آخرین اخبار
کد مطلب: 124182
مسؤول پايگاه ديده‌وري بهداشت بيمارستان لردگان خبر داد
برگزاري کارگاه آموزشي مسموميت‌ها، عقرب‌گزيدگي و مارگزيدگي در لردگان
تاریخ انتشار : 1395/07/13 08:30:51
نمایش : 3486
مسؤول پايگاه ديده‌وري بهداشت بيمارستان لردگان از برگزاري کارگاه آموزشي مسموميت‌ها، عقرب‌گزيدگي و مارگزيدگي در لردگان خبر داد.
به گزارش خبرنگار سلام لردگان؛ زواره خرمي اظهار کرد: کارگاه آموزشي مسموميت‌ها، عقرب‌گزيدگي و مارگزيدگي در لردگان برگزار شد. 

مسؤول پايگاه ديده‌وري بهداشت بيمارستان لردگان گفت: با توجه با بافت عشايري شهرستان لردگان و قرار گرفتن اين منطقه در جنوبي‌ترين نقطه استان چهارمحال و بختياري و وجود مارها و عقرب‌هاي زياد در اين شهرستان و مراجعه بيماران مارگزيدگي و عقرب گزيدگي به مراکز درماني و بيمارستان شهرستان مصوب شد تا از آخرين درمان‌هاي اين نوع بيماري‌ها و جلوگيري از مرگ و ميرهاي ناشي از اين حادثه، کارگاه آموزشي مسموميت‌ها و مارگزيدگي و عقرب گزيدگي‌ها در لردگان با حضور پزشکان عمومي و اطفال، پرستاران و کاردان‌هاي بهداشت واحد مبارزه شبکه بهداشت و بيمارستان برگزار شود.

 

وي عنوان کرد: در اين کارگاه آموزشي دکتر ملک‌پور از معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکي استان چهارمحال و بختياري آخرين روش‌هاي درمان بيماري‌هاي عقرب‌گزيدگي و مارگزيدگي و مسموميت‌ها را به حاضران در جلسه آموزش داد. 

 

خرمي گفت: بيش از يک هزار و 500 نوع عقرب در دنيا شناسايي شده‌اند که 25 گونه آن‌ها از لحاظ سلامت عمومي اهميت دارند و در ايران از 50 گونه موجود هفت گونه آن حائز اهميت است که سالانه موجب گزش افراد زيادي مي‌شود و کشور را پس از مکزيک و کلمبيا در رتبه سوم قرار داده و به علت تنوع تظاهرات باليني در عقرب‌گزيدگان و نبود راهنمايي بومي مناسب ميزان تزريق سرم پلي والان ضد عقرب بسيار بالاست که هم مشکلات و عوارض جانبي خاص خود را دارد و هم باعث به هدر رفتن منابع مي‌شود. 

 

انتهاي پيام
منبع:فارس
 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس