محصولات پلاستيکي با اينکه در زندگي انسانها تحولي عظيم ايجاد کردهاند اما استفاده بيش از حد از آنها ميتواند بيماريهاي مرگباري را ايجاد کند.
به گزارش خبرنگار سلام لردگان، به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ کارشناسان در جديدترين پژوهش هاي خود دريافتند استفاده از بطري هاي پلاستيکي باعث ابتلاي افراد به بيماري هايي چون ديابت، انواع سرطان و اوتيسم در کودکان تازه به دنيا آمده مي شود.
بر اساس تحقيقات در بطري هاي پلاستيکي مواد شيميايي خاصي وجود دارد که باعث اختلال در عملکرد و ترشح هورمون هاي بدن مي شود و علاوه بر بيماري هاي فوق مي تواند در کودکان سبب پرخاشگري و ابتلا به بيماري ADHD يا همان بيش فعالي و نيز کاهش سطح هوش شود.
از ديگر خطرات استفاده از اين محصولات، مي توان بروز چاقي، افسردگي، ناباروري در مردان و نيز بروز تودههاي غير سرطاني در بافت رحم زنان را نام برد.
بر اساس اين مطالعه که در مجله "لانست پزشکي" به چاپ رسيده است، مواد تشکيل دهنده ظروف و بطري هاي پلاستيکي مي توانند باعث اختلال در عملکرد طبيعي غدد درون ريز شده و تبديل به تهديدي جدي براي سلامت بدن شوند.
کارشناسان ذرات پلاستيک و مواد شيميايي سمي موجود در آنها را در نمونه خون بيش از پنج هزار داوطلب شناسايي کرده اند که به طور مداوم از پلاستيک در زندگي روزانه خود استفاده مي کردند.
کارشناسان بويژه هشدار مي دهند افراد از بطري هاي آب پلاستيکي بيش از يکبار استفاده نکنند زيرا در آنها از پلي کربنات وفتالات استفاده شده است که در اثر حرارت و تماس با مايعات مواد سمي از خود آزاد مي کنند و مي توانند باعث ابتلا به بيماري هاي مرگبار شوند.
منبع: kidspot
انتهاي پيام/