ستاد کل نيروهاي مسلح در بيانيهاي با پاسداشت هفتم آذر روز نيروي دريايي ارتش، اقتدار و بازدارندگي دفاعي کشور را در عرصه دريا محصول وحدت، هماهنگي و همافزايي نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران دانست.
به گزارش
سلام لردگان؛ به نقل از معاونت فرهنگي و تبليغات دفاعي ستاد کل نيروهاي مسلح در بخشي از اين بيانيه آمده است: نبرد سلحشورانه مرواريد در هفتم آذرماه 1359 يکي از رخدادها و وقايعي است که در تاريخ نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ميدرخشد و بيش از هر مقولهاي شايستگيهاي رزمندگان نيروي دريايي ارتش براي دفاع از استقلال و تماميت ارضي و بحري کشور را آشکار و يادآوري آن عزم و اراده اين نيروي راهبردي در اجراي مأموريتهاي خطير محوله را مورد تأکيد قرار ميدهد.
اين بيانيه ميافزايد: نيروي دريايي ارتش پس از دفاع مقدس، با سرعت کمنظيري فرايند روزآمد دستيابي به قابليتها و آمادگيهاي همه جانبه براي مواجهه موفق با مقتضيات و الزامات فراروي را سپري و در تعامل همه جانبه، مؤثر و مستمر با نيروي دريايي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي، پيدايش قدرت نوظهور در عرصه امنيت افزايي براي آبهاي سرزمين و بلکه آبهاي فراسرزميني را به واقعيت امروز منطقه تبديل کرده است.
در ادامه اين بيانيه حضور در گلوگاههاي راهبردي و آبهاي دور دست را بيانگر توسعه قابليتهاي نيروي دريايي ارتش و مصداق نقش آفرينيهاي ايران اسلامي در فراسوي جغرافياي کشور قلمداد و تصريح کرده است: مقابله هوشمندانه و مؤثر با تحرکات ناامنساز براي ترددهاي دريايي و مقابله با دزدان دريايي در خليج عدن طي سالهاي اخير در زمره نقشپذيريهاي سترگ نيروي دريايي ارتش به نمايندگي از نظام و ملت ايران براي برافراشته نگهداشتن پرچم صلح و امنيت جهاني و مبارزه با عوامل و زمينههاي مخل امنيت بشريت در اقصي نقاط عالم بشمار ميرود.
اين بيانيه وحدت، همافزايي و پذيرش مأموريتهاي مشترک و راهبردي توسط نيروي دريايي ارتش و سپاه را مظهر اقتدار نيروي دريايي جمهوري اسلامي توصيف و تأکيد کرده است: آمادگيهاي دفاعي نيروهاي مسلح که متناسب با مقتضيات و ويژگيهاي تهديدات آينده به ويژه براي مقابله با تهديدات دريا محور تحت منويات و فرامين مقام معظم رهبري و فرماندهي کل قوا امام خامنهاي عزيز(مدظلهالعالي) آنچنان اطمينان بخش و اعتماد آفرين است که هرگونه خطاي جبهه دشمن براي تعرض و تعدي به ميهن اسلامي در عرصه دريا را با واکنش سخت و سهمگين مواجه و متجاوزين و خطاکاران را از کرده خود پشيمان خواهد ساخت.
اين بيانيه در پايان با تجليل از شهيدان حماسهساز ناوچه موشکانداز پيکان در نبرد قهرمانانه مرواريد در مصاف با نيروي دريايي دشمن در هفتم آذرماه 1359 و قدرداني از همت،مديريت و تلاش جهادي فرماندهان آحاد مديران و متخصصين و کارکنان معتقد و ولايتمدار نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران آورده است: ترديدي نيست روند قدرتافزايي و ارتقاي ظرفيتهاي دفاعي و بازدارنده کشور با هوشمندي و درک درست و دقيق آحاد نيروهاي مسلح به ويژه نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايارن پرشتابتر از گذشته تداوم يافته و تأثيرگذاريهاي مثبت و الهام بخش خود را در عرصه امنيت پايدار منطقهاي و بلکه جهاني متبلور و قدرتهاي سلطهگر و انحصار طلب را بيمناک و وادار به پذيرش واقعيتهاي انکارناپذير در ساختار دفاعي و نظامي کشورهاي مستقل و خارج از اراده آنان خواهد ساخت.
انتهاي پيام/