تحقيقات نشان مي دهد کودکاني که از مادراني متولد مي شوند که در دوران بارداري داروي سوزش معده مصرف کرده اند، بيشتر در معرض خطر ابتلا به آسم قرار مي گيرند.
به گزارش
سلام لردگان يک بررسي ديگر نيز بيان مي کند مادراني که در دوران بارداري براي درمان رفلکس اسيد معده، داروهاي سوزش معده مصرف مي کردند، به احتمال زياد بايد براي درمان آسم فرزندشان در دوران کودکي اقدام کنند.
با اين حال، متخصصان مي گويند اين ارتباط بالقوه قطعي نيست. آنها مي گويند که اين ارتباط مي تواند توسط يک عامل مرتبط جداگانه ايجاد شود و تحقيقات بيشتري مورد نياز است براي اين که تعيين شود آيا دارو بر سلامت کودکان تاثير دارد يا نه.
به مادران باردار توصيه مي شود که دستورالعمل هاي فعلي را دنبال کنند: استفاده از داروها در صورت ضرورت و مشورت با يک دکتر يا پرستار اگر علائم پايدار بود.
سوزش معده به وسيله اسيد معده ايجاد مي شود که از معده عبور کرده و به مري (لوله اي که معده را به گلو متصل مي کند) باز مي گردد. اين وضعيت در دوران بارداري، به دليل تغييرات هورموني و فشار رحم در حال رشد بر معده، بسيار رايج است.
داروهايي به نام گيرندهH۲ آنتاگونيست و مهارکننده هاي پمپ پروتون، مي توانند به جلوگيري از اين رفلکس اسيد کمک نمايند. آنها براي استفاده در دوران بارداري بي خطر در نظر گرفته مي شوند چرا که بر رشد و نمو جنين تاثير نمي گذارند.
پيش از اين دانشمندان بيان کرده بودند که استفاده از اين داروها ممکن است خطر ابتلا به آلرژي را در کودک متولد شده از طريق تأثير بر سيستم ايمني، افزايش دهد. اما اين مطالعات يک ارتباط قطعي را نشان نداده است