آخرین اخبار
کد مطلب: 103233
سفرهاي استاني پر قيل و قال آغاز شد؛
تلاش گسترده اصلاح طلبان براي حساس کردن فضاي جامعه/ مظلوم نمايي؛ پروژه جديد جريان اصلاحات براي جلب نظر و آراي مردمي+تصاوير
تاریخ انتشار : 1394/09/15 20:11:55
نمایش : 1650
تلاش بي حد و اندازه اصلاح طلبان در مراکز استان ها و بعضا در شهرستان ها به اين خاطر است تا نشان دهند برنامه جامعي براي انتخابات دارند.
به گزارش سلام لردگان؛‌ به نقل از  راه دانا؛ فرا رسيدن ايام انتخابات مصادف شده با به تکاپو افتادن جبهه اصلاحات در استان ها تا راهي پيدا کنند براي وفاق اصلاح طلبي تا از اين طريق بتوانند حداقل کرسي هاي مجلس را از آن خود کنند.

تلاش بي حد و اندازه اصلاح طلبان در مراکز استان ها و بعضا در شهرستان ها به اين خاطر است تا نشان دهند برنامه جامعي براي انتخابات دارند ولي اين تظاهر راه به جايي ندارد جز اينکه چهره تندروي اصلاح طلبان  هر بيشتر عيان تر شود.اصلاح طلبان بعضا با هتاکي و ايجاد توهمات خود در اين جلسات به دنبال اين هستند تا با ايجاد حساسيت در فضاي جامعه و مظلوم نماياندن خود، آراي مردمي را به خود جلب کنند.

براي  درک بيشتر اين مطلب که آيا اصلاح طلبان  به اتحاد رسيدند يا نه،بايد گفت اگر اينچنين بود تاکنون زمزمه اي از سرليستي ارائه مي شد؛همچنان که محمد رضا خاتمي در نمايشگاه مطبوعات به خبرنگار شبکه اطلاع رساني دانا گفته بود هنوز به جمع بندي و اجماع نرسيديم و اگر سرليستي انتخاب شود حتما يک اصلاح طلب خواهد بود.

تب و تاب انتخابات،اينقدر تنور اصلاح طلبان را گرم کرده که هر روز خبر دار مي شويم در شهر هاي کشور برنامه هاي مختلفي اعم از سخنراني يا همايش اجرا مي شود،اما نکته قابل توجه اينجاست که اين همايش ها نه از نوع آرام و بدون حاشيه بلکه تماما داراي تنش و هرج و مرج  است.تا آنجا که هر برنامه اي در هر کجا اجرا مي شود با مشکلات عديده مواجه  و فضاي امن شهر را به تنش و غوغا مي کشاند.استفاده از تصاوير فتنه انگيزاني که با ايجاد تشويش مخل آسايش جامعه بودند،ايجاد توهماتي چون استفاده از صلاح سرد براي سوء استفاده تبليغاتي،برنامه ريزي براي رفع حصر براي سران فتنه،ايجاد تنش در دانشجويان تندرو  و غيره نکاتي است که هميشه پايه اصلي اين مجالس بوده و هست.

جالب اينجاست که حتي رسانه هاي اصلاح طلب هم در مقابل اعتراضات قانوني بر نتافتند و در شيپور تندروي مي دمند  و اعتراضات  مردمي، تيتر اصلي  شان مي شود.

در ادامه نمونه اي از کم تحملي هادر جبهه اصلاحات را در زير مشاهده مي کنيد

 

استان يزد

 

شب گذشته در جمع اندک دانشجويان دانشگاه يزد که به سختي 30 نفر مي‌شود آن‌ها را تخمين زد، فاضل ميبدي به نقش جامعه عقلاني و احساسي وانتظارش از دانشجويان براي تحقيق و استدلال پرداخت و از جمع دانشجويان خواست تا مسئله‌اي را بدون استدلال نپذيرند، او گفت اسلام يک دين عقلاني است و مي‌توان با عقل بسياري از مسائل سياسي و اجتماعي را در اسلام به اثبات رساند.

 


وي که عازم تهران بود اصرار داشت تا ساعت 8 جلسه را به پايان برساند، و برخلاف بسياري از برنامه‌ها سخنران از ساعت 6:30 در محل مراسم حاضر شده بود، جالب آن‌که مجري مراسم از تسلط خوبي برخوردار نبود تا آنجاکه فاضل ميبدي را معرفي نکرد.
بعد از آن‌که فاضل ميبدي انتقادات خود را از فضاي موجود مطرح کرد و گفت دانشجويان نبايد مانند عام مردم رفتار کنند و شعارزده شوند و متاسفانه شعار جاي شعور را گرفته است، به سوالات چند تن از دانشجويان پرداخت، يکي از دانشجويان با انتقاد از سخنان ميبدي آن‌ها را خلاف شرع دانست که فاضل ميبدي توضيح داد، اسلام دو بخش عبادي و سياسي، اجتماعي دارد سخنان من ناظر به بخش سياسي، اجتماعي است که بايد مسائل را با ديد عقلاني و استدلال پذيرفت، که البته دانشجو از سخنان فاضل ميبدي قانع نشد.
در پايان يکي از اعضاي تشکل توسعه و اعتدال دانشگاه يزد با اشاره به سخنان فاضل ميبدي که گفته بود، 20 دقيقه اخبار را به مرز مهران و شعارهاي مردم مي‌گذرانند در صدا و سيما و از مسائل مهم غافل اند، در زمان اصلاحات هم رهبري همان روزي سخنراني مي‌کرد که رئيس جمهور وقت سخنراني مي‌کرد و صدا و سيما سخنراني رئيس جمهور را به حاشيه مي‌برد امروز نيز با روحاني همين کار را مي‌کنند، اين صدا و سيما قطعا ملي نيست، اين دانشجو با توهين آشکار به حجاب، گفت: اگر حجاب را به زور بر سر زن اين جامعه بکنند، مي‌شود لچک و اين‌که دائما چادر را تبليغ مي‌کنند اگر بدون عقلانيت باشد مي‌شود پالان! که اين سخن وي صداي همه را در آورد.

يکي از دختران به وي شديدا اعتراض کرد و خواهان عذرخواهي وي شد که فاضل ميبدي با کلمه استغفرالله و عذرخواهي از جانب وي قصد آرام کردن جلسه را داشت، فاضل ميبدي با انتقاد از سخنان تند اين دانشجو لازمه آزادي را بيان سخنان متکثر دانست و گفت: نظر هر کسي برايش محترم است و نبايد به آن توهين کرد.
گفتني است جلساتي که با حضور اصلاح طلبان استان برگزار مي‌شود با استقبال کمي رو به رو شده که به نظر مي‌رسد زنگ خطر براي اصلاح طلبان استان را به صدا در آورده است.

 

استان مرکزي

 

مخالفت نماينده ولي فقيه در استان مرکزي و نماينده ملت با حضور حاميان و ساکتين فتنه در استان مرکزي و همزماني اين موضع گيري ها با حضور مصطفي معين در دانشگاه اراک بازتابهاي متفاوتي را در بر داشت.

 

برداشتهاي غيرمنطقي و بروز واکنش هاي تند برخي تندروها که اعتراضات منطقي و بدون چالش مخالفين حضور حاميان فتنه در استان مرکزي را تندروي مي نامند تا آنجا پيش رفت که نصب بنر را نيز تهديدي عليه وزير علوم دولت اصلاحات برشمردند.

 

ايلنا اين بنر را خط و نشان براي وزير دولت خاتمي دانست و تيتر زد:«تندروها در اراک مصطفي معين را تهديد کردند + عکس»و تصوير زير را نيز به متن خبر افزودند.

9

ايلنا در گزارش خود نوشت:«برخي افراد تندرو با نصب بنر در دانشگاه اراک سعي دارند از سخنراني مصطفي معين در اين دانشگاه جلوگيري کنند» و اين در حالي است که اين بنر اصلا در دانشگاه اراک نصب نشده و مناره آبي رنگ گوشه راست تصوير و ميله هاي پشت بنر نشان مي دهد که محل نصب بنر جلوي درب مصلي بيت المقدس اراک است نه دانشگاه.

 

در گزارش ايلنا به انتشار بيانيه انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه اراک به بهانه اعتراض مخافان با برگزاري سخنراني معين در دانشگاه اراک اشاره شده که در آن تاکيد شده اخلال در برگزاري مراسم با واکنش انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه اراک مواجه خواهد شد.

 

روزنامه آرمان هم در صفحه اول خود تيتر زد«نوبت معين شد!»

 

 

اصلاح طلبان اگر قدر بودند تا کنون براي ارائه سرليست اقدام مي کردند

 

مهدي رضايي نويسنده اين مطلب از برهم زدن تجمعات قانوني انتقاد کرده و مي نويسد:«شايد ديگر به عادتي براي تندروها تبديل شده که وقتي مي‌دانند رقيب قدري دارند اقداماتي انجام دهند که فضاي آرام را متشنج کنند و هنوز هم از اين حربه نخ‌نما براي برهم زدن تجمعات و سخنراني‌هاي اصلاح‌طلبان استفاده مي‌کنند. اين اقدامات يعني آنها پيش از برگزاري انتخابات شکست خود را پذيرفته و مي‌خواهند کام طيفي که احتمال پيروزي در انتخابات را دارد تلخ کنند.»

 

البته اين اظهارات در حالي مطرح مي شود که تاکيد بر قانوني بودن تجمعات است ،حال آنکه مخالفين و معترضين به برگزاري تجمع،نشست،تريبون آزاد و کرسي آزاد انديشي و يا هر نوع برنامه اي از اين دست معترض نبوده و صرفا حضور افرادي را که از خاطيان و قانون گريزان در فتنه حمايت کرده و يا در مقابل قانون شکني اين افراد ساکت نشسته اند را در فضاي سياسي استان و دانشگاه خود بر نمي تابند.

 

 

رضايي نوشت«ديروز خبررسيد؛ برخي افراد تندرو با نصب بنر در دانشگاه اراک سعي دارند از سخنراني مصطفي معين در اين دانشگاه جلوگيري کنند. پس از آنکه اعلام شد به مناسب ۱۶ آذر و روز دانشجو، انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه اراک همايشي با سخنراني دکتر مصطفي معين (وزير علوم دولت اصلاحات) برگزار مي‌کند، برخي گروه‌هاي تندرو عليه اين برنامه اعتراض کردند.»

 

اين نويسنده در روزنامه خانوادگي هاشمي در ادامه اين مطلب به انتقاد فاطمه هاشمي از برهم زدن تجمعات اشاره کرده و مي آورد«فاطمه هاشمي دختر ارشد آيت‌ا... هاشمي همانند پدر به تقبيح تندروي از سوي هر جرياني که باشد مي‌پردازد چون او که سالها همراه پدر بوده، اين تجربه را به دست آورده که تندروي چه آفت بزرگي براي کشور است و چه تبعاتي دارد. او ديروز با انتقاد از تلاش عده‌اي براي برهم زدن برخي جلسات و سخنراني‌هاي انتخاباتي، هدف از اينگونه اقدامات را متشنج کردن فضاي انتخابات و فشار بر برخي جريانات خواند. عضو موسس حزب اعتدال و توسعه اظهار کرد: اين اقدامات با هدف افزايش فشار بر افراد مستقل صورت مي‌گيرد و با نزديک شدن به انتخابات فشارها نيز بيشتر مي‌شود.»

 

اين درحالي است که چندي پيش برخي مراسم دانشجويي و تريبون آزاد در دانشگاههاي استان مرکزي که قرار بود با حضور نبويان،بذرپاش،عباسي و جليلي به صورت جداگانه و در زمانهاي مختلف برگزار شود همگي لغو شدند.

 

روز شنبه نيز ديار آفتاب در گزارشي با عنوان«مجوز حضور امروز صادر شد/سخنراني عضو حزب منحله در دانشگاه اراک علي رغم مخالفت نماينده ولي فقيه در استان و نماينده ملت» به موضوع مخالفت با حضور حاميان فتنه در استان مرکزي پرداخت و نوشت:امروز در حالي مجوز حضور يکي از حاميان فتنه در دانشگاه اراک و سخنراني در جمع دانشجويان استان صادر شد که نماينده ولي فقيه در استان مرکزي در جمع نمازگزاران جمعه به صراحت گفت:حاميان فتنه حق حضور و سخنراني در دانشگاهها را ندارند.

 

 

عضو جبهه مشارکت در حالي از سوي انجمن اسلامي دانشگاه اراک براي حضور در جلسه پرسش و پاسخ و تريبون آزاد به مناسبت روز دانشجو در اين دانشگاه دعوت و مجوز حضورش از سوي مسئولين صادر مي شود که نماينده ولي فقيه در استان مرکزي و نمايندگان مردم اراک،خنداب و کميجان به صراحت مسئولين را از حضور افرادي که حامي فتنه بوده و يا از ساکتين در مقابل توطئه ها و هنجار شکني هاي فتنه گران در کشور بودند برحذر داشته اند.

 

اين در حالي است که فرد مذکور علاوه بر حضور در دانشگاه اراک با حضور در جلسه اي ديگر در جمع برخي دانشجويان استان مرکزي سخنراني خواهد کرد.

 

آيت الله دري نجف آبادي: حاميان فتنه حق حضور و سخنراني در دانشگاهها را ندارند

 

پس از اعلام دعوت براي حضور اين فرد در استان مرکزي نماينده ولي فقيه در استان در خطبه هاي نماز جمعه اين هفته در مصلي بيت المقدس اراک با اشاره به اينکه دانشگاه‌ها بايد در کمال آرامش مسير علمي خود را بپيمايند،گفت:حاميان فتنه حق حضور و سخنراني در دانشگاهها را ندارند.

 

دري نجف آبادي با اشاره به در پيش بود ۱۶ آذر گفت : ضمن قدر دانستن روز دانشجو بايد دانشگاه ها در کمال آرامش به اين موضوع بپردازند و در برنامه هاي پيش رو اجازه ندهند ساکتين فتنه در دانشگاه ها حاضر شوند و سخنراني کنند. برنامه ها بايد در يک فضاي منطقي برگزار گردد.

 

نماينده ي ولي فقيه در استان مرکزي با بيان اينکه ما مخالف حضور عده‌اي در دانشگاه‌ها که بخواهند منطقي سخن بگويند نيستيم گفت: استان مرکزي استان آرامي است و نبايد از فتنه حمايتي صورت گرفته و برخي از افراد روي خون شهدا موج سواري کنند ؛ بي ترديد هيچ ارگان يا مسئولي حق حمايت از حضور فتنه گران در استان امام را ندارد.

 

وي با اشاره به توطئه ي دشمنان جهت نفوذ به فضاي دانشگاه ها خاطر نشان کرد: دانشگاه ها با مراقبت کامل اجازه ي هيچ عرض اندامي را به فتنه گران ندهند و از معرکه سازي در دانشگاه ها جلوگيري نمايند.

 

 آصفري: مسئولين، استان را با چالش و آشوب مواجه نکنند

محمد حسن آصفري دبير اول کميسيون امنيت ملي مجلس در خصوص برگزاري جلسه پرسش و پاسخ و تريبون آزاد به مناسبت روز دانشجو با سخنراني مصطفي معين در دانشگاه اراک گفت: اين اقدامات و بعضي از فعاليت هاي جريان هاي تندرو در برخي از مجموعه هاي دانشگاهي که از هزينه هاي بيت المال براي سخنراني در آستانه انتخابات استفاده مي کنند با شعاري که دولت به عنوان برگزاري انتخابات آرام مي دهد تفاوت دارد.


آصفري اظهار کرد:نبايد در اين زمان و درحالي که چند ماه تا انتخابات مجلس شوراي اسلامي و خبرگان رهبري باقي است شاهد برگزاري اين نوع اقداماتي باشيم که بوي آشوب و فتنه گري دارد.


وي با تاکيد بر اينکه صدور مجوز برگزاري چنين برنامه هايي براي ما قابل پذيرش نيست افزود: اين اقدامات، نوعي استفاده ابزاري از امکانات دانشگاهي به نفع جريان خاصي است.


دبير اول کميسيون امنيت ملي مجلس شوراي اسلامي گفت: بايد مواظب باشيم فضاهايي که در اختيار اين گونه از افراد قرار مي گيرد وقايعي را همانند ورامين ايجاد نکنند.


آصفري با انتقاد بر اينکه نبايد هر جلسه اي که مجوز آن صادر مي شود برگزار شود ادامه داد:بايد جلساتي برگزار شود که شان نظام، قانون و اصول و عقايد را حفظ کند.


وي با بيان اينکه امروز جامعه به آرامش نياز دارد اظهار کرد:نبايد برخي از مهره هايي که قبلا سمت هايي را داشته و در حال حاضر با اصول اصلي نظام زاويه پيدا کرده اند به عنوان سخنران در دانشگاه حضور يابند و بايد جلوي اين تندروي ها گرفته شود.


نماينده مردم اراک، کميجان و خنداب در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه ملاک وضعيت فعلي افراد است گفت: نبايد کساني که هنوز تکليف خودشان را با فتنه مشخص نکرده اند به عنوان سخنران دعوت شوند.


آصفري خاطرنشان کرد:مسئولين در صدور مجوزها دقت کنند و کاري را انجام ندهند که استان با چالش و آشوب مواجه شود.

 

استان کهکيلويه و بوير احمد

 

در مدت اخير در فضاي رسانه اي استان کهگيلويه وبويراحمد شاهد موج جديدي از سهم خواهي اصلاح طلبان تندرو از دولت تدبير و اميد در استان در بحث انتخابات پيش روي مجلس وانتصاب مديران  به گونه اي شکل گرفته که برخي ازاين افراد در قالب سخنراني، ياداشت سياسي درصدد مطرح کردن برگزاري انتخابات دهم مجلس شوراي اسلامي با شرايط خاص آن هم با نگاه اصلاح طلبي هستند.

 

در اين صحبت ها ونوشتارها  بعضا با تمجيدهاي دو پهلو از دولت تدبير واميد واستاندار استان سعي در مطرح کردن اين موضوع هستند که استاندار بايد از اصلاح طلبان استان که نقش اصلي را در پيروزي دولت اعتدال داشتند حمايت و مجلس دولتي را ايجاد کند.

 

گفتني است اين سهم خواهي اصلاح طلبان تندروي استان از استاندار کهگيلويه وبويراحمد به اينجا ختم نمي شود وهر روز در فضاي مجازي و شبکه هاي اجتماعي خبرهايي مبني بر اينکه دولت تدبيرو اميد بايد از اصلاح طلبان نامزد انتخابات مجلس پيش رو حمايت بي چون و چرا کند منتشرمي شود.

 

اين درحالي است که برخي از اين اصلاح طلبان تندرو که داري سابقه منفي در عملکردشان هستند درصدد زير سوال بردن انتخابات هاي پيشين مجلس و بعضا طعنه هايي به مجريان اين انتخابات هستند که بيان چنين مطالبي آن هم در اين بازه زماني جاي بسي تامل دارد.

 

انتظار است مسوولان ارشد استان که نقش مهمي بر صيانت آراء مردم وبي طرفي در انتخابات دارند پاسخ اين تندروي ها و سهم خواهي هاي بي چون و چراي جناحي را داده تا مردم با اين گونه اظهار نظرهاي بي منطق شاهد اطمينان  بيشتر از مجموعه متولي برگزاري انتخابات در استان کهگيلويه وبويراحمد باشند.

استان سمنان

 

 در آستانه 16 آذر ماه روز دانشجو ، به دعوت انجمن اسلامي دانشگاه دامغان حجت الاسلام رسول منتجب نيا قائم مقام حزب اعتماد ملي در تالار انديشه اين دانشگاه که با تدابير شديد امنيتي برگزار شد گفت : دانشجو آينده ساز کشور است . دانشجو موتور محرک جامعه و از سوي ديگر عقل و انديشه آزاد جامعه اش است. اگر دانشجو در بند اسارت قرار گيرد و مانند استاد ملاحضات بي جا و يا بي حق داشته باشد و سر در لاي کتاب خود بکند ، خود را به علم و دانش منهاي آگاهي سياسي و فرهنگي مشغول بکند ، نه امروز و نه فردا نمي تواند حرکت بيافريند ، فکر توليد کند و انديشه ساز شود.

مشاور رئيس دوره اصلاحات گفت : دانشجو هم محرک و هم مولد فکر و انديشه است که لازمه اش شرايط و پيش نياز هايي است . اولين شرط و پيش نياز ، وجود فضاي باز سياسي و فرهنگي در دانشگاه و پرهيز از انسداد سياسي است.
وي ادامه داد : دانشگاهي دانشجويي مي سازد که فضاي مسدود بر آن حاکم نباشد ،فضاي سياسي براي همه صاحبان فکر و انديشه گشوده باشد و امام راحل (ره) گفت خدا لعنت کند کساني را که دانشگاه ها را غير سياسي مي خواهند.
منتجب نيا گفت : دانشگاه بدون سياست دانشگاه نيست يا پادگان است و يا قبرستاني متحرک است که حرکت و حيات دانشجويان بستگي به فضاي باز سياسي دارد . در دولت قبل دانشگاه ها را بروي صاحب نظراني که انتقاد داشتند ، مي فهميدند ، بله قربان گو نبودند و از بدي ، دروغ و فريب کاري متنفر بودند ، مسدود کردند که نتيجه اش شد در سال 1392 که دانشجويان با حضور در انتخابات از ميان عامه کانديداها ، کانديداي اصلاح طلب را انتخاب کردند و پيروز شدند.
اين فعال سياسي اصلاح طلب ادامه داد : دانشگاه نياز به نشاط و شادي دارد مانند اجراي موسيقي ، فيلم و تئاتر و نمي شود همه اش برنامه هاي حزن آلود برگزار کنيم ، همه اش دعاي کميل و توسل که نمي شود.

در اين نشست تعدادي از دانشجويان سئوالات خود را در مورد حصر سران فتنه ، برجام و وضعيت اقتصادي جامعه پرسيدند که حجت الاسلام رسول منتجب نيا در پاسخ به آنها گفت : آقاي روحاني نگفتند صد روزه همه مشکلات را حل مي کنم , عاقل تر از اينند که اين را بگويند . مگر مي شود صد روزه اين همه مشکلات هشت سال گذشته را حل کرد بلکه گفتند صد روزه گزارش از انجام روند کارها به مردم مي دهند.

قائم مقام حزب اعتماد ملي گفت : برجام يک کار جزئي نيست ، برجام يعني نجات کشور از يک خطر جدي و قطعي ، برجام يعني نجات کشور از آتش جنگ وسيع جهاني عليه ايران . اگر برجام به پيروزي نرسيده بود ما الان در وضع ديگري بوديم و به جاي مناظره و صحبت با شما ، اسلحه در دست داشتيم .

عضو سابق شوراي مرکزي مجمع روحانيون مبارز در آخر گفت : در قضاياي سال 88 يک عده آمدند و شعار هاي تند دادن و روز عاشورا هم کارهايي را انجام دادند ولي اينها چه کساني بودند؟ چرا بي خود افراد را متهم مي کنيم؟ نامه سرگشاده را رسانه اي کردند و عکس امام راحل را جلوي دوربين فيلم برداري پاره کردند و به آتش کشيدند ! اينها از قبل مشخص شده بود . خدا کند که از جريان خارجي اين کارها را انجام داده باشند نه کساني از داخل براي کنترل جو جامعه به سمت خودشان!!!
قضيه حصر هم بايد به پايان برسد و آقاي روحاني با کليد خود بسيار دنبال شکسته شدن اين موضوع بودند ولي موفق نشدند زيرا اين سه نفر در سن بسيار بالا ديگر تحمل اينگونه رفتار ها را ندارند و بايد با آنها يا با رأفت و کرامت اسلامي برخورد شود و يا با دستگاه قضاء تا وضعيت آنها تعيين تکليف بشود.

به گزارش تيتريک ،البته در قسمت جايگاه سخنران تصاويري که به حمايت از سران فتنه با شيطنت کار شده بود و در اين نشست که با تاخير يک ساعت و نيم آغاز شد بيش از دو ساعت به طول انجاميد که بسياري از دانشجويان از خوانده نشدن سوالات خود و گزينشي عمل شدن در طرح سئوالات ابراز ناراحتي کردند.


 

 

استان کهگيلويه و بوير احمد

 

چاقوي خيالي که النگو از آب درآمد+جزييات

 

هرچند گروهي قصد داشتند از اتفاقات دانشگاه آزاد سواستفاده کنند تا با وارونه جلوه دادن واقعيت ها، خودنمايي کرده و خود را مطرح کنند اما با آشکار شدن حقايق اين اتفاق روي نداد.

سناريوي اين افراد آن قدر تصنعي و نخ نما بود که حتي برخي از سايت هاي پربازديداستان هم با وجود اين که در فضاي شبهه آلود روز اول اتفاقات خبري با عنوان «حمله به آذر منصوري» را منشتر کرده بود با بررسي کامل زواياي اتفاقات، اين بار مي نويسد: «عليرغم اينکه طي اين چند روز روايت هاي متفاوت و متناقض زيادي از چگونگي شروع درگيري ها نقل شده است اما اگر چگونگي حادث شدن اتفاقات را از سوي دو طرف بازخواني کنيم به اصل قضيه مي توان پي برد. شروع درگيري هم کار دانشجويان منتقد منصوري نبود و وقتي يکي از خانم هاي حاضر به منصوري نزديک مي شود و عليه وي شعار مي دهد با سيلي يکي ديگر از مجريان برنامه مواجه مي شود که نه تنها فرهنگ سياسي بلکه عرف منطقه اي هم زمينه را براي هر گونه درگيري بعدي مهيا مي کرد.

خروج خانم منصوري از سالن جلسات در عرض کمتر ۱۰ دقيقه به پيشنهاد دعوت کنندگان از وي و همچنين مصاحبه هاي پشت سرهم برخي از مجريان اين شائبه را بوجود مي آورد که خانم منصوري را بازي داده اند و عده اي مي خواستند براي خود روزمه ايجاد کنند و در معرض توجه قرار گيرند که اتفاقا همين گونه هم شد و روايت هاي متناقض از روز حادثه توسط يکي از مجريان مويد اين ادعاست.»

به گزارش صبح زاگرس نقشه هاي آن ها يکي پس از ديگري نقش بر آب شد. با وجود ادعاي آن ها مبني بر حمله يک دانشجوي دختر با چاقو به آذر منصوري اما در کمال ناباوري آذر منصوري و نظري، فرماندار اين موضوع را تکذيب مي کنند تا کار براي مدعيان فرهنگ و سياست سخت تر شود. اظهارات دختر مضروب و شاهدان حادثه از سيلي دبير حزب نداي ايرانيان به اين داشنجو و سپس حمله وحشيانه به يک دانشجوي ديگر به بهانه دخالت در اعتراض به آذر منصوري در شهر ياسوج واقعيت ها را يکي پس از ديگري آشکارتر ساخت.

 

وقتي چاقويي خيالي سند رسوايي مي شود

 

هم صدايي رسانه هاي ضد انقلاب مانند بي بي سي و راديو فردا، کلمه و.. نيز با اين افراد و بازتاب وسيع و انتشار اظهارات دروغ آن ها نيز خود شاهد روشن ديگري از رسوا شدن اين مدعيان فرهنگ و سياست است. چرا بي بي سي و راديو فردا و ديگر رسانه هاي اپوزسيون خارج نشين با خاطيان دانشگاه آزاد هم صدا شدند و به نقل از اين افراد از چاقو کشي در دانشگاه آزاد خبر دادند. اقدامات دشمن شاد کن اين افراد خود بهترين شاهد براي نيت اقدامات فتنه گرانه آن ها بود.

خاطيان اتفاقات 8 آبان در دانشگاه آزاد که متوجه شدند براي دعوت از يک محکوم فتنه 88 در دانشگاه وزني ندارند و دانشجويان حاضر در سالن با شعارهاي (مرگ بر ضد ولايت فقيه و مرگ بر فتنه گر) حاضر به تحمل حضور يک خاطيِ وطن فروش  نيستند با سناريوي علم کردن حمله چاقويي، از طرفي قصد تخطئه کردن ضرب و شتم دختر دانشجوي بي دفاع توسط دبير حزب نداي ايرانيان و هم فکرانش را داشتند و از طرفي با اين کار دست به مظلوم نمايي زده تا خوراک خوبي براي رسانه هاي خارجي معلوم الحال مطرح کنند.

خاطيان دانشگاه آزاد با انتشار عکسي از نماي بسته ادعا کردند که زخم روي دست نشان داده شده اثر حمله چاقو است. عکسي که بيشتر از اين که به نفعشان بشود به ضررشان تمام شد. چرا که اين عکس دقيقا سند حمله آن چند نفر به دانشجوي دختر است. بعد از اين که دبير حزب نداي ايرانيان استان و دوستانش به اين دختر دانشجو حمله مي کنند و درگيري اي که بعد از آن به وجود مي آيد لبه هاي النگوهاي دختر دانشجو روي دست يکي از خاطيان کشيده شده و دست وي زخم مي شود.

هم صدايي رسانه هاي داخلي و خارجي حامي فتنه در بايکوت خبر حمله به دختر دانشجو

نکته جالب تر اين که حمله اين چند نفر به دانشجوي دختر بي دفاع در عين ناباوري توسط اين مدعيان حقوق زنان بايکوت شد و در بلندگوي هاي داخلي و خارجي خود سعي کردند به بهانه شعار دانشجويان مخالف سخنراني منصوري وانمود کنند که به اين بانو بي حرمتي شده است. اما به قول يکي از سايت فعال استان که پس از بررسي کامل اتفاقات اين مطلب را منتشر نموده «خروج خانم منصوري از سالن جلسات در عرض کمتر ۱۰ دقيقه به پيشنهاد دعوت کنندگان از وي و همچنين مصاحبه هاي پشت سرهم برخي از مجريان اين شائبه را بوجود مي آورد که خانم منصوري را بازي داده اند و عده اي مي خواستند براي خود روزمه ايجاد کنند و در معرض توجه قرار گيرند که اتفاقا همين گونه هم شد و روايت هاي متناقض از روز حادثه توسط يکي از مجريان مويد اين ادعاست.»

کوتاهي غير قابل پذيرش مسئولين استان

صدور مجوز براي جولان خلاف‌کاران و مجرمين امنيتي در کشور به راستي نوبر است! از وزارت علوم و مسئولان دانشگاهي اين سوال مطرح است: آيا از سوابق امنيتي اين افراد اطلاعي نداشتند؟ پرسش بي پاسخ افکار عمومي از مسؤلين استان اين است: صدور مجوز و دعوت براي سخنراني خلافکاران در صحن علني دانشگاه با چه توجيهي انجام پذيرفته است؟ آيا تريبون دادن به عناصري که پيشتر و در جريان وطن‌فروشي‌هاي سال هشتاد و هشت به اتهام تبليغ عليه نظام محکوم و زنداني شده اند، تأييد تلويحي مواضع آنان نيست؟ سهل‌انگاري مقامات استاني در صدور مجوز براي فردي که پيشتر با اتهام اجتماع و تباني به قصد برهم زدن امنيت ملي محکوم شده است، چندان قابل پذيرش نيست، جالب تر اينکه برخي شنيده ‍‌ها از اطلاع مقامات استاني از احتمال بروز تشنج در اين مراسم حکايت دارد. تصور اين‌که اين مجرم امنيتي بعد از آزادي از زندان اصلاح شده و چون گذشته قصد آشوب‌گري ندارد، در خوش‌بينانه‌ترين حالت «سهل‌انديشي» است؛ به هرحال  دست کم اتفاقات 8 آذر نشان داد که متاسفانه مسئولين مربوطه نتوانستند به خوبي وظايف خود را انجام دهند

 

آذر فتنه گر

آذر منصوري، از اعضاي افراطي حزب منحله مشارکت و معاون سياسي دبيرکل آن بوده است. وي در حالي روز  هشتم آبان با آشوب‌گري و ايجاد اجتماع احتمالاً به قصد اخلال در امنيت دانشگاه؛ به ياسوج سفر کرده بود، که پيشتر و در کوران حوادث مربوط به فتنه سال 88 با اتهاماتي از قبيل «اخلال در نظم عمومي از طريق شرکت در تجمعات»، «تبليغ عليه نظام»، «نشر اکاذيب به قصد تشويش اذهان عمومي» و «اجتماع و تباني به قصد برهم زدن امنيت ملي» بازداشت و به حبس محکوم شده بود. اين که منصوري متخصص اخلال‌گري و تباني براي برهم زدن نظم عمومي جامعه است، احتياج چنداني به رجوع به دوسيه‌ي سياهش در مراجع قضايي ندارد، بلکه کمترين آشنايي با تفکرات طيفي که وي آن را نمايندگي ميکند و بررسي تحرکات ايشان و وطن‌فروشي‌هاي حزب متبوعش (مشارکت) در ماجراي فتنه امريکايي-صهيونيستي بعد از انتخابات سال 88، براي فهم اين موضوع کافي است.

 

اميد است اتفاقات 8 آذر براي مسئولين دانشگاه ها و هم چنين مسئولين استاني درسي شده باشد تا ديگر اجازه ندهند عده اي موجب دعوت از فتنه گران نفوذي در استان باشند. مسئولين مختلف استاني، ائمه جمعه و ديگر افراد و شخصيت هاي استان نيز درخصوص دعوت از فتنه گران و مجرمان فتنه 88 با جديت موضع گيري کرده و گفتند اين اتفاق ديگر نبايد در استان تکرار شود.

 

استان مازندران

 

پُز عالي مدعيان اصلاحات با دست‌هاي خالي!

هر چه به انتخابات نزديک مي‌شويم تلاش براي ائتلاف جريان‌هاي سياسي با هدف تصاحب هر چه بيشتر کرسي‌هاي بهارستان تشديد مي‌شود، در اين ميانه اصلاح‌طلبان از سويي مي‌خواهند نشان دهند که به سمت اتحاد حرکت مي‌کنند و از سوي ديگر سياست ايجاد شکاف و تفرقه ميان جبهه اصولگرايان را تعقيب و پيگيري مي‌کنند،  سياستي که حالتي عيان به خود گرفته و همه روزه صفحات و ستون‌هاي زيادي از نشريات زنجيره‌اي را به خود اختصاص مي‌دهد.

با اين وجود زنجيره‌اي‌ها خواسته يا ناخواسته در هفته‌اي که گذشت به صراحت ضمن اعتراف به تفرقه در جريان خودي از بحران نيز گلايه کردند.
در هفته گذشته محمدرضا تاجيک در گفت‌وگو با «اعتماد» اظهار داشت: اصلاح‌طلبان از نبود «مانيفست اصلاحات» رنج مي‌برند.وي گفت:  چيزي که ما خلأ آن را داريم و بن‌مايه رنج اصلاح‌طلبان شده اينکه مانيفست يا گفتمان اصلاح‌طلبي تعريف شده نيست؛ چيزي که خيلي ابهام و ايهام دارد و تعريف و تصويب نشده است.
تاجيک همچنين گفت: ما از گفتمان اصلاح‌طلبي سخن مي‌گوييم اما هر کدام از مفاهيم آن برداشتي داريم. مفهوم اصلاحات با هم يگانه نشده. وقتي سخن از جامعه مدني به عنوان يکي از اصول اصلاحات مي‌کنيم برداشت‌هاي متفاوتي از جامعه مدني مشاهده مي‌کنيم. وقتي داريم از پيشرفت و توسعه سياسي صحبت مي‌کنيم نمي‌دانيم که دقيقا از کدام مفهوم حرف مي‌زنيم يا حداقل درباره آن گوناگون فکر مي‌کنيم.
تاجيک ادامه داد :  وقتي از آزادي، دموکراسي و قانونمداري صحبت مي‌کنيم تعريف يکساني نداريم. تعاريف ما دقيقا شکل نگرفته‌اند، بنابراين ما از يک گفتمان تعريف نشده و هنوز انضمامي نشده که حالتي انتزاعي دارد صحبت مي‌کنيم و همين موضوع مصايب فراواني را براي ما به همراه داشته است. طبيعي است که عدم تعريف اصلاحات و کليدواژه‌هاي اساسي آن از جمله آزادي، جامعه مدني، دموکراسي و … زمينه‌ساز اختلافات بنيادين در ميانه گروه‌هايي شود که خود را اصلاح‌طلب مي‌دانند و مي‌خوانند.
از خرداد ۹۲ و پيروزي جرياني که خود را اعتدال‌گرا مي‌خواند اصلاح‌طلبان مدعي هستند که کناره‌گيري آنان از صحنه رقابت باعث پيروزي روحاني شده و براساس اين ادعا در دو سال گذشته خواستار سهم درخور براي خود بوده‌اند.
اعتدال‌گرايان نيز در دو سال گذشته تلاش خود را مصروف اين ساخته‌اند که ضمن تبيين گفتماني، جدايي و تمايزات خود را از اصلاح‌طلبان نشان داده و بر استقلال خود متمرکز شوند.
خودسري نکنيد!
اين مسئله باعث آن شده است که در هفته‌هاي گذشته ارائه ليست مستقل از سوي اعتدال‌گرايان باعث نگراني اصلاح‌طلبان شود و از اين رو است که عارف رئيس شوراي عالي سياستگذاري انتخاباتي اصلاح‌طلبان در هفته گذشته گفت؛ «توصيه ما به دوستانمان در جريان اعتدال اين است که همان‌گونه که در انتخابات ٩٢ با وحدت و هم‌‌گرايي موجب پيروزي آقاي روحاني شديم در انتخابات مجلس هم بهتر است با ارائه يک ليست واحد زمينه‌ساز پيروزي تفکر اصلاح‌طلبي و اعتدال‌گرايي شويم و تدبير حکم مي‌کند دوستان جريان اعتدال راه خود را از اصلاح‌طلبان جدا نکنند تا ان‌شاءالله در انتخابات رياست‌جمهوري سال ٩۶ هم با مشکلاتي روبه‌رو نشويم.»
استفاده ابزاري
از اصولگرايان معتدل
براي مصارف انتخاباتي!
از سوي ديگر در حالي که در هفته‌هاي گذشته اصلاح‌طلبان تمرکز زيادي را بر روي جدا‌ سازي طيف‌هايي از اصولگرايان و ايجاد تشتت در جبهه اصولگرايي متمرکز کرده‌اند «موسوي لاري نايب رئيس شوراي سياستگذاري اصلاح‌طلبان در هفته گذشته به صراحت اعلام کرد وحدتي در کار نخواهد بود و ليست مشترکي نخواهيم داد !»
پيش از اين گفته مي‌شد که اصلاح‌طلبان، حاميان دولت و اصولگرايان معتدل [!] در انتخابات ليستي واحد خواهند داد ولي با گذشت زمان و نزديک شدن به انتخابات، برنامه‌هاي اصلاح‌طلبان صريح‌تر و شفاف‌تر از پيش شده و آنان به صراحت بر استفاده ابزاري از اصولگراياني که معتدلشان مي‌دانند تاکيد کردند.
موسوي لاري نايب رئيس شوراي سياست‌گذاري اصلاح‌طلبان در پاسخ به سوالي در خصوص انتشار ليست مشترک با اصولگرايان معتدل توسط حزب کارگزاران و اينکه آيا اين يک راهبرد براي اصلاح‎طلبان است يا خير، تاکيد کرد: حزب کارگزاران سازندگي همانند باقي ٢٢ حزب و گروه و تشکلي که در شوراي عالي هستند، پايبند به مصوبه شوراي عالي بوده و به هيچ عنوان از اين موضوع تخطي نمي‎کنند و در بيش از يک سال گذشته نيز آقاي مرعشي که سخنگوي کارگزاران است، بيشترين نقش را در راستاي وفاق و همدلي داشته‎ است. از اول بايد بپذيريم که دو جبهه در کشور به نام اصولگرا و اصلاح‎طلب وجود دارد و بنا نيست هيچ‌کدام از اين دو به نام يکديگر در صحنه حاضر شوند. وي گفت: من معتقدم همکاري ما با اصولگرايان معتدل در مقدمات کار انتخاباتي است نه در دادن ليست مشترک و اگر هم کسي اين نظر را داشته باشد يک نظر شخصي است؛ هرچند ممکن است در يک حوزه انتخاباتي ما نيرويي نداشته باشيم و امر بر اين باشد که بين دو نيروي افراطي و شعاري و نيروي واقع‎گرا مجبور به انتخاب شويم، که به طور قطع خواستار حضور نيروي واقع‎گرا هستيم و اين يک بحث جداگانه است.
موسوي‌لاري آشکارا به دست خالي اصلاح‌طلبان و نياز آنها به کسب وجهه از اصولگرايان اعتراف کرده و در ادامه مي‌گويد؛ آقاي ناطق‌نوري، علي لاريجاني و دوستان اصولگراي عاقل و معتدلي که اسم‌شان مطرح است، زماني مي‎تواند حضورشان موثر باشد که در همان اردوگاه خودشان مطرح شوند و اگر بخواهند از اردوگاه‌شان خارج شوند کاري از پيش نبرده‎ايم.
وي همچنين گفت:  ما همکاري با جريان اصولگراي خردورز را لزوما به معناي ائتلاف و دادن ليست واحد نمي‎دانيم.
آن چه از اين سخنان مي‌توان استنباط کرد آن است که اصلاح‌طلبان و اعتدال‌گرايان در حالي که دچار تفرقه بوده و هر کدام به سمت ارائه ليستي جداگانه در انتخابات اسفند ۹۴ حرکت مي‌کنند با اين وجود ايجاد تفرقه و تشتت در جبهه اصولگرايي را با استفاده ابزاري از برخي شخصيت‌ها مانند لاريجاني، ناطق نوري و ولايتي پيگيري مي‌کنند. موضوعي که لاريجاني در واکنش به آن اظهار داشت من و ناطق نوري اموال نيستيم که قابل مصادره باشيم!
موسوي لاري به صراحت مي‌گويد که اصولگرايان معتدل بايد درون اين جبهه باشند و آن چه ما مي‌گوئيم را عملي سازند و اين يعني استفاده ابزاري از اصولگرايان براي پيروزي اصلاح‌طلبان و اين مي‌تواند درس عبرتي باشد براي کساني که اين روزها مورد طمع قرار گرفته‌اند.  وضعيت امروز مدعيان اصلاحات، اردوگاهي آشفته با دست‌هايي خالي است که چند ماه مانده به انتخابات با اتخاذ تاکتيک فرار به جلو، پيشاپيش پز پيروزي مي‌دهند تا مگر بتوانند با اين بلوف، دست‌هاي خالي خود را پنهان سازند.
گفتني است که فقط با يک نگاه گذرا به ترکيب دولت به آساني مي‌توان ديد هر جا مدعيان اصلاحات مسئوليت داشته‌اند، بيشترين ناکامي را براي دولت به ارمغان آورده‌اند.

 

هم صدايي با قانون جرم است يا دعوت از فتنه گران؟

به نقل از پايگاه تحليل و اطلاع رساني صبح زاگرس به نظر مي رسد غلام رضا تاجگردون قبل از انتشار اين مطلب در کانال تلگرام خود نسبت به زوايا و حقايق اتفاقات دانشگاه آزاد اسلامي واحد ياسوج در روز هشتم آذر، بررسي دقيقي انجام نداده است و تنها با مطالعه مطالب يک طرفه برخي رسانه ها و روزنامه هاي داخلي و خارجي نسبت به اين اتفاقات موضع گيري کرده است. از سويي نيز ممکن است مشاوران و نيروهاي رسانه اي ايشان در گچساران(که تعدادشان هم کم نيست)اطلاعات ناقصي به وي داده باشند.

 

حذف واکنش تاجگردون از روي کانال تلگرام

اما نکته جالب در خصوص مطلب ياد شده حذف آن از کانال تلگرام تاجگردون بوده که نشان مي دهد تاجگردون يا با بررسي بيشتر زواياي اتفاقات 8 آذر و يا به خاطر مسائل و صلاحديدهاي انتخاباتي، از انتشار اين مطلب پشيمان شده و آن را حذف کرده است.

با اين حال لازم است جهت استحضار نماينده محترم شهرستان گچساران و باشت موارد زير را يادآور شويم:

 

آيا مطلب اين قدر براي دوستان پيچيده است؟

آذر منصوري، از اعضاي افراطي حزب منحله مشارکت و معاون سياسي دبيرکل آن بوده است. وي در حالي روز  هشتم آبان با آشوب‌گري و ايجاد اجتماع احتمالاً به قصد اخلال در امنيت دانشگاه؛ به ياسوج سفر کرده بود، که پيشتر و در کوران حوادث مربوط به فتنه سال 88 با اتهاماتي از قبيل «اخلال در نظم عمومي از طريق شرکت در تجمعات»، «تبليغ عليه نظام»، «نشر اکاذيب به قصد تشويش اذهان عمومي» و «اجتماع و تباني به قصد برهم زدن امنيت ملي» بازداشت و به حبس محکوم شده بود. اين که منصوري متخصص اخلال‌گري و تباني براي برهم زدن نظم عمومي جامعه است، احتياج چنداني به رجوع به دوسيه‌ي سياهش در مراجع قضايي ندارد، بلکه کمترين آشنايي با تفکرات طيفي که وي آن را نمايندگي ميکند و بررسي تحرکات ايشان و وطن‌فروشي‌هاي حزب متبوعش (مشارکت) در ماجراي فتنه امريکايي-صهيونيستي بعد از انتخابات سال 88، براي فهم اين موضوع کافي است.

شنيده شده است دعوت از کساني که سابقه اخلال در نظم عمومي و امنيت کشور، وطن فروشي و مجرميت در دادگاه کشور  را دارند خود جرم است. پس آقاي تاجگردون ما هم با شما موافقيم. دولت تدبير و اميد و قانون بايد با کساني که بر خلاف قانون عمل مي کنند و کسي را به استان دعوت کرده يا به او مجوز حضور مي دهند که سابقه درخشانش در دشمني با انقلاب اسلامي را ذکر کرديم برخورد کند.

پرسش بي پاسخ افکار عمومي از شما اين است: صدور مجوز براي سخنراني خلافکاران در صحن علني دانشگاه با چه توجيهي انجام پذيرفته است؟ آيا تريبون دادن به عناصري که پيشتر و در جريان وطن‌فروشي‌هاي سال هشتاد و هشت به اتهام تبليغ عليه نظام محکوم و زنداني شده اند، تأييد تلويحي مواضع آنان نيست؟

سهل‌انگاري مقامات مسئول در صدور مجوز براي فردي که پيشتر با اتهام اجتماع و تباني به قصد برهم زدن امنيت ملي محکوم شده است، چندان قابل پذيرش نيست، جالب تر اينکه برخي شنيده ‍‌ها از اطلاع مسئولين دانشگاهي درخصوص احتمال بروز تشنج در اين مراسم حکايت دارد. تصور اين‌که اين مجرم امنيتي بعد از آزادي از زندان اصلاح شده و چون گذشته قصد آشوب‌گري ندارد، در خوش‌بينانه‌ترين حالت «سهل‌انديشي» است.

 

چه کسي مجرم است؟

 در نوشته خود گفته ايد از دولت روحاني انتظار برخورد جدي تري با اين گروه هاي خودسر را داشته و داريم ودرخواست داريم تا نهادهاي قضايي وامنيتي نيز در اين خصوص مماشات نکنند.

بله ما هم با شما موافقيم. قوه قضاييه حتما بايد طبق قانون با کساني که بواسطه دعوت و مجوز به مجرم امنيتي فتنه 88 به شهر ياسوج، فضاي استان را دچار آشوب و حاشيه کردند برخورد کند.

انتهاي پيام/ف

 

 

استان زنجان

 

پس از انتشار مطلبي در صفحه فيس بوک رحمت الله بيگدلي عضو سوخته اصلاح طلبان در زنجان و منافق خواندن عزاداران حسيني  وي در اقدام عجيب و البته قابل پيش بيني هيئت رزمندگان اسلام را کاسب و دلال تحريم خطاب کرد.

وي پس از انتشاري عکسي از غذاي نذري که توسط هيئت رزمندگان تهيه شده است و  روي پوشش نايلوني ظرف آن  سخن رهبري که فرمودند " مذاکره با آمريکا  ممنوع " درج شده است ،اينگونه آورده است که ، کاسبان تحريم از سفره امام حسين (ع) هم سواستفاده ميکنند و با اهداي يه لقمه غداي نذري براي چندين ميليون نفر ديگر  آرزوي مرگ مي کنند ، لذا من رفتارشان را منافقانه مي دانم .
 
3-05

وي همچنين در دفاع از خبر سايت نسيم زنجان مبني بر اينکه ايشان مردم عزادار را منافق و ستون پنجم دشمن خطاب کرده بود اينگونه عکس العمل نشان داد و در صفحات تلگرام و شبکه هاي اجتماعي خود  گفت: اخيرا يادداشتي توسط بنده در باره برخي بنرهاي تعجب‌برانگيز نصب شده در سطح شهر تهران در صفحه فيس‌بوکم منتشر شده است که يک نمونه از آن‌ها به گزارش خبرگزاري‌هاي رسمي  کشور در شهر جديد انديشه در غرب تهران نصب شده است و همه خبرگزاري‌ها و سايت‌هاي بي‌غرض و مرض از آن بنرها به «بنرهاي تعجب‌برانگيز» تعبير کرده‌اند!در اين بنرها آمده است: «کاخ سفيد را حسينيه مي‌کنيم.»!!!!! و بنده در يادداشت خود آورده‌ام که اين‌گونه اظهارات در حالي که سرداران ديپلماسي ما در حال مذاکره بر سر توافق هسته‌اي هستند، ضربه زدن از پشت به تيم مذاکره کننده و دولت جمهوري اسلامي و ايفاي نقش ستون پنجم دشمن و به نوعي رفتار منافقانه عليه سياست‌هاي کلي نظام جمهوري اسلامي است!

بيگدلي همچنين در ادامه و در تاييد اباهه گويي هاي خود گفت :  بدون ترديد، امروزه نئوکان‌ها و افراطيون آمريکا و صهيونيست‌ها به دنبال اين هستند که تشيع و هلال شيعي (به تعيير آنان) و جمهوري اسلامي ايران را به عنوان بزرگ‌ترين تهديد و خطر براي امنيت جهان و غرب و آمريکا مطرح کنند و از اين راه مانع به نتيجه رسيدن توافق هسته‌اي و در نهايت به زانو در آوردن جمهوري اسلامي از طريق تحريم‌ها و .... بشوند! و  در چنين وضعيتي که ما در حال مذاکره هستيم، عده‌اي بنرهايي را نصب مي‌کنند که مضامين آن تبديل کاخ سفيد به حسينيه است و اين يعني بزرگ‌ترين تهديد ممکن براي آمريکا و غرب و ....!

وي افزود : شما تصور کنيد که عده‌اي در چنين وضعيتي در آمريکا بگويند که هدف ما تبديل کردن منزل مقام معظم رهبري جمهوري اسلامي به کليسا و ... است!

واقعا اين نوع برخورد چه حس نفرت و کينه‌اي در قلب ملت ايران در برابر آمريکا ايجاد مي‌کند و چه تبعاتي دارد؟!!!

بيگدلي تصريح کرد : بنده نصب اين بنرها را امري نادرست و منافقانه مي‌دانم که نه تنها مفيد براي سنت عزاداري نيست، بلکه رفتاري منافقانه در راستاي ضربه زدن به سياست‌هاي نظام جمهوري اسلامي و نتيجه آن قرباني کردن منافع ملي براي اهداف حقير جناحي و سوء استفاده ابزاري از احساسات مذهبي مردم وتشويه شعائر حسيني است!

حال سوال ما از ايشان اين است که آيا خطاب کردن مردم کشور ما و همچنين مسئولاني که آن بنر را  نگاهي آينده نگرانه در سطح شهر نصب کرده اند خود نوعي تهمت و افتراء نيست !؟

لازم به ذکر است که اين بنر به طور مشترک توسط يکي از هيئات مذهبي، ستاد اقامه نمازجمعه و شهرداري نصب شده است .

 

استان فارس

 

«مصطفي معين» يکي از افراطي ترين چهره هاي اصلاح طلبان به دعوت انجمن اصلاح طلب فرهنگ و سياست و انجمن اميد به شيراز سفر مي کند. او قرار است روز چهارشنبه ساعت 18 و 30 دقيقه در تالار فجر دانشگاه شيراز پيرامون «چالش هاي جنبش اجتماعي در ايران» سخنراني کند.


مصطفي معين کيست؟
بي ترديد معين يکي از چهره هاي تندور اصلاح طلبان است که ديدگاه هاي ساختارشکنانه خاص خود را دارد. گرچه او متولد نجف آباد اصفهان است اما بيشتر دوران جواني خود را در شيراز گذراند به طوري که معين تحصيلات خود را در شيراز طي کرد، مدتي رئيس دانشگاه شيراز شد و در اين شهر ازدواج کرد و حتي دوره اول مجلس شوراي اسلامي نماينده مردم اين شهر در مجلس بود.

او در 2 دولت، کارگزاران و اصلاحات وزير علوم بود. اوج کار معين در دوره وزارتش زماني بود که حادثه کوي دانشگاه در سال 78 رخ داد. او در اقدامي عجيب، ضمن درخواست برخورد شديد و امنيتي با دانشجويان معترض، در فراري رو به جلو، در اعترض به آن چه  «ظلم و جنايت» مي‎خواند، استعفا مي‎دهد!

در ميان وزرا کمتر سراغ داريم وزيري که دو بار استعفاي علني داده باشد. معين در غائله کوي دانشگاه يک بار و در سال ۸۲ هم بار ديگر استعفا داد که پذيرفته شد.

اوج کار معين با نامزدشدنش براي رياست جمهوري در سال 84 رقم خورد. شوراي نگهبان قانون اساسي صلاحيت او را احراز نکرد اما با توسل به حکم حکومتي رهبر انقلاب از فيلتر شوراي نگهيان عبور کرد و با برنامه هاي عجيب و غريبش در ميان 7 نامزد چهارم شد.

1- سانسور در عرصه ي هنر را تعطيل خواهم کرد.

2 - در مورد مساله ي فلسطين نبايد کاسه ي داغ تر از آش باشيم.

3 - دموکراسي امري مطلق است و نمي توان به آن پسوند {ديني} اضافه کرد.

4 - از وزير زن، ملي مذهبي و سني استفاده خواهم کرد.

5 - حکم حکومتي را هرگز اجرا نخواهم کرد.

6 - در انتخابات مجلس هفتم شرکت نکردم و چنين انتخاباتي را هرگز برگزار نخواهم کرد.

7 - با تمام کشورها از جمله آمريکا، به جز اسرائيل، ارتباط برقرار خواهم کرد.

8 - دولت من جز مردم مديون هيچ کس ديگري نخواهد بود و چنانچه منافع مردم در مقابل منافع نظام قرارگيرد، من منافع مردم را تامين خواهم کرد.

اين ها تنها بخشي از برنامه هاي معين براي رياست جمهوري نهم بود. مصطفي معين، از ديدگاه هاي اين چنيني کم در کارنامه خود ندارد. به عنوان مثال، مي گويد: « يادم است در دانشگاه رازي جلسه‌اي با استادان داشتيم، استادي پرسيد که آيا از ملي- مذهبي‌ها در سطح مديريت عالي هم استفاده مي‌کنيد؟ گفتم: بله. چراکه نه؟ اين استاد به نامه امام ارجاع داد. گفتم با فرض آنکه آن نامه جعلي نبوده و درست بوده، مي‌گويم که آن نامه مربوط به بيست سال پيش است و به نظر امام هم بايد با توجه به شرايط زمان و مکان موضع گرفت»!

قضاوت درباره کارنامه مصطفي معين در دوران وزراتش را به صحبت هاي رهبر انقلاب ارجاع مي دهيم. شايد تعداد کساني که رهبر انقلاب از آن ها در جلسات عمومي نام برده و نسبت به عملکرد آن ها گلايه کرده، کمتر از انگشتان 2 دست باشد.

ايشان در ديدار با اعضاي هيئت دولت هنگام طرح انتقادات و گلايه هايشان از اوضاع دانشگاه مي‎فرمايند: «اي کاش آقاي دکتر معين در اين جلسه مي‎بود و اين سوال را پاسخ مي‎داد. در خصوص اسلامي شدن دانشگاه‎ها، آن‎طور که به من گزارش رسيده، به‎نظرم تاکنون هفتاد و دو، سه جلسه تشکيل شده است. از آقاي دکتر معين بايد سوال کنيم چند تا از مصوبات تاکنون در دانشگاه‎ها اجرا شده و چگونه اجرا شده است؟ من به ايشان گفته‎ام اعتراض دارم؛ در مواردي عکس آن عمل شده است. الان در دانشگاه‎‎هاي کشور موسيقي ترويج مي‎شود؛ نبايد بشود. ترويج موسيقي، کاري است برخلاف مذاق اسلام. درست است که هر نوع موسيقي حرام نيست، اما معناي ترويج موسيقي اين نيست که با دقت بگردند موسيقي غيرحرام را پيدا کنند و آن را تعليم دهند و ترويج کنند. يا مثلا بعضي از رفتار‎ها را در نظر بگيريد. بعضي از سفر‎هاي خارجي را براي دانشجويان تدارک مي‎بينند. من در اين خصوص به آقاي دکتر معين پيغام دادم. دانشجو به خارج از کشور برود که چه بکند؟! به چه مناسبت؟! دانشجو را به کيش مي‎برند؛ به‎جاي کيش، سفر اصفهان يا مشهد را تدارک ببينيد؛ بگذاريد سفر او دستاورد معنوي داشته باشد. جوان هرجا برود، کيف حلال مي‎کند. جوان از خوشي‎هاي جواني لذت مي‎برد. در سنين ما، از غذايي که ما خيلي لذت نمي‎بريم، جوان مي‎خورد و لذت مي‎برد؛ از منظرهاي که اصلا براي ما جاذبهاي ندارد، جوان کيف مي‎کند، اين خاصيت جواني است چون پيرمرد‎ها اين دوره را گذرانده‎اند، مي‎دانند آنجا چه خبر است؛ دوستاني که اطلاع ندارند، بدانند. مي‎خواهيد جوان را سفر ببريد؛ يک سفر روستايي هم که او را ببريد، برايش تنوع است و شادي دارد. آيا بايد حتما او را به کيش ببرند چون در آنجا بعضي از ضوابط سست است ـالبته برخلاف حق سست استـ و اين جوان بتواند ضابطه شکني کند؟! اسلامي شدن دانشگاه‎ها اين است؟! يا مثلا اردوي مختلط برگزار مي‎کنند! من خيلي تعجب کردم؛ اردوي مختلط دانشجويي؟! نفس اردوي مختلط بد است. آقاياني که الان دست اندرکار اردوي مختلطند، همان کساني هستند که سال‎هاي ۶۳ و ۶۴ در کلاس‎هاي دانشگاه ديوار کشيدند! بنده به دستور امام رفتم در نماز جمعه گفتم اين کار بد است. من نمي‎فهمم اين‎ها چطور اين‎گونه عوض مي‎شوند و صدوهشتاد درجه جهت راهشان را تغيير مي‎دهند. امام به من گفتند اين چه‎کاري است؛ ما هم رفتيم در نماز جمعه تهران گفتيم اين کار، کار مناسبي نيست. ديوار کشيدن، خلاصه حرف انقلاب و حرف ما نيست. حالا همان آقايان نه در کلاس، بلکه در اردوي شبانه روزي چند روزي، دختر و پسر را همراه مي‎کنند! يعني چه؟! کار بسيار بي‎قاعده و غلطي است». 

عملکرد مصطفي معين در دوران فتنه 88 نيز جالب است. وي در سال 88 از ميرحسين موسوي حمايت کرد و در اعتراض به نتايج انتخابات، به دليل انتشار مطلبي عليه نظام جمهوري اسلامي به جزاي نقدي بدل از يک سال حبس تعزيري محکوم شد. پسر اين حامي فتنه نيز در حادثه عاشوراي 88 دستگير شد.

استان گلستان

 

همايش اصلاح‎طلبان دولت تدبير و اميد گلستان عصر روز پنج‎شنبه پنجم آذرماه با حضور موسوي لاري در حسينيه مکتب‎الحسين (ع) شهرستان گرگان برگزار شد که تاخير آغاز مراسم، تدابير امنيتي، حضور مديران دولتي، پخش نشدن سرود ملي و عدم پذيرايي از ميهمانان گوشه‎اي از حاشيه‎هاي مختلف مراسم بود که در ادامه با هم مرور مي‎کنيم.

* تاخير 35 دقيقه اي آغاز برنامه براي آمدن جمعيت بيشتر، اولين حاشيه مراسم بود.

* قرائت قرآن در اين مراسم توسط قرنجيک قاري اهل‎سنت صورت گرفت و برنامه بدون پخش سرود رسمي جمهوري اسلامي ايران آغاز شد.

* از همان آغاز برنامه ، فضاي سردي بر جلسه حاکم بود و فقط در هنگام ورود موسوي لاري به محل مراسم، شعار " اصلاحات زنده باد - خاتمي پاينده باد " به تعداد 2 يا 3 بار از طرف بخشي از جمعيت حاضر در جلسه ابراز شد و بلافاصله سکوت بر مکتب الحسين حاکم گرديد و تا پايان مراسم هيچ شعار ديگري داده نشد.

* چند نفر ترکمن از يکي از شهرستان ها با لباس محلي ترکمني در اين مراسم حضور پيدا کردند.

* در اين همايش به اصطلاح بزرگ و استاني، هيچ پذيرايي از ميهمانان ( حتي يک ليوان آب خالي براي رفع عطش! ) بعمل نيامد.

* خبرنگاران مرکز صدا و سيماي گلستان براي ضبط برنامه، قبل از شروع مراسم به محل اجراي برنامه آمده بودند و تا آخر مراسم حضور داشتند.

* تدابير امنيتي مراسم توسط پليس از قبل از آغاز مراسم و تا پايان آن، در مسيرهاي منتهي به مکتب الحسين انجام شد.

* با اينکه براي برگزاري اين همايش، بصورت استاني تبليغات شده و دعوت سراسري به شکلهاي مختلف صورت گرفته بود، ولي جمعيت حاضر از نظر کميت و کيفيت به هيچ وجه گوياي استاني بودن اين برنامه نبود.

* تعداد زنان حاضر در جلسه نيز خيلي کمتر از مردان بود که صرفا در يک رديف در کنار ديوارهاي مکتب نشسته بودند.

* نکته بسيار جالب در بنر تبليغاتي نصب شده در محل جايگاه سخنران اين مراسم بود که روي آن نوشته شده بود:

 " گردهمايي اصلاح طلبان دولت تدبير و اميد گلستان و گراميداشت شهداي 5 آذر گرگان "

از طرف شوراي راهبردي اصلاح طلبان شهرستان گرگان و آق قلا

اين عبارت "اصلاح طلبان دولت تدبير و اميد گلستان" در اين بنر، جاي توجه و تامل جدي دارد؟

* نکته قابل توجه در اين مراسم حضور عبدالسلام مهيمني مشاور رسانه‎اي استاندار گلستان جلوي درب ورودي بود که به ميهمانان خوشامد مي گفت و آنان را به داخل مکتب هدايت مي کرد.

* در حاشيه همين جلسه از خبرنگاران براي شرکت در نشست خبري با حضور موسوي لاري در ساعت 9 صبح روز جمعه 6 آذر در ساختمان تنديس واقع در کوچه عدالت 95 در بلوار ناهار خوران دعوت شد. البته قبل از اين نيز براي اين نشست خبري به صرف صبحانه دعوت صورت گرفته بود.

* در اين مراسم به جز موسوي لاري به عنوان سخنران اصلي برنامه و قبل از او ؛ اکبر پريچهر ( رئيس ) و احسان مکتبي ( سخنگوي راهبردي شوراي اصلاح‎طلبان حوزه گرگان و آق قلا ) نيز دقايقي به ايراد سخن پرداختند و مهدي بهزاديان از اعضاي حزب کارگزاران ايران اسلامي در گلستان هم مجري برنامه بود.

* از "شهداي 5 آذر" که علي الظاهر اين همايش استاني بنام آنان تشکيل شده بود ، در سخنان موسوي لاري و مکتبي و پريچهر فقط به چند جمله کوتاه بسنده شد و عمده سخنان آنان به مباحث گوناگون تشکيلاتي ، سياسي و انتخاباتي اشاره داشت.

* موسوي لاري در سخنراني محافظه کارانه اش در اين جلسه ، در ابتدا به طرح برخي مباحث تئوريک پرداخت و صرفا درس تاريخ انقلاب گفت و در ادامه عملکرد دولتهاي پس از انقلاب (موسوي - هاشمي - خاتمي و احمدي نژاد) از نگاه خودش را بصورت اجمالي تفسير کرد.

* همچنين موسوي لاري در بخش پاياني سخنانش به انتخابات 7 اسفند هم گريزي زد و در اظهار نظري پاردوکسيکال گفت: ما مجلسي مي خواهيم که مکمل انديشه هاي اصلاح طلبانه باشد و دولت را کمک کند نه اينکه مجلسي وکيل الدوله باشد.

* اکبر پريچهر رئيس شوراي راهبردي اصلاح‎طلبان حوزه گرگان و آق‎قلا در سخنانش به گزارش مختصري از روند فعاليت اين شورا پرداخت و گفت: مردم گرگان و گلستان در طول 30 و اندي سال از پيروزي انقلاب اسلامي در کنار امام و تفکرات اصلاح‎طلبانه در سطح کشور پيشتاز بوده و به عنوان نگين و زمرد در سطح کشور مي‎درخشند . استان گلستان را با فعالان سياسي ، فرهنگي و اجتماعي اش در کشور مي شناسند و يقينا بخشي از اين شناخت مرهون تلاش هاي آيت الله نورمفيدي نماينده ولي فقيه و امام جمعه گرگان است.

* احسان مکتبي سخنگوي شوراي راهبردي اصلاح‎طلبان حوزه شهرستان‎هاي گرگان و آق‎قلا نيز در اين مراسم گفت: اصلاح‎طلبان و اعتداليون در انتخابات آتي طرفدار کساني هستند که نگاه توسعه‎مدار به قانون اساسي دارند، اصلاح‎طلبان و اعتداليون معتقد هستند راه رسيدن ايران به توسعه از طريق گفت‎وگو، مدارا و يک‌رنگ بودن اقوام امکان‎پذير است.

* مکتبي در بخشي از سخنانش از کانديداهاي اصلاح‎طلب که وارد عرصه انتخابات مي‎شوند خواست، اگر از اين گود کنار مي‎روند به نفع آزادي، عدالت، اصلاح‎طلبي باشد.

* برخي از مسئولان دولت تدبير و اميد، کانديداهاي احتمالي و فعالين سياسي اجتماعي و رسانه اي نيز در اين مراسم حضور داشتند.

* کانديداهاي احتمالي انتخابات مجلس شوراي اسلامي: سيدسبحان حسيني، نبي هزارجريبي، شيخ اسماعيل اسلامي و سيدعبدالله مير اکبري نيز در اين مراسم حضور داشتند.

* حضور پر رنگ کارکنان فرمانداري گرگان نيز همچون حسين شيخ ويسي سرپرست امور اداري ، قربانزاده عامل ذيحسابي ، رستگار کارشناس سياسي و آهنگر کارشناس به چشم مي‎خورد.

* استانداران پيشين گلستان (دوره اصلاحات) ابراهيم درازگيسو و محمد هاشم مهيمني نيز از ديگر مدعوين مراسم بودند.

* اين برنامه از شوراي اسلامي شهر گرگان نيز مهماناني داشت که مي‎توان به اسدالله کبير و مهران فدوي اشاره کرد.

* برخي مسئولين نيز همچون فرهاد يغمايي رئيس دانشگاه گلستان، محمدرضا اسفندياري معاون شهرداري گرگان، عبدالسلام مهيمني مشاور رسانه‎اي استاندار گلستان، قدرت نظري رئيس آموزش و پرورش آق قلا، بهجت تربتي نژاد رئيس دانشگاه فرهنگيان، محمدرضا بابايان روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي گلستان، اسلامي روابط عمومي دانشگاه جامع گلستان، محمد کيقبادي روابط عمومي سازمان نظام مهندسي ساختمان گلستان و ... .

* برخي فعالين سياسي اجتماعي: مهدي اورسجي ، محمدحسين علي اصغري، نيکان آرخي، الهه موسوي، حسين عبداللهي، سياوش بسطامي، ستاره حجتي، روح اله کلانتري، رضا بارچيان، محمدتقي احسن، حسين احمدي، قربان برزگر، امين کميزي، مهدي بهزاديان، حسين کبير، طاشي، ثنايي، دادور، علاءالدين، تاجدار، متکي و ... که حضور آنها اين گردهمايي را بيشتر به يک ميتينگ سياسي تبديل کرده بود.

* سخنان موسوي لاري و اين ميتينگ سياسي با نداي ملکوتي اذان مغرب پايان يافت.

موسوي-لاري-درگرگان-14

موسوي-لاري-درگرگان-13

موسوي-لاري-درگرگان-12

موسوي-لاري-درگرگان-8

موسوي-لاري-درگرگان-7

موسوي-لاري-درگرگان-6

موسوي-لاري-درگرگان-5

موسوي-لاري-درگرگان-4

موسوي-لاري-درگرگان-3

موسوي-لاري-درگرگان-2

موسوي-لاري-درگرگان-1

 

استان اصفهان

 

چندي پيش دانشگاه صنعتي اصفهان ميزبان چهره شناخته شده اي از حزب منحله مشارکت بود، کسي که در کارنامه اش فعاليت هاي سياسي حوزه زنان را دارد و اين روزها هم به دليل اتفاق هايي که در دانشگاه ياسوج رخ داده است در تيتر خبرهاي تلگرامي قرار دارد

اما آذر منصوري دنبال چه بود؟

زني ميانسال با پوششي موجه، سابقه دستگيري و حکم ۳ سال زندان را دارد. با فمينيست هايي که پيش از اين ديده ايد، بسيار متفاوت تر است. البته شايد اهداف مشترکي داشته باشند اما تاکتيک منصوري حساب شده تر و پخته تر به نظر مي رسيد.

هرچند جلسه با تأخيري نيم ساعته آغاز شد ولي تالار شهيد فتوحي جمعيت چنداني را به خود نديد. ظاهرا دانشجويان تمايل چنداني براي شنيدن چالش هاي پيش روي زنان نداشتند.

آذر منصوري

همان ابتدا مهمان برنامه صحبت هايش را با رتبه هاي جهاني درباره شاخص هاي مربوط به زنان در حوزه هاي اقتصاد، بهداشت، آموزش، پست هاي مديريتي، مشاغل تخصصي و مشارکت زنان در ايران نسبت به ديگر کشورها آغاز کرد و سپس تلاش کرد تا مهمترين شاخص را مشارکت سياسي زنان معرفي نمايد.

منصوري برخلاف ديگر فمينيست ها نيامده بود تا اسلام و قوانين کشور را به نقض حقوق زنان متهم کند. منصوري از برابري حقوقي و قانوني زنان در برابر مردان در قانون انتخابات کشور گفت. او مشکل را در نداشتن فضاي ذهني و انگيزه لازم زنان براي مشارکت سياسي معرفي کرد و اين که تنها راهکار براي حل اين مشکل، سهميه بندي و تبعيض مثبت براي حضور زنان در مجلس شوراي اسلامي است. هرچند در خلال پرسش و پاسخ ها، ميزبانان جلسه نيز به اين سهميه بندي و «تبعيض مثبت» منصوري واکنش نشان دادند و گفتند که به نظرشان مجلس جاي «شايسته سالاري» است و اين تبعيض مثبت نه از سوي زنان و نه از سوي مردان قابل پذيرش نيست.

شعار مشارکت و حضور سياسي زنان

منصوري حرف تازه اي براي جامعه دانشگاهي نداشت. فضاي جلسه بسيار کسالت آور و خسته کننده بود. منصوري تنها يک پيام آور از طرف کمپين “تغيير چهره مردانه مجلس” بود و آمده بود تا از پروژه جديد دوستانش رونمايي کند.

کمپيني که از طرف فمينيست هاي نشان دار راه اندازي شده و هدفش را حضور ۵۰ درصدي! زنان در مجلس آتي قرار داده است. هدفي که از سوي منصوري هم غيرقابل دسترس اعلام شد. کمپيني که هدف نهايي اش از تلاش براي راهي کردن زنان به مجلس هنوز مشخص نيست. شعار مي دهد که براي برآورده کردن مطالبات زنان بايد حضور مؤثر سياسي زنان در نهادهاي قانونگذار پيگيري شود و بايد فضاي ذهني جامعه و انگيزه هاي اجتماعي فراهم گردد؛

ولي سؤال اصلي اين است که قرار است کدام مطالبات زنان در نهاد قانونگذاري کشور پيگيري شود؟

کمپيني که وظايف همسرداري و مادري زنان را به سخره مي گيرد و از کار زنان در معدن دفاع مي کند، خواستار حضور زنان در ورزشگاه هاست و حجاب اجباري را مانعي براي حضور اجتماعي زن مي داند، از نهاد قانونگذار کشور چه مي خواهد؟ چه زناني بايد راهي مجلس شوند؟

جالب اينکه منصوري همراه با ميزبانان دانشجويش، زنان حاضر در مجلس شوراي اسلامي را نماينده واقعي زنان جامعه نمي دانستند و چه تضميني وجود دارد در صورتي که ۳۰ درصد از کرسي هاي مجلس به زناني با همين ديدگاه برسد، نماينده واقعي زنان تلقي شوند؟

منصوري و جريان فکري اش همواره افرادي را داراي وجاهت قانوني مي دانند که نظر آن ها را منعکس کنند و هر فرد يا جريان سياسي که متفاوت و يا برخلاف آنان بينديشد از سوي آنان مطرود است. همان اتفاقي که در جريان انتخابات ۸۸ نيز رخ داد.

صابون اين جريان چندين دهه است که بر تن جامعه خورده است. هنوز بدنه دانشجويي نمي خواهد به اين جريان و شعارهايش اعتماد کند. ديگر بنر هاي رنگارنگ تبليغاتي، نشريات زنجيره اي دانشجويي و کانون هاي شبه روشنفکري آنان در دانشگاه ها هم هنوز نتوانسته، جلسات و نشست هاي اين چنيني شان را رونق بخشد.

اما بايد پذيرفت که زنگ خطر حضور فمينيست هايي از اين جنس در دانشگاه ها به صدا در آمده است. همراه کردن زنان به عنوان نيمي از جمعيت فعال و اثرگذار جامعه در حرکتي که خواستار مشارکت گسترده تر زنان در عرصه هاي مديريتي و به ويژه مجلس قانونگذاري است، در حالي که هدف بانيان و پرچمداران آن در هاله اي ابهام وجود دارد و کارنامه سال هاي گذشته شان نشان مي دهد که آن ها براي رسيدن به اهداف خود که همان رسيدن به قدرت اجرايي و قانونگذاري در کشور است، از هر وسيله و ابزاري بهره مي گيرند.

اين بار زنان نردبان رسيدن به کرسي هاي قدرت شده اند تا اصلاح طلبان از پله هاي مطالبات آنان بالا بروند و نيروهاي خود را به عنوان حاميان حقوق زنان راهي خانه ملت نمايند و سپس همان کنند که در در روزگاري نه چندان دور در مجلس ششم کردند. فتأمل...

 

استان کرمانشاه

 

مراسم برنامه ريزي شده و از پيش تعيين شده اصلاح طلبان کرمانشاه که قرار بود با سوء استفاده از مناسک ديني مردم برگزار شود با سر افکندگي بانيان آن به پايان رسيد.

 

اين مراسم که بعد از فضاحت حضور چند نفري اصلاح طلبان در جلسات سياسي با حضور عناصر براندازي 88 مانند هادي خامنه اي و رهامي، کمالي از حزب کار و ... برگزار شد از روزها قبل در شبکه هاي اجتماعي و به صورت پيامکي اطلاع رساني شده بود و حتي از آن به عنوان بي سابقه ترين تلاش براي گردهمايي اصلاحات ياد مي شد.

 

حاميان دولت در کرمانشاه که جديدا اخبار خود را در شبکه هاي اجتماعي با پيشوند "قار قار" (صداي کلاغ خبر رسان که نماد دروغ است) اطلاع رساني مي کنند نيز اين همايش را بي نظير ترين گرهمايي دولتي ها عنوان کرده بودند.

 

سوء استفاده مشمئز کننده از نام مناسک ديني براي نشان دادن اجتماع مردم به عنوان حاميان سياسي اصلاحات هدفي بود که با جمع شدن 5 الي 10 نفر در اطراف شخصي به نام هادي زرندي به شکلي مضحک محقق نشد.

 

اين اجتماع با نام حاميان دولت و اصلاح طلبان در حالي بدون استقبال مردمي آنهم در يکي از شلوغ ترين معابر کرمانشاه به پايان رسيد که پيشتر شوراي مشورتي يکي از سران فتنه در کرمانشاه براي پر کردن سالن از چوب دار ها (فروشندگان گوسفند زنده) استفاده کرده بود.

 

همچنين کارگزاران کرمانشاه نيز سالن مراسمي با حضور مرعشي را با به کارگيري کارگران پروژه مسکن مهر يکي از اعضاي شوراي مرکزي خود از خلوتي در آورده بود. پروژه هاي مسکن مهري که فرصت طلبي کارگزاران در دولت احمدي نژاد آنها را به حزب پيمانکارها رساند.

 

تصاويري از مراسم با شکوه!!! حاميان دولت و اصلاح طلبان را در بخش تصاوير تکميلي ببينيد.

 

استان آذرباييجان غربي

 

 همايش اصلاح طلبان شهرستان مياندوآب با حضور سيد محسن موسوي تبريزي که پيش از اين نيز در سفري به استان داشته بود، در سالن اداره ارشاد اين شهر برگزار شد و علي رغم تبليغات گسترده اي که در شبکه هاي اجتماعي محلي و استاني انجام شده بود، تصاوير منتشر شده از اين مراسم نشان از استقبال کم رنگ و بي اعتنايي مردم دارد.

بر اساس شنيده ها و اخبار منتشر شده از اين مراسم در محافل خبري و شبکه هاي اجتماعي، اين مراسم قرار بود در تالار امام خميني(ره) اين شهر که ظاهراً وابسته به آموزش و پرورش مياندوآب است،  قرار بود برگزار شود ولي بنا به دلايل نامعلومي به سالن اداره ارشاد، ديگر اداره دولتي انتقال يافته و مجوز برگزاري اين مراسم که بيشتر حال و هواي انتخاباتي و سياسي داشته است، در آستانه انتخابات خود جاي سوال است.

از جانب ديگر برگزاري اين مراسم نيز با حاشيه هايي همراه بوده که از آن جمله مي توان به اعتراض يک روحاني حاضر در مراسم اشاره کرد که ظاهراً سه سوال از موسوي تبريزي، سخنران مراسم مطرح کرده و خواستار پاسخگويي وي شده که وي نيز پاسخ قانع کننده اي به سوالات نداده است.

از سويي نيز مروري بر سوالات مطرح شده توسط اين روحاني  نشان مي دهد که موسوي تبريزي در اين همايش به سياه نمايي پرداخته و نظارت استصوابي که مورد تايي عقل و شرع نيز هست را زير سوال برده است و حتي وي علي رغم اينکه دم از خط امامي بودن مي زده، عليه ولايت سخن گفته است.

اما موسوي تبريزي در اين همايش که علي الظاهر با پوشش مراسم گراميداشت اربعين حسيني انجام شده، به انتقاد از اصولگرايان پرداخته و آنها را به تخريب کشور متهم کرده است و از سوي ديگر از اختلافات اصلاح طلبان نيز پرده برداشته و آنها را به اتحاد فراخوانده است.

هر چند تصاوير نشان مي دهد که مردم استقبال خوبي از اين مراسم نکرده و بيشتر از افراد حاضر در مراسم، صندلي هاي خالي به چشم مي آيد، ولي برگزاري اين مراسم و سخنراني فردي  که اخبار حکايت از احتمال کانديداتوري وي در انتخابات مجلس خبرگان را دارد و خود وي نيز اين احتمال را رد نکرده است، در کنار مجوز داشتن يا نداشتن و يا احتمالا چرايي صدور مجوز براي برگزاري اين مراسم از سوي نهادهاي دولتي جاي سوال دارد که لازم است پاسخ لازم به آن داده شود.

 

استان گلستان

 

حجت الاسلام محسن رهامي مسئول کميته انتخابات جبهه اصلاحات کشور فردا چهارشنبه 8 مهرماه به گلستان سفر مي کند و ابتدا در کانون طه گرگان در ميان جمعي از اصلاح طلبان گلستان سخنراني خواهد کرد و در ادامه صبح روز پنجشنبه ديداري با اهالي رسانه در اتحاديه انجمن هاي اسلامي استان گلستان دارد .

اينکه اصلاح طلبان براي مجلس دندان تيز کرده اند شکي در آن نيست و اينکه ساز و کارهاي و انسجام بخشي اين جريان در گلستان تقريبا نهايي شده هم بر کسي پوشيده نيست و پيش از اين خبرهاي موثقي از نهايي شدن ليست نهايي اصلاح طلبان گلستان پشت درهاي بسته و صوري بودن تشکيل شوراهاي راهبردي شهرستان ها منتشر شده بود .

در اين که مسئولين ارشد استان اعم از اجرايي و انتخاباتي با جريان اصلاحات همراهي بهتري در برگزاري سخنراني هايشان دارند هم شکي نيست . مانند آنچه در جريان سخنراني کواکبيان در تالار فخرالدين اسعد گرگاني داشتيم ، با توجه به اينکه بنا نبوده همايش سياسي در تالار برگزار شود ولي اين اجازه به حزب مردمسالاري داده مي شود .

812813409 59093-2

مهمتر از همه ، همراهي بزرگان استان گلستان است که در اين زمينه هيچ گاه سخني به ميان نياورده و به نوعي با سکوت خود با اين جريان همراهي مي کنند در حاليکه وظيفه آنهاست که نکاتي را گوشزد کنند و  اخطارهاي لازم را به آنها بدهند .

اما نکته جالبي که مردم استان را شگفت زده کرده انتخاب اين برهه از زمان براي سفر محسن رهامي به استان گلستان است .

حتما همه مي دانند گلستان داغدار جانباختگان حادثه منا است و با 20 کشته و 36 مفقودي جزو استان هايي است که بيشترين تلفات را داده که اکثر آنها نيز اهل سنت هستند.

امروز اهل سنت و ساير مردم انتظار دارند تا ساير گروه هاي سياسي و اجتماعي به نوعي شريک ماتم شان شوند و در اين عزاي سخت همراهشان باشد نه اينکه دنبال کنسرت وجشن و ميتينگ سياسي باشيم .

کما اينکه در خصوص سفر دکتر روحاني به نيويورک و حضور 5 روزه وي در کليه برنامه ها و عدم بازگشت به ايران به نشان اعتراض و همدردي و همنوايي با مردم و آسيب ديدگان حادثه منا و ورود و پيگيري جدي مسائل مربوط به آن ، حرف ها و مطالب زيادي در رسانه ها منتشر گرديد .

به نظر مي رسد در فاصله 5 ماه مانده به انتخابات ضرورتي نداشت اين ميتينگ سياسي در اين مقطع زماني برگزار شود و با توجه به اينکه فردا اولين کاروان آسيب ديده که 15 فوتي و 15 مفقودي دارد وارد استان مي شود ، کارواني که موقع رفتن مرجان نازقليچي فرماندار بندرترکمن را در خود جاي داد اما فردا بدون او باز مي گردد و اين براي مردم و خانواده وي خيلي مصيبت بزرگي است .

به هر حال آنچه که مهم است و تاريخ و تجربه آن را به وضوح ثابت کرده است اينکه اصلاح طلبان جاهايي که پاي صحبت از منافع شان در ميان باشد کسي را نمي شناسند و به مردم بي توجهي مي کنند اما هنگامي که موقع راي گرفتن مي شود با شعارهاي جذاب به عوام فريبي و ... مي پردازند .

شايان ذکر است محسن رهامي از اصلاح طلبان تندرويي است که حتي در يکي از نشست هاي اخيرش به حسن روحاني رئيس جمهور نيز توهين کرده بود .

رهامي در آن نشست گفته بود: " يک شخص با راي احزاب ، اشخاص و انجمن ها بالا مي آيد و رئيس جمهور مي شود ، اينکه آن آقا بگويد من به هيچ حزبي وابسته نيستم نشان از بي عرضگي اوست ، از کجا آورديد ؟ ما ده به ده و شهر به شهر گشتيم و آراء را به حساب جاري شما حواله کرديم ، مگر ما مرض داشتيم که هزينه داديم ، اگر کمک نمي کرديم جليلي به روي کار مي آمد. "

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس