آخرین اخبار
کد مطلب: 113739
خطيب موقت نماز جمعه لردگان؛
انتخاب شايسته آيت الله جنتي به عنوان رئيس مجلس خبرگان، نقشه شوم دشمنان را نقش برآب کرد
تاریخ انتشار : 1395/03/07 15:56:00
نمایش : 2357
امام جمعه موقت شهرستان لردگان گفت: انتخاب آيت الله جنتي به عنوان رئيس مجلس خبرگان رهبري يک انتخاب اصلح بود.
به گزارش خبرنگار سلام لردگان؛ حجت الاسلام منصوري امام جمعه موقت شهرستان لردگان  در خطبه هاي اين هفته نماز جمعه که در مصلاي بزرگ اولي الامر لردگان برگزار شد با سفارش به تقواي الهي و دوري از گناهان، با تبريک انتخاب آيت الله جنتي به عنوان رئيس مجلس خبرگان رهبري گفت: همه اعضاي مجلس خبرگان افرادي اصلح و شايسته هستند، انتخاب شايسته  حضرت آيت الله جنتي به عنوان رئيس مجلس خبرگان، همه ما را خوشحال کرد و نقشه شوم دشمنان اسلام نقشه بر آب شد.

 وي با اشاره به آغاز به کار مجلس شوراي اسلامي از روز شنبه هشتم خرداد95 اشاره کرد: اميدواريم همانطور که اعضاي مجلس خبرگان، فرمايشات رهبري را مدنظر قرار دادند، نمايندگان منتخب مردم در مجلس شوراي اسلامي نيز، به توصيه هاي مقام معظم رهبري عمل کنند و در سال اقتصاد مقاومتي، اقدام و عمل، نسبت به تحقق خواست ايشان تلاش کنند.

وي در خصوص پيام خانواده معظم شهداء، ايثارگران، نمازگزاران و همه احاد ملت شريف ايران به تمام نمايندگان مجلس اين است که آن عزيزان دلسوز مردم باشند و مصوباتي را وصف نمايند که به درد مردم بخورد،

منصوري افزود: نمايندگان و همه مسئولين اين جمله را که امام راحل فرمودند: مبادا اين مملکت به دست نااهلان بيفتد را نسب العين کار هاي خود قرار دهند و خداي ناکرده طرحي را تصويب نکنند که نا اهلان و دشمنان در اين کشور اسلامي نفوذ پيدا کنند و اگر چنين اتفاقي هم بيفتد ملت بيدار هميشه در صحنه ايران صف آرايي مي کنند و جلوي دشمنان همانند گذشته مي ايستد .

خطيب نماز جمعه اين هفته در بخش ديگر از سخنان خود با اشاره به بيانات حضرت آيت الله خامنه  (مدظله العالي)  در دانشگاه افسرى و تربيت پاسداري امام حسين عليه‌السلام به اهميت جواني اشاره داشتند و فرمودند: جوانهاي عزيز! فردا مال شما است، آينده مالِ شما است؛ شما هستيد که بايد اين تاريخ را با عزّتش محفوظ نگه داريد؛ شما هستيد که اين بارِ مسئوليّت را بردوش داريد؛ خرّمشهرها در پيش است؛ نه در ميدان جنگ نظامي، بلکه‌ در يک ميداني که از جنگ نظامي سخت‌تر است. البتّه ويراني‌هاي جنگ نظامي را ندارد؛ بعکس، آباداني به دنبال دارد، امّا سختي‌اش بيشتر است.

وي به بخش ديگري از سخان رهبري اشاره داشت و گفت: معظم له فرموند : امروز جنگ نظامي مطرح نيست؛ امروز براي کشور ما جنگ نظاميِ سنّتي و متعارف احتمال بسيار بسيار ضعيفي است لکن جهاد باقي است؛ جهاد فقط به‌معناي جنگ نظامي نيست؛ جهاد يک معناي بسيار وسيع‌تري دارد. در بين جهادها جهادي هست که خداي متعال در قرآن آن را «جهاد کبير» نام نهاده است.

خطيب موقت نماز جمعه اين هفته لردگان  به ضمن تسليت سالگرد ارتحال امام خميني (ره)،‌ بنيان‌گذار نظام اسلامي و گراميداشت ياد وخاطره ايشان اشاره کرد و گفت: 14 خرداد همچنين روز انتخاب آيت‌الله العظمي خامنه‌اي به رهبري ملت بود و خبرگان اول اين يادگاري ارزشمند را از خود باقي گذاشت .
 
انتهاي خبر/630 ل
 
 
 
 
 
صصص
| |
1395/03/10 15:55:43
0
0
درخواست تبادل پیوند با عرض سلام و خسته نباشید شبکه تحلیل و اطلاع رسانی صاحب نیوز به آدرس www.sahebnews.ir در نظر دارد با آن رسانه محترم تبادل پیوند انجام نماید. لطفا در صورت موافقت ، پاسخ خود را با ایمیل این رسانه اعلام فرمایید . با تشکر ایمیل: sahebnews.ir.id@gmail.com
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس