آخرین اخبار
کد مطلب: 123859
آسيب ها و پيامدهاي منفي شبکه هاي ماهواره اي بر بنيان خانواده ها/تاکيد مقام معظم رهبري در خصوص برخورد جدي با فناوري هاي وارداتي به کشور
تاریخ انتشار : 1395/04/31 10:46:12
نمایش : 1798
ابهري با ضروري خواندن توجه به عوارض ناشي از وجود ماهواره در کشور تصريح کرد: علت اساسي ضرورت توجه به ناتو فرهنگي عوارض و شلختگي هاي ناشي از آن مي باشد که ماهواره اصلي ترين سنگر آن است. هر آنتن ماهواره در پشت بام ايرانيان نشانه تسخير يک سنگر توسط فرهنگ ضد ايراني و اسلامي است.
به گزارش خبرنگار سلام لردگان، مجيد ابهري، کارشناس مسائل اجتماعي و متخصص علوم رفتاري با اشاره به آسيب هاي شبکه هاي ماهواره اي در گفت وگو با خبرنگار اجتماعي شبکه اطلاع رساني راه دانا؛ گفت: دستاورد هاي فناوري براي ورود به هر جامعه نياز به بستر سازي فکري، فرهنگي و اجتماعي دارد که اگر بدون آن داخل در يک اجتماع گردند، عوارض و آسيب هايي ايجاد مي کنند که کنترل و مقابله با بسياري از آن ها غير ممکن يا حداقل دشوار مي باشد.

وي با اشاره تاکيد مقام معظم رهبري در خصوص برخورد جدي با فناوري هاي وارداتي به کشور، بيان داشت: در سال 1368 مقام معظم رهبري با تعبير جنگ نرم و ناتوي فرهنگي به هجوم به فرهنگ و سبک زندگي ايراني و اسلامي اشاره  اي داشتند که نخبگان و دست اندرکاران اگر در آن روز برخوردي جدي، کاربردي و برنامه ريزي شده با عوارض بعضي از فناوري هاي هجومي به کشور انجام مي دانند امروز شاهد چنين آسيب هايي نبوديم.

کارشناس مسائل اجتماعي افزود: از سال 68 به بعد هر بار با تعبيري مثل رخنه فرهنگي ، تهاجم فرهنگي و شبي خون فرهنگي ايشان اشاراتي به اين موضوع داشته اند که متاسفانه هنوز اين مسائل به جنبه کاربردي نرسيده و درمرحله فرضيه سازي و تحليل قرار دارد.

ابهري با ضروري خواندن توجه به عوارض ناشي از وجود ماهواره در کشور تصريح کرد: علت اساسي ضرورت توجه به ناتو فرهنگي عوارض و شلختگي هاي ناشي از آن مي باشد که ماهواره اصلي ترين سنگر آن است. هر آنتن ماهواره در پشت بام ايرانيان نشانه تسخير يک سنگر توسط فرهنگ ضد ايراني و اسلامي است.

وي در ادامه با بيان اينکه شبکه هاي ماهواره اي که با هدف تغيير سبک زندگي پا در عرضه رسانه اي نهادند، اظهار کرد: شبکه هاي ماهواره اي که با هدف تغيير سبک زندگي و هجوم به ارکان و بنيان خانواده ايجاد شدند، توانسته اند تا به امروز مخاطباني براي خود ايجاد و جذب کنند. متاسفانه کارشناسان و صاحب نظران در زمينه توليدات فرهنگي توجهي به حساسيت زماني نداشته و با داشتن ابزاري مانند صدا وسيما، سينما و ... در دست خود هنوز اقدام موثري در اين زمينه انجام نداده اند.

کارشناس مسائل اجتماعي عنوان کرد: مخاطب شناسي ، سليقه سنجي ، بکاربردن ضرورت هاي ديني و فطري افراد علت توليد و گسترش شبکه هاي ماهواره اي مي باشد که در داخل کشور کم تر به اين معاني توجه گرديده است. تسخير بنيان خانواده ، تضعيف باورها و ارزش هاي عقيدتي و معنوي ، سست نمودن معنويت در زندگي زناشويي و تشويق به زندگي فرا زناشويي و تقديس روابط نامشروع اصلي ترين هدف هاي شبکه هاي ماهواره اي بوده و پيش از 90% از فيلم ها وسريال هاي اين وسايل ارتباطي در اين محورها حرکت مي کنند..

ابهري با اشاره به افزايش آمار طلاق به دليل وجود ماهواره و شبکه هاي آن در کشور گفت: افزايش آمار طلاق يکي از عوارض شبکه هاي ماهواره اي است که روابط فرا زناشويي نيز همراه به آن وارد جامعه ما گرديده است. تغيير سبک زندگي از نظر پوشاک، آرايش و حتي تغذيه در دستور کار اين شبکه ها قرار گرفته که به طور شبانه روزي به پخش برنامه مشغول اند؛ در حال حاضر بيش از 450 شبکه ماهواره اي شبانه روزي در حال پخش برنامه هاي خود هستند که آنقدر برنامه هاي خود را در ساعات مختلف تکرار مي کنند که بالاخره با مخاطبان ارتباط از نظر زماني برقرار کنند.

وي در بخش پاياني اظهارات خود افزود: هنوز دير نشده است و مي توانيم از انحراف بيشتر سبک زندگي ايراني- اسلامي جلوگيري کنيم ولي بعيد است يک يا دو سال ديگر بتوانيم چينين اقدامي را انجام دهيم و با اين مئله مقابله کنيم.

 

انتهاي پيام/
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس