يک کارشناس تغذيه معتقد است، دانههاي انار باعث افزايش حرکات روده ميشود، اما آب انار ميتواند يبوست را تشديد کند.
به گزارش
سلام لردگان؛ به نقل از
راه دانا؛ مريم شيرمستي در گفتوگو با ايسنا، خاطرنشان کرد: دانههاي سفيد موجود در دل انار فيبر مضاعفي دارد که براي کاهش کلسترول و اسيداوريک مفيد است.
وي با رد اين موضوع که به عقيده برخي انار يبوست را تشديد ميکند، عنوان کرد: دانههاي انار حرکات روده را تحريک ميکند، اما اگر آب انار به تنهايي مصرف شود ميتواند باعث يبوست شود. انار باعث کاهش فشار خون افراد ميشود و مصرف زياد آن را براي افرادي که فشار خون پايين دارند، توصيه نميشود.
شيرمستي، مصرف انار براي افرادي که مشکل کبد دارند، مانند کسانيکه دچار کبد چرب هستند و يا با اختلالات آنزيمي کبد مواجهند را مفيد، عنوان کرد و افزود: انار به دليل رنگدانههاي قرمزي که دارد در پيشگيري از سرطان موثر است.
وي به ويتامين C بالاي موجود در انار اشاره کرد و گفت: مصرف اين ميوه براي تقويت سيستم ايمني بدن و پيشگيري از انواع بيماريها خصوصا سرماخوردگي در اين فصل مفيد است.
شيرمستي با اشاره به طبيعت سرد انار در طب سنتي، يادآور شد: گفته ميشود انار با پوشش سفيد اطرافش مصرف شود، زيرا اين پوشش سفيد از افزايش ناگهاني قند خون پس از مصرف انار نيز جلوگيري ميکند و از سردي انار هم ميکاهد. طبع سرد انار ميتواند نفخ و سوءهاضمه را تشديد کند، خصوصا اگر اين ميوه بلافاصله بعد از غذا مصرف شود. همچنين مصرف انار همراه با گلپر و گلاب توصيه ميشود، زيرا هم گلپر و هم گلاب طبع گرم دارند و ضد نفخ هستند.
انتهاي پيام/