رييس پليس فتا استان کرمانشاه با اشاره به اينکه شرکت تلگرام محدوديتهايي را براي افرادي که مشکوک به ارسال هرزنامه هستند ايجاد نموده و به مدت معلومي امکان ارسال پيام به ديگران توسط کاربر را محدود نتموده است، گفت: کاربران دقت داشته باشند که برخي افراد سودجو با عناوين مختلف از جمله نرمافزار يا ربات رفع ريپورت اقدام به سودجويي و حتي گاهي ايجاد مزاحمت و هک اطلاعات قربانيان نمايند.
به گزارش
سلام لردگان به نقل از
پايگاه اطلاع رساني پليس فتا:سرهنگ علي کريمي در گفتوگو با خبرنگار پايگاه خبري پليس فتا اظهارکرد: يکي از روشهاي کلاهبرداران اين است که در کانالها و گروههاي مختلف با پخش آگهي اقدام به تبليغ نرمافزارهاي خارج کننده از ريپورت و يا رباتهاي حذف ريپورت مينمايند و ادعا دارند پس از نصب برنامه و يا اجراي ربات با ارسال تبليغ براي ده نفر از ليست بلاک شدهها، خارج ميشويد اما بايد توجه داشت تمام اين تبليغها دروغ است و فرد اينگونه از محدوديت خارج نميشود.
وي افزود: بايد دقت کرد اين برنامهها ممکن است براي هک و دزديدن اطلاعات کاربري که آنرا نصب ميکند استفاده گردد و نميتوان به راحتي به آنها اعتماد نمود ضمن اينکه بي شک هيچکدام از اين نرمافزارهاي خروج از ريپورت کار نخواهند کرد.
سرهنگ کريمي ادامه داد: رباتهاي معرفي شده نيز براي جذب کاربران زياد و ارسال تبليغات از سوي کاربران مورد استفاده قرار ميگيرد و براي فردي که آنرا فعال نموده است تعداد بيشماري هرزنامه ارسال ميکند و هيچ تاثيري هم بر رفع ريپورت نخواهند داشت.
رييس پليس فتا استان کرمانشاه به کاربران شبکههاي اجتماعي توصيهکرد: نبايد به اينگونه تبليغاتها اعتماد نمود، همچنين خود نرمافزار تياگرام رباتي جهت اطلاعرساني در خصوص محدوديت ايجاد نموده که با يک تيک آبي در کنار اسمش صحت آنرا تاييد نموده است .
سرهنگ کريمي در پايان گفت: پليس فتا از کليه کاربران ميخواهد در صورت مواجهه با موارد مشکوک آن را از طريق سايت پليس فتا به آدرسCyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمي به اين پليس اعلام نمايند.