متخصص تغذيه گفت: افرادي که معدهاي حساس دارند از خوردن زياد چاي اجتناب کنند چون ترشح اسيد معده را تحريک ميکند و به دليل ماهيت اسيدي، در بروز زخم معده مؤثر است.
به گزارش خبرنگار
سلام لردگان به نقل از
خبرگزاري فارس، شراره حسيني اظهارداشت: چاي در بين خانوادههاي ايراني جايگاه بسيار ارزشمندي دارد و کمتر کسي در کشور از خوردن چاي اجتناب ميکند.
وي افزود: اما برخيها با رعايت نکردن اصول مصرف نه فقط چاي بلکه تمام مواد غذايي باعث آسيب رساندن به بدن خود ميشوند.
متخصص تغذيه تصريح کرد: خوردن چاي پررنگ معمولاً براي بدن مناسب نيست و افرادي که داراي مشکلات قلبي يا معدهاي حساس دارند بايد از خوردن آن اجتناب کنند، اما چاي کم رنگ ميتواند جاي آب را براي بدن پر کند.
وي با بيان اين مطلب که معمولاً افراد سعي ميکنند بعد از غذا چاي بخورند، گفت: افراد ميتوانند با رعايت کردن فاصله زماني بين مصرف غذا و ميوه، چاي را نيز در فواصل متفاوت استفاده کنند و آن را بلافاصله بعد از خوردن غذا ميل کنند.
حسيني تصريح کرد: افرادي که معدهاي حساس دارند از خوردن زياد چاي اجتناب کنند چون چاي ترشح اسيد معده را تحريک ميکند و همچنين به دليل ماهيت اسيدي خود، در بروز زخم معده مؤثر است.
متخصص تغذيه گفت: هر شخصي بايد بنا به شرايط جسمي خود تغذيهاي متعادل را انتخاب کند تا دچار عوارضهاي گوناگون چاقي، کم خوني، فشار خون بالا، ديابت و غيره نشود.
انتهاي پيام/