آخرین اخبار
کد مطلب: 113487
مشاور عالي نماينده ولي فقيه در سپاه:
بي بي سي وvoa هم اين روزها مدافع امام شده است
تاریخ انتشار : 1394/11/05 20:58:16
نمایش : 1380
حجت الاسلام حيدر مصلحي، تحريف گفتمان را تلاش دشمن در بحث نفوذ دانست و گفت: عده اي هم در کشور راه افتاده اند و مي خواهند با بيان خاطره امام را معرفي کنند.
به گزارش خبرنگار سلام لردگان به نقل از خبرگزاري بسيج؛ مشاور عالي نماينده ولي فقيه در سپاه، در گردهمايي سياسي کارکنان سپاه حضرت قمربني هاشم عليه السلام وارتباط ويديوکنفرانس با رده هاي سپاه و بسج چهارمحال و بختياري به تشريح اهميت تشخيص حق و باطل و حمايت به موقع از جبهه حق پرداخت.

حجت الاسلام والمسلمين حيدر مصلحي، با يادآوري واقعه کربلا، گفت: برخي مانند عمر سعد در واقعه حق را از باطل تشخيص داد؛ ولي نتوانست از حکومت ري و هوي و هوس خود بگذرد.

وزير سابق اطلاعات، افزود: در فتنه 88 نيز برخي خواص، حق را از باطل تشخيص مي دادند؛ اما هوي و هوس و غرضها و حسادتها، نمي گذاشت از حق حمايت کنند.

وي، لازمه عبور از بن بستهاي عالم دنيا را پيشه کردن تقوا و جاري شدن تقوا در همه ابعاد زندگي انسان دانست و ادامه داد: آدمهاي توي نظام دو دسته اند؛ برخي متدين اند ولي تدين آنها تا توي خانه است و اين امر و نهي الهي را به جامعه نمي آورند .

مصلحي، تصريح کرد: تقوا بايد در همه ابعاد اقتصادي، اجتماعي، سياسي و ... زندگي حاکم باشد. امام اصلاً براي همين انقلاب کرد. البته جنگ با هوي و هوس و نفس انسان سخت است .

وزير سابق اطلاعات، با اشاره به فتنه هاي دوران حضرت اميرالمؤمنين علي عليه السلام، گفت: در مدت کمتر از 5سال حکومت، حضرت علي عليه السلام با سه فتنه بزرگ مواجه شد که از درون حکومت طراحي و اجرا گرديد.

وي، افزود:‌ نبايد فتنه هاي زمان حضرت اميرالمؤمنين عليه السلام را با جنگ اشتباه گرفت، زيرا در جنگ به مرز حمله مي شود؛ البته در فتنه نيز به نوعي حمله به مرزهاي فکري و اعتقادي صورت مي گيرد، اما در بحث فتنه جمل مي بينيم که طلحه و زبير که اولين بيعت کنندگان با آن حضرت بودند، خيلي تخصصي و دقيق، به خاطر درگيري نفس و هوي و هوس و پست و مقام و درهم و دينار و برخورداري از بيت المال، فتنه را طراحي و اجرا کردند.

مشاور عالي نماينده ولي فقيه در سپاه، با بيان اينکه، صراط مستقيم ريزش دارد، اظهار کرد: شلمقاني از شاگردان امام عسگري عليه السلام بود که همه چيزش را از آن امام داشت و کتابهاي مختلفي به صورت علمي در دفاع از امامت و ولايت نوشته بود؛ اما بحث غيبت صغري که پيش آمد و ديد امام زمان عجل الله تعالي فرجه الشريف عثمان بن سعيد را بعنوان اولين نايب خاص انتخاب کرده است، ناراحت شد و کتابهاي خود را از بين برد و عليه امامت و ولايت کتاب نوشت.

وي، در ادامه به بحث نفوذ با تأسي از فرمايشات مقام معظم رهبري پرداخت و گفت: آقا فرمودند" اگر ملت ايران راه امام را گم کند، يا نسبت به آن غفلت کند، يا عمداً کنار بگذارد، سيلي خواهد خورد".

مصلحي، اين بيانات را بسيار مهم دانست و افزود: گم شدن راه امام، نسل سوم و چهارم انقلاب را خطاب قرار مي دهد. عده اي امروز در کشور راه افتاده اند و مي خواهند با خاطره امام را معرفي کنند؛در صورتي که امام خميني(ره) در وصيت نامه الهي سياسي و صحيفه نور، در رابطه با استکبار و نوع برخورد با استکبار همه چيز را دقيق معرفي کرده اند و ملاک صحبتهاي آينده را منوط به تطبيق با وصيت نامه خود دانسته اند.

وزير سابق اطلاعات، با بيان اينکه خاطره قابليت اثبات يا رد ندارد و سنديتي ندارد، گفت: شناخت راه امام با مشاهده وصيت نامه و صحيفه نور امکان پذير است و امام خميني(ره) هرآنچه درباره سياست داخلي و خارجي و مسايل سياسي و اقتصادي نياز بوده عنوان فرموده اند.

وي، غفلت از راه امام را متوجه نسل اول و دوم انقلاب دانست و عوامل غفلت را رفاه زدگي، طولاني شدن فاصله از امام(ره)، هوي و هوس و ... برشمرد و افزود: ‌عمداً کنار گذاشتن خط و راه امام نتيجه نفوذ است.

حجت الاسلام والمسلمين مصلحي، تأکيد کرد: دشمنان تمام تلاش خود را بکار گرفته اند تا مردم و مسئولان عمداً راه امام را کنار بگذارند.

وي، با تبيين 7اصل از اصول گفتمان امام خميني(ره)، خاطرنشان کرد: حضرت امام (ره) به دنبال ترويج اسلام ناب محمدي و نفي اسلام آمريکايي بود. امام اسلام ناب را اسلامي مي دانست که بايد مستضعفان روي کار بيايند و اسلام سيلي خورده ها از نظام سلطه عنوان مي کرد و اين سخنان پشتوانه قرآني دارد که خداوند در سوره قصص آيه 5، مي فرمايد: "وَ نُرِيدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِينَ‌ " .

وزير سابق اطلاعات، با اشاره به تاريخچه تحريف راه امام از دوران سازندگي و اصلاحات، اظهار کرد: عده اي در اين دوران با نوشتن مقالات بيان مي کردند، دو سه نسل از محرومين بايد فدا شوند تا کشور پيشرفت کند و يا اينکه مي گفتند، امام را بايد در موزه ها جستجو کرد.

وي، با اشاره به تأکيد امام و رهبر معظم انقلاب بر روي کلمه مستضعفين، تأکيد کرد: امروزه مي بينيم که بکاربردن واژه مستضعفين را داراي بار منفي مي دانند و مي گويند قشر آسيب پذير. همين امروز شنيديد که بيشترين معوقه بانکي کشور در دست 400 نفر است، آيا اينها مستضعفين هستند؟

مشاور عالي نماينده ولي فقيه در سپاه، نفوذ را دو نوع موردي و جرياني دانست و گفت: نفوذ موردي همان جاسوس است که کارکردهاي عجيبي نيز دارد و نبايد از کنار آن به سادگي گذشت. يک مورد آن ترور فيزيکي شخصيت ها از راه نزديک شدن به آنهاست.

وي، ترور شخصيت افراد را نيز دو گونه دانست و منکوب کردن شخصيت افراد و دچار التقاط شدن آنها را نمونه هاي اين نوع ترور عنوان کرد.

وزير سابق اطلاعات از تقسيم کار بين سرويس هاي جاسوسي موساد، MI6 و CIA خبر داد و با اشاره به تاريخچه تشکيل گروه داعش، و حمايت سرويس هاي جاسوسي اروپايي و آمريکايي از تروريستهاي اين گروه، تحرکات گروه هاي التقاطي همچون انجمن حجتيه را نيز مورد حمايت اين سرويس ها دانست و تأکيد کرد: التقاط و نفوذ و ترور شخصيت ها به گونه اي است که مقابله با آن سخت مي شود.

وي، لازمه مبارزه با التقاط را آموزش اسلام ناب دانست و گفت: سرمايه گذاري روي افراد از ديگر اقدامات در نفوذ موردي است که او را به قدرت مي رسانند تا در آينده مورد استفاده قرار دهند.

حجت الاسلام مصلحي، با بيان اينکه بني اميه و ابوسفيان گروهي مهدورالدم بودند، روي کار آمدن معاويه را تلاش نفوذ يهود صهيونيست دانست که با اين کار 21سال حکومت دنياي اسلام تحت سيطره معاويه قرار گرفت.

وي، با انتقاد از کساني که مي گويند، اميرالمؤمنين عليه السلام هم دينداران را کنار گذاشت و سياسيون را بکار گرفت، اين سخنان را نتيجه نفوذ و جنگ نرم دانست که حقايق را وارونه جلوه مي دهند.

وزير سابق اطلاعات، نوع دوم نفوذ را جرياني عنوان کرد و برجام را نمونه اي از يک جريان نفوذي برشمرد و گفت: يک جريان فکري با فعاليت رسانه هاي استکباري همدل شدند تا بعد از برجام از فرصت استفاده کنند.

مشاور عالي نماينده ولي فقيه در سپاه، ايجاد ترديد در دستگاه محاسباتي مسئولان از راه تهديد و ترس را از ديگر توطئه هاي دشمنان در مسئله نفوذ عنوان کرد و وعده دروغ دادن را دومين نکته در بحث نفوذ برشمرد.

حجت الاسلام مصلحي، با بيان اينکه، مگر چنددرصد مشکلات اقتصادي کشور با برداشته شدن تحريم ها حل مي شود؟ گفت: نقدينگي کشور در دوسال گذشته دو و نيم برابر شده که اين نقدينگي مي تواند با بکارگرفتن در توليدات کارخانه ها فرصت باشد، يا اينکه تهديد به شمار آيد.

وي، با انتقاد از ورود بي سابقه کالاهاي خارجي ازجمله خودروهاي شاسي بلند با خروج ارز از کشور، اظهار کرد: اگر تحريم هستيم، چه پولي جاي اين کالاها داده مي شود و يا اينکه برگزاري جشنواره لباس ترکيه اي در کشور آن هم موقعي که نساجي ما حرف اول را در دنيا مي زند، و کشورما مهد مدل مي باشد، چه لزومي دارد؟ بايد ديد در اتاق بازرگاني چه اتفاقي مي افتد.

مشاور عالي نماينده ولي فقيه در سپاه، وعده دروغ را عامل اشتباه محاسباتي مسئولين دانست و گفت: اقتصاد مقاومتي و معيشت مردم که حضرت آقا به مسئولين هشدار دادند، بايد مورد توجه جدي قرار گيرد،‌در حالي که اقتصاد مقاومتي در بودجه 95 کشور جايي ندارد.

وزير سابق اطلاعات، تصويب قطعنامه ها عليه کشور بعد از فتنه 88 را نتيجه خط و ربط هاي فتنه گران دانست، مشغول کردن مسئولان به خيال پردازي و آرزوهاي طولاني، آمارسازي، شايعه سازي، القاي يأس و روحيه ما نمي توانيم و ايجاد غفلت از امدادهاي غيبي، قبح زدايي و تغيير خطوط قرمز، خيرخواه نشان د ادن دشمن و تحريف گفتمان امام را از مهم ترين ترفندهاي دشمنان در مسئله نفوذ عنوان کرد.

وي، به ويژگي هاي انتخابات امسال نيز اشاره کرد و افزود: همزماني دو انتخابات مجلس و خبرگان رهبري بر اهميت اين انتخابات مي افزايد و از همين فضا دشمن مي خواهد استفاده کند تا رأي دهندگان را دچار اشتباه کند.

مصلحي، استفاده از برجام و تلاش رسانه هاي بيگانه را يادآوري کرد و ادامه داد: اين روزها بي بي سي و voaهم مدافع امام شده اند و درباره امام برنامه مي سازند.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس