانست.

*در جلسات خصوصي اختلافات را حل کنيد

اين مرجع تقليد يادآور شد: چرا با اين وضع و پرداختن به کارهاي غيراصلي تنش به جامعه وارد مي‌کنيد؛ برادران عزيز در جلسات خصوصي اختلافات را حل کنيد و اگر هم حل نشود، آسمان به زمين نمي‌‌آيد.

*به جاي مسائل حاشيه‌اي به سراغ مشکلات اصلي برويد

وي به مسئولان يادآور شد: مراجع هم در اين شرايط مسئوليت دارند در مواقع مختلف تذکر بدهند، من هم وظيفه خود مي‌دانم تذکر بدهم؛ توصيه مي کنم به جاي مسائل حاشيه‌اي به سراغ مشکلات اصلي برويد.

 آيت‌الله مکارم‌شيرازي با بيان اين که خداوند صراط مستقيم را به ما نشان داده و  نبايد راه را چپ و عوضي برويم، اظهار داشت: از خدا مي‌‌خواهم که به همه ما هوش و درايت کافي و توجه به مسائل اصلي از غيراصلي و طريق حل مشکلات را بياموزد.

وي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به حديثي از امام هادي (ع) به تفاوت اعمال با اموال اشاره کرد و گفت: شخصيت ظاهري مردم به مال و ثروتشان است؛ در حالي که در قيامت شخصيت انسان به اعمالش است.

اين مرجع تقليد خاطر نشان كرد: کسب اموال مشکلاتي دارد و به آساني به دست نمي‌آيد و بايد براي دستيابي به آن زحمات زيادي  متحمل شد.

 * سودجويي برخي در بازار ارز

اين مرجع تقليد افزو: امروز برخي افراد سودجو در بازار ارز مصالح ملت را فدا مي‌کنند، شخصيت خود را زيرپا مي‌گذارند و وجدان خود را سرکوب مي کنند تا اموال زيادي به دست آورند!

 آيت‌الله مکارم شيرازي با اشاره به اين که نگهداري از اموال و هزينه کردن آن يکي ديگر از مشکلات انسان است، اظهار داشت: انسان هنگام مرگ نمي‌تواند اين همه مال و ثروت را که با زحمت به دست آورده، رها کند.

وي افزود: حساب و کتاب در روز قيامت از ديگر مشکلات اموال است؛ زيرا خداوند بدون حساب و کتاب از هيچ چيز نمي گذرد.

اين مرجع تقليد به اعمال انسان اشاره کرد و گفت: اعمال همانند اموال مشکلاتي دارد، لکن هر چه انسان اعمال بيشتري را انجام بدهد، خوشحال تر است؛ چرا که ثواب زيادي نصيب او مي‌شود؛ البته حفظ اعمال مشکل است، چون نبايد با ريا انجام شود.
 
* نگاه اسلام به مال و ثروت

آيت‌الله مكارم شيرازي در پايان با بيان اين که اسلام که نظام ارزشي را بيان کرده است، گفت: در دنياي امروز افراد و کشورهايي که مال بيشتر دارند، به خود مي‌بالند، اما اسلام مي‌گويد مال و ثروت خوب است و مقدمه و ابزاري براي اعمال نيک است؛ بنا براين آنچه براي انسان مهم است، اعمال است، نه اموال.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس