رئيس شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي چهارمحال و بختياري گفت: راهپيمايي بزرگ شکوه وحدت، انسجام و اقتدار مردمي نظام اسلامي در استان چهارمحال و بختياري، بام ايران زمين برگزار ميشود.
به گزارش خبرنگار سلام لردگان؛ علي گرجي در گفتوگو با خبرنگار تسنيم در
شهرکرد اظهار داشت: نظر به اينکه در روزهاي اخير با طراحي و هدايت پشت صحنه و با حمايت ذلتبار استکبار جهاني و ايادي آن در منطقه به بهانه ظاهري و عوامفريبانه برخي از مشکلات و تنگناهاي موجود، توسط عدهاي هر چند قليل و بسيار ناچيز اغتشاشاتي انجام گرفت، که به ناروا به نام ملت متدين، ايثارگر و جانفشان در راه اسلام قرآن و انقلاب اسلامي، به مقدسات مردم هتک حرمت و دشمنان کينهتوز اسلام و امت اسلامي را ذوقزده و خشنود کرده و خسارت مالي، جاني و حيثيتي را موجب گرديد، باحضور حماسي و پرشور شما صاحبان اصلي و صيانت کنندگان واقعي از نظام ولايي جمهوري اسلامي همچون خروش عاشورايي هشتم ديماه 88 برگزار ميشود.
وي افزود: راهپيمايي بزرگ شکوه وحدت، انسجام و اقتدار مردمي نظام اسلامي در بام ايران زمين پنجشنبه 14 ديماه ساعت 10 آغاز ميشود.
مسيرهاي راهپيمايي:
شهرکرد: از ميدان فردوسي به سمت خيابان ملت- ميدان 12 محرم- ميدان انقلاب
بروجن: از ميدان آزادي به سمت گلزار شهداء
لردگان: از چهارراه بسيج به طرف مصلاي اوليالامر
فارسان: از ميدان امام خميني(ره) به سمت خيابان شهيد بهشتي تا مصلاي نماز جمعه
اردل: سه راه شهيد باهنر- ابتداي بلوار شهداء به سمت گلزار مطهر شهدا
کيار: شلمزار- از ميدان نماز به سمت خيابان رسالت تا مسجد امام حسين(ع)
کوهرنگ: چلگرد- از مسجد جامع تا سهراهي فرمانداري
بن: از مسجد جامع به سمت مسجد امام حسين(ع)
سامان: از مسجد جامع به طرف ميدان انقلاب
انشاءالله با حضور همهي مردم ولايتمدار و هميشه در صحنه استان حماسهاي ديگر براي مقابله با فتنه جديد عليه اسلام و نظام اسلامي که دين، اعتقادات، معيشت و امنيت همگان را با خطر مواجه کرده، رقم خواهد خورد.
انتهاي پيام/