چاي زنجبيل خواص شگفتانگيزي دارد و مصرف آن ميتواند به درمان بسياري از بيماريها کمک کند.
به گزارش خبرنگار
سلام لردگان؛
زنجبيل مزاج گرم و خشک دارد و چاي ساخته شده از آن داراي سطوح بالايي از ويتامين C، اسيدهاي آمينه و عناصر کمياب مختلف ازجمله کلسيم، روي، سديم، فسفر، و بسياري عناصر مفيد ديگر است.
در واقع روغنهاي فرار و ترکيبات تند و تيز موجود در زنجبيل همان مواردي هستند که خواص بي نظير آن را تشکيل ميدهند.
از مهمترين خواص چاي زنجبيل ميتوان به مواردي همچون کمک به کنترل سطح قند خون، کمک به از بين بردن استرس، کمک به بدن براي جذب مواد مغذي، کاهش درد معده، کاهش و کنترل سندرم مثانه تحريک پذير، کمک به کاهش وزن و کمک به بدن براي مبارزه با سلولهاي سرطاني اشاره کرد.
موارد ذکر شده تمام خاصيتهاي چاي زنجبيل نيست و کمک به بهبود هضم غذا، افزايش توليد شيره معده، محافظت در برابر آلزايمر، کمک به جلوگيري از التهاب راههاي هوايي و تنفسي و بهبود التهابات، کاهش التهابات ناشي از آرتروز، کمک به از بين بردن دردهاي دوران قاعدگي در بانوان و از بين بردن استرس از فوايد بي نظير چاي زنجبيل محسوب ميشوند.
براي تهيه اين چاي به ۱ قاشق چايخوري ريشه زنجبيل رنده شده يا خرد شده، ۱ فنجان آب جوش، عسل و آبليمو احتياج داريد. ريشه زنجبيل را در فنجان يا ليوان قرار دهيد. آب جوش را اضافه کرده و اجازه دهيد به مدت ۵ تا ۱۰ دقيقه دم شود.
استفاده از عسل و ليمو در اين چاي اختياري است. در واقع استفاده از اين مواد در چاي زنجبيل باعث محافظت از گلو ميشود که در صورت تمايل ميتوانيد آنها را حذف کنيد.
مضرات چاي زنجبيل
مضرات چاي زنجبيل را در صورت مصرف زياد آن جدي بگيريد؛ چراکه ممکن است مشکلاتي به همراه داشته باشد. توصيه مي شود از مصرف زياد چاي زنجبيل پرهيز کنيد و براي مصرف در دوران بارداري يا بيماري خاص حتما با پزشک متخصص مشورت کنيد. همچنين مصرف چاي زنجبيل براي افرادي که مشغول مصرف داروهاي ضد ديابت يا فشارخون هستند توصيه نميشود. در واقع اين داروها نبايد با گياهان دارويي مصرف شوند.