آخرین اخبار
کد مطلب: 113648
رضايي در برنامه متن و حاشيه مطرح کرد؛
آمريکا 2 بار و اسرائيل 3 بار قصد حمله نظامي به ايران را داشتند/ سپاه 2 سال براي همكاري با دولت رزمايش ها را علني نكرد
تاریخ انتشار : 1395/01/15 09:38:09
نمایش : 2637
به گزارش خبرنگار سلام لردگان به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، "محسن رضايي" دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با حضور در برنامه متن و حاشيه شبکه سه سيما به تبيين رويکرد اخير آمريکا   در مقابل جمهوري اسلامي ايران پرداخت.
 
وي در ابتداي اين برنامه در خصوص موضع آمريکا و سه کشور اروپايي نسبت به آزمايش هاي موشکي در ايران اظهار داشت: بنده منتظر چنين خبري بودم و دليل آن نيز اين است که آمريکايي ها يک برنامه اي را عليه ايران چيده اند که مسئله هسته اي گام اول آن بوده مسئله موشکي بعد از آن است و بعد از مسئله موشکي نيز مي خواهند مباحث حقوق بشري را مطرح کنند و بعد کم کم وارد بحث سپاه پاسداران شوند و نهايتاً هم عنوان کنند که دست از اين نظام بکشيد.
 
رضايي با بيان اين که اين دست اقدامات يک برنامه از قبل طراحي شده است بيان داشت: قبلاً با جنگ و درگيري به ما فشار مي آوردند تا ما را عقب بنشانند اما حالا يک فرمول جديدي پيدا کردند لذا بنده منتظر چنين اقدامي بودم.
 
آمريکايي ها عليه سيستم دفاعي ما برنامه دارند
 
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام يادآور شد: البته زودتر از اين موعد کنگره آمريکا مي خواست تحريم هاي جديدي عليه ما وضع کند ولي آقاي اوباما به آن ها گفته بود که الان وقتش نيست و بگذاريد چند ماه از اجراي برجام بگذرد و مدتي که گذشت بعد وارد اين مرحله شويد لذا بنده تاکيد مي کنم آمريکايي ها عليه سيستم دفاعي ما برنامه اي دارند و درصدد که آن را دنبال کنند.
 
وي در پاسخ به اين سوال که بعد از اجراي برجام آمريکايي ها عنوان کردند که خيالشان از دستيابي ايران به سلاح هسته اي راحت شده اما در حال حاضر نسبت به آزمايش هاي موشکي ايران ابراز نگراني مي کنند و علت نگراني آن ها چيست گفت: قاعدتاً بعد از برجام و همکاري که ايران در مذاکرات با آن ها داشت و يک فضاي جديدي از تعامل بين ما و غرب به وجود آمد قاعدتاً آن ها حداقل به اين زودي ها نبايد وارد اين حساسيت ها مي شدند و بايد مي گذاشتند که حداقل 4، 5 سالي از اجراي برجام مي گذشت و يک تعامل و ارتباطي بين ما و غرب به وجود مي آمد و سپس يک ميز گفتگوي جديدي را باز مي کردند لذا از خود همين شتابزدگي مي شود فهميد که کاري که آن ها انجام دادند از موضع تعامل و گفتگو نيست و بايد مسئله ديگري پشت صحنه باشد.
 
رضايي با تاکيد بر اين که ايران امروز بخش مهمي از توان دفاعي اش را روي موشک ها گذاشته و بحث موشکي به يک توان بازدارنده اي براي ما تبديل شده است خاطر نشان کرد: آمريکايي ها به دنبال اين هستند که يا اين امکان از ما بگيرند يا اگر نتوانند حداقل ما را در حدي از توليد موشک عقب ببرند و خودشان دست برتر را در منطقه داشته باشند.
 
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام ادامه داد: بر اين اساس زماني که موازنه قوا به نفع آن ها عوض شود يعني وقتي اسرائيل بتواند ما را تهديد کند اما ما نتوانيم جواب بدهيم آن زمان است که آن ها به مقصود خود رسيده اند و زماني که کشوري نتواند جوابگوي تهديدات خود باشد قاعدتاً دست هايش بالا است.
 
وي در ادامه به اهداف آمريکايي ها در رابطه با طرح مسئله موشکي ايران اشاره کرد و گفت: آمريکايي ها در رابطه با بحث موشکي ايران دو ديدگاه را دنبال مي کنند اول اين که قصد دارند فضا را اين گونه طراحي کنند که به ساخت موشک ها در ايران اطمينان ندارد و اين موشک ها مي توانند حامل کلاهک هاي هسته اي باشند و پس از اين که فضا را آماده کردند حرف از بازرسي بزنند و در اين بازرسي ها وارد پادگان هاي ما شوند، موشک هاي ما را تست کنند، ميزان برد و قابليت  آن ها را متوجه شوند و سپس تمام اطلاعات را به اسرائيل و دشمنان ما بدهند.
 
رضايي تصريح کرد: در صورتي که اين اتفاق بيفتد آن ها مي توانند ضد توان موشکي ما سلاح توليد کنند و در مواجهه اي که ممکن است با آن ها به وجود آيد قطعاًما ديگر نمي توانيم تاثيرگذاري لازم را در دفاع از خودمان داشته باشيم.
 
امروز قدرت اول منطقه هستيم
 
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اين که آمريکايي ها مي دانند موشک در نظام دفاعي ما چه جايگاهي دارد گفت: ما امروز قدرت اول منطقه هستيم يعني هم مي توانيم از وقوع جنگ جلوگيري کنيم و هم اگر جنگي عليه ما اتفاق بيفتد آن را با شکست مواجهه خواهيم کرد و سند اين ادعاي ما نيز 27 سال گذشته است چرا که از زماني که جنگ تمام شد تا الان آمريکايي ها مي خواستند 2 بار و اسرائيلي ها نيز قصد داشتند که 3 بار به ايران حمله کنند اما نتوانستند.
 
وي با طرح اين سوال که چه عواملي باعث شد که هم اکنون اين آرامش در ايران حاصل شود و چه مسئله اي باعث شد که از وقوع جنگ هاي ديگر در ايران جلوگيري شود بيان داشت: علت اين آرامش در ايران سيستم بازدارندگي کشور است که بخش مهمي از اين سيستم را سيستم موشکي کشورمان تشکيل مي دهد.
 
رضايي همچنين با طرح سوال ديگري مبني بر اين که آيا آن ها مي خواهند جلوي توسعه ما را بگيرند گفت: اصولاً کشورهاي مختلف جهان امروز در حال گسترش اقتدار خود هستند و اگر ما در همين سطحي که هستيم باقي بمانيم در 5 سال آينده فاصله اسرائيل با ما خيلي زياد مي شود و قدرت بازدارندگي ما کمتر خواهد شد لذا آن ها به دنبال اين هستند که ما را محدودتر کنند و قدرت بازدارندگي را از ما بگيرند.
 
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در بخش ديگري از اين گفتگو در پاسخ به اين سوال که چرا ما به دنبال بحث توسعه موشکي در کشورمان رفتيم علت اين که ما به دنبال بحث موشکي رفتيم بر اثر تجربه ذي قيمتي است که در دوران دفاع مقدس به دست آورديم.
 
وي ادامه داد: بعد از گذشت 2، 3 سال از جنگ تحميلي عراق به زدن موشک به ايران اقدام کرد و زماني که ما به ضرابخانه هاي ارتش رفتيم هر چه نگاه کرديم هيچ موشکي براي مقابله با ارتش عراق نديديم چون ارتش ايران در زمان شاه اگر سلاحي نيز در اختيار داشت اين سلاح ها به گونه اي طراحي شده بودند که  ايران محتاج به آمريکا باشد.
 
رضايي يادآور شد: پس از تلاش هاي فراوان با هزار گرفتار توانستيم نهايتاً چند موشک از قرافي بگيريم ولي زماني که قصد داشتيم موشک ها را شليک کنيم افسران  قزافي قهر کردند و به سفارت ليبي رفتند و يک سري قطعات مدرن موشک ها را نيز با خود بردند و همزمان با اين اقدام نيز عراق شروع به بمباران شديد ايران کرد.
 
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام يادآور شد: پس از اين اتفاق بنده شهيد تهراني مقدم را خواستم و از وي درخواست کردم که در اسرع وقت اين موشک ها را آماده کنند که نهايتاً کمتر از دو، 3 هفته نيروهاي انقلابي ما سيستم موشکي را آماده کردند و قطعات ساختند و ما اولين موشک را به عراق زديم.
 
وي با بيان اين که ما در جنگ تحميلي به مشکل سيستم موشکي در کشور برخورد کرديم گفت: بعد از پايان جنگ سعي را بر اين گذاشتيم که خلا موشکي ايران را حل کنيم.
 
رضايي ادامه داد: عراق در طول جنگ 170 موشک به ايران زد اما ما حداکثر 80 موشک به عراق شليک کرديم ضمن اين که از 172  هزارشهيد ما در دوران دفاع مقدس 16 هزار شهيد مربوط به بمباران هوايي و موشک باران است لذا آيا مي شود ملتي که اين تجربه را دارد بحث موشکي را رها کند
 
 
ايران بر سر چهار راه منافع بين المللي قرار دارد
 
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با تاکيد بر اين که موشک ها ما يکي از عوامل اقتدار و امنيت ملي ما در منطقه هستند که آمريکا قصد دارند اين توان را از ما بگيرد گفت: در منطقه ما عربستان نزديک به 100 موشک دارد که برخي از آن ها 2 هزار و 800 کيلومتر برد دارند و اسرائيل نيز موشک ها بال استيکي دارد که مي تواند تمام شهرهاي ايران را مورد هدف قرار دهد البته بايد تاکيد کنم که کشور ما بر سر چهار راه منافع بين المللي قرار دارد و ما بر سر قله اي هستيم که مي خواهند مرتب به ما حمله کنند و اين قله را بگيرند.
 
وي در ادامه با  طرح اين سوال که آيا مردم يمن قدرت دفاعي داشتند گفت: اگر مردم يمن قدرت دفاعي داشتند آيا واقعاً جنگ مي شد
 
رضايي با اشاره به اين که امروزه اوضاع به گونه اي شد که وزير خارجه عربستان ما را تهديد مي کند ادامه داد: آن ها احساس مي کنند فضايي در ايران در حال شکل گيري است که مي توانند پيش روي کنند.
 
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ به سوال ديگري مبني بر اين که آيا توان دفاع از خود را داريم گفت: ميزان توليداتمان در حوزه موشک خوب است به طوري که کره شمالي اولين محصولات را به ما صادر مي کرد اما اکنون ايران است که به آن ها تکنولوژي صادر مي کند.
 
وي با بيان اين که از طريق فروش تسهيلات به کشورهاي ديگر مي توانيم ارز خوبي را به دست آوريم افزود: ذخاير خوبي را داريم به طوري که دقتمان نيز افزايش پيدا کرده است.
 
نيروي موشکي در سپاه ترتيبات خوبي را در سراسر کشور فراهم کرد
 
رضايي با اشاره به اين که نيروي موشکي در سپاه ترتيبات خوبي را در سراسر کشور فراهم کرده است اظهار داشت: اگر حمله اي به ايران صورت بگيرد آن ها مي توانند اقدامات دشمن را خنثي کنند.
 
گفتگو و موشک بايد با هم باشند
 
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به اين که گفتگو را نفي نمي کنم افزود: گفتگو و موشک بايد با هم باشند و يک دست موشک و دست ديگر گفتگو باشد.
 
وي با اشاره به کارشکني عربستان در جريان مذاکرات هسته اي گفت:  آمريکايي ها در جريان مذاکرات اعلام کردند که عربستان از اسرائيل فشار بيشتري بر آن ها وارد مي کنند.
 
رضايي افزود: اگر اقتدار و موشک نداشته باشيم رقيبمان در منطقه برايمان مشکل درست مي کرد.
 
موشک قابل گفتگو نيست
 
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به اين که در طول 37 سال گذشته در کشور گفتگو حاکم بوده است تصريح کرد: البته برخي از مسائل قابل گفتگو نيست لذا بايد اذعان داشت موشک قابل گفتگو نيست اما مسئله هسته اي قابل گفتگو است.
 
وي در پاسخ به سوال ديگري مبني بر اين که ضرورت برگزاري رزمايش ها در چيست گفت: رزمايش هميشه در ايران بوده و امري جديد نيست لذا در طول 10 سال گذشته رزمايش موشکي در کشور داشته ايم.
 
برجام ارتباطي با مسئله موشکي ندارد
 
رضايي ادامه داد: برادرانمان در سپاه در طول دو سال گذشته براي همکاري با دولت رزمايشهايشان را علني نمي کردند ولي وقتي مذاکرات تمام شد مشخص شد که برجام ارتباطي با مسئله موشکي ندارد
 
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به اين که دوستانمان احساس کردند که پس از اتمام مدت لازم رزمايش ها را مي توانند تبليغاتي کنندگفت: رزمايش نوعي عمليات است به طوري که گروه هاي موشکي مان وقتي در رزمايش شرکت مي کنند آمادگي رزمي خود را بالا مي برند و موشک ها را از نظر فني تست مي کنند.
 
وي گفت: دو سال بود که به دليل مذاکرات برجام برادرانمان در سپاه براي همياري با دولت نهايت علامت مثبت را به جهان نشان دادند .
 
رضايي با اشاره به اين که وقتي موشکي شليک مي شود از زماني که پرواز انجام مي شود بين 4 تا 5 مسير پروازي قطع مي شود افزود: رزمايش ها را بايد به سيستم درون هواپيمايي در فرودگاه ها اعلام کنيم بايد اين امر صورت گيرد تا حادثه اي صورت نگيرد
 
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام  با اشاره به اين که  آيا ايران  بعد از برجام تغيير يافته است گفت: از بعد خارجي حتماً تغيير يافته ايم به طوري که بعد از 12 سال آمريکايي ها نتوانستند الگوي انزوا سازي را در  ايران پياده کنندو دنيا به  اين نتيجه رسيد که ايران قابل انزوا نيست
 
رضايي با تاکيد بر اين که از نظر سياسي پيروزي به دست آورديم خاطر نشان کرد: از نظر اقتصادي پيش بيني ها بر اين است که آمريکايي ها تعهداتشان را عمل نخواهند کرد
 
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به اين که  در صورتي که  اقتصاد مقاومتي را رعايت کنيم اجرا و عدم اجراي برجام تاثيري بر کشورمان نخواهد گذاشت ادامه داد:  دولت جمهوري اسلامي ايران بايد کار انقلابي انجام دهد لذا با شعار نمي توان مشکلات کشور را حل کرد.
 
وي با اشاره به بدهي 400 هزار ميلياردي دولت گفت: از دوران هاشمي رفسنجاني 400 هزار ميليارد طرح نيمه تمام در کشور باقي مانده است.
 
دولت بايد يکپارچه سازي را از خود آغاز کند
 
رضايي با اشاره به اين که دولت بايد از خود يکپارچه سازي را در طرح ها و برنامه ها آغاز کند تصريح کرد: روحيه محافظه کارانه در دولت ها ما را به جايي نمي رساند.
 
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اين که کساني که قدرت فهم اقتصاد را دارند بايد وارد عرصه شوند گفت: بايد اشکالات و موانع اصلي را از سر راه توليد برداشت.
 
 دولت بايد روش مديريت اقتصادي خود را عوض کند
 
وي افزود: اقتصاد مقاومتي شدني است اما دولت بايد روش مديريت اقتصادي خود را عوض کند
 
رضايي با اشاره به اين که دولت روحاني بايد بعد از برجام کارهايي را انجام دهد خاطر نشان کرد: امسال منتظر هستيم تا دولت در اقتصاد مقاومتي کارهاي خوبي را انجام دهد.
انتهاي پيام/
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس