به گزارش خبرنگار
سلام لردگان؛
امام صادق عليه السلام مي فرمايند: « من ضمانت مي کنم، هر کس که ميانه روي پيشه کند فقير نشود.»
درباب انتخاب شعار سال 1395 توسط امام امت حضرت آيت الله خامنه اي، به نام «اقتصاد مقاومتي؛ اقدام و عمل » ذکر نکات ذيل خالي از لطف نيست و اميد است که در وهله اول موجبات رضايت حق تعالي و در وهله دوم تلنگري باشد برخود، ملت و دولتمردان .
فردوسي عليه الرحمه مي فرمايند: خرد رهنمايي و خرد دلگشاي خرد دستت بگيرد در هر دو سراي
قطعاً رمز موفقيت و دستيابي به هر موضوع ارزشمندي شناخت کافي از آن است. حال اگر اين موضوع اقتصاد و عرصه هاي آن که مشکل اول مملت در حال حاضر است باشد بايد شناخت همراه با خرد خود را از آن، عميق تر و وسيع تر کنيم.
ريشه يابي بسياري از انحراف ها جهل است و دشمن از جهل مردم براي آنها استفاده مي کند. وظيفه دست اندرکاران عرصه اقتصاد اين است که واقعاً در زمينه آگاهي بخشي به مردم نسبت به عواقب مصرف بي رويه و خارج از استاندارد جهاني کشورهاي پيشرفته و توسعه يافته اقدامات لازم را انجام نمايند.
همانطوري که مي دانيد که نه فقر نشانه ذلت است و نه ثروت نشانه عزت. پس فقر و ثروت از وسايل آزمايش الهي هستند، انسان ها بايد براي رسيدن به سعادت از اين آزمايش سربلند بيرون آيند .
در اينکه مشکل اول اقتصادي کشور در صدر مشکلات است جاي هيچ شک و شبهه اي نيست، چرا که امام و پيشواي ملت ايران اسلامي نسبت به اين موضوع با انتخاب شعار سال، که مسير حرکت سالانه دولت را ترسيم مي کند، هشدار داده است اين گواه محکمي است براينکه اسلام مکتب انسان دوستي است و حتي فقر و محروميت را براي غيرمسلمانان نمي پسندد و بسياري از احکام آن اقتصادي و باعث کم کردن فاصله طبقاتي است .
امام و پيشواي جامعه اسلامي مي فرمايند: دنياي استکبار در مقابله با ملت ايران اسلامي سه راهکار« تبليع، تحريم و نفوذ »را دنبال مي کند و بعضاً رفتارهاي اشتباه در داخل موجب شد که دشمن از موثر واقع شدن تحريم ها در به زانو در آوردن ملت ايران اميدوار شود و همچنين سعي در پيشبرد سياست اسکوئيزي خود و عملي کردن آن نمايد و بي تاثير نبوده است و صرفاً يک شعار نيست بلکه يک معضل سياسي بوده و بايد دولتمردان عرصه سياست خارجي نسبت به رفع آن اقدام و عمل نمايند.
حضرت آقا در بيانات شروع سال تحويل در مشهدالرضا(ع) مي فرمايند« هيچ ضرورتي ندارد که ما براي رفع تحريم ها از ارزش ها و اصول و خطوط قرمز خود کوتاه بياييم و به جوانان توصيه مي کند با تکيه بر دانش خود باوري ، ميهن دولتي سعي کنند امروز و فرداي کشور را که متعلق به آنهاست بسازند » صرفاً يک شعار نيست بلکه يک ايده و تئوري اسلامي است.
از جمله اقداماتي که مي تواند به رونق اقتصاد مقاومتي بينجامد، فرهنگ سازي و آگاهي بخشي به ملت در زمينه اقتصاد مقاومتي، کمک به خروج کشور از تک محصولي بودن و خام فروشي به چند محصولي شدن، زنده کردن توليد داخلي و... .
از ديگر اقدامات، که موجبات تحقق اقتصاد مقاومتي مي شود مبارزه عملي با فساد و قاچاق است .
سوالاتي که در اين زمين به ذهن هر انساني خطور مي کند و منتظر پاسخ آنها از زبان مسئولين امر هستند مي تواند:
فساد و ويژه خواري در کدام عرصه ها هست؟
فساد و ويژه خواري در کدامين عرصه ها بيشتر است؟
عاملين ايجاد و گسترش فساد و قاچاق چه کساني هستند؟
اقدامات مهم در جهت مبارزه با فساد و قاچاق و ريشه کني آنها چيست؟
در زمينه مبارزه با اين پديده شوم اقدام عملي مهم هست يا حرف زدن؟
در پايان توصيه اي به دولتمردان و ملت شريف ايران دارم که اميد است رهگشا واقع شود و آن هم چيزي نيست جزء اينکه اولاً: دولتمردان بدانند ملت، ولي نعمتان آنها هستند و بايد در چارچوب قوانين اسلامي و انقلابي به گره گشايي از اقتصاد و معيشت مردم با استفاده از بهره برداري از ظرفيت داخلي اقدام نمايند .
دوماً: ملت ما بدانند که دشمن از دشمني دست برنداشته و نخواهد برداشت فقط عرصه ها و ميدان هاي کارزار متفاوت شده است پس به هوش باشيم که براي تکه ناني بيشتر به خدمت دوتا نکنند.
انتهاي پيام/630 ل