وزير خارجه آلمان گفت: سفر منطقهاي من از ايران شروع شده و ميخواهم ايران نقش سازندهاي در قبال همسايگان بازي کند که اسرائيل را شامل ميشود
به گزارش
سلام لردگان؛ به نقل از
شبکه اطلاع رساني راه دانا؛ سابقه کنفرانس مونيخ به دوران جنگ سرد باز ميگردد، اين کنفرانس براي اولين بار در سال ۱۹۶۲ به منظور تبادل نظر ميان اعضاي اتحاديه آتلانتيک شمالي تشکيل شد، اما در سالهاي اخير و در پي گسترش آن (به خصوص گسترش ناتو به شرق) بيشتر مورد توجه قرار گرفته است. کنفرانس مونيخ در سال ۱۹۶۲ توسط يک ناشر و نظامي سرشناس آلماني به نام ادوارد
- هاينريش فن کلايست اشمنتسين در شهر مونيخ بنيان گذاشته شد. نام اين کنفرانس در ابتدا کنفرانس مشتريان نظامي بود و سپس به «کنفرانس امنيتي بينالمللي» و نيز «کنگره دفاعشناسي» تغيير يافت
.
اين کنفراس علاوه بر اجلاسي که به صورت سالانه در مونيخ برگزار ميکند، جلساتي را هم در خصوص موضوعات مهم بين المللي در کشورهاي مختلف برگزار ميکند.
اجلاس منطقهاي مونيخ پيش از اين در سالهاي ۲۰۰۹ و ۲۰۱۳ در واشنگتن، ۲۰۱۰ در مسکو، ۲۰۱۱ پکن، ۲۰۱۳ دوحه، ۲۰۱۴ دهلينو و ۲۰۱۵ وين برگزار شده است. اجلاس تهران دومين اجلاس امنيتي مونيخ در سال ۲۰۱۵ است.
اما سوالي که در خصوص برگزاري اين کنفرانس در تهران به ذهن ميرسد اين است که "هدف از برگزاري اين کنفرانس در تهران چيست؟"
برخي معتقدند که اجلاس مونيخ يک اجلاس کاملا صهيونيستي بوده و باتوجه به مباحث مطرح شده در آن، در خصوص تطهير و سانسور جنايات رژيم صهيونيستي، هدف از برگزاري آن در تهران برقراري تامين امنيت اسرائيل است.
فرانک والتر اشتاين ماير وزير خارجه آلمان در اين کنفرانس گفت: سفر منطقهاي من از ايران شروع شده و ميخواهم ايران نقش سازندهاي در قبال همسايگان بازي کند که اسرائيل را شامل ميشود!
وي ادامه داد: ايران ميتواند يک شريک مسئوليت پذير در منطقه باشد اما راهحلهاي مسالمتآميز به هر دو طرف ماجرا بستگي دارد و بنابراين به رياض هم خواهم رفت.
اما رهبر معظم انقلاب پيش از اين پاسخ اين فعاليت آلمانها را دادهاند؛ ايشان در ديدار اعضاي مجمع عالي بسيج و نمايندگان اقشار مختلف بسيج فرمودند: "اسرائيل روز به روز نا امن تر خواهد شد."
عدهاي نيز بر اين باورند که اشتاين ماير جهت برقراري روابط دوستانه ميان ايران و عربستان و حل مشکل جيسون رضائيان به ايران سفر کرده است، که نتيجه اين سفر اظهارات عجيب ظريف در خصوص پرونده جاسوس آمريکايي، جيسون رضائيان، است.
وزير خارجه کشورمان در حاشيه اين کنفرانس گفت: جمهوري اسلامي ايران هيچگاه نخواسته است که عربستان را از منطقه منزوي کند و هلال شيعي يک توطئه اسلامهراسانه است و آنها ميخواهند ايرانهراسي را گسترش دهند.
وي همچنين در اظهار نظري تاملبرانگيز در مورد جاسوس آمريکايي جيسون رضائيان گفت: همه در تلاشيم که موضوع بشردوستانه جيسون رضائيان را به لحاظ بشردوستانه حل کنيم. اتهامات عليه وي فرايند قضايي و جدي دارد و از منظر بشردوستانه در تلاشيم که اين مشکل را حل کنيم.
در حالي مسئولان داخلي به دنبال بزک چهره آمريکا هستند و وزير خارجه آلمان از ايران مي خواهد تا يک شريک مسئوليت پذير در منطقه براي اسرائيل باشد؛ نيروهاي رژيم صيهونيستي همچنان به کشتار بي رحمانه مردم و کودکان در فلسطين ادامه مي دهند و اين سکوت دولتيها در برابر خواسته وزير امور خارجه آلمان بسي جاي تامل دارد!
چرا که اسرائيل و رژيم صهيونيستي از روز اول انقلاب خط قرمز جمهوري اسلامي ايران بوده و امام خميني(ره) با جمله"اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود" حجت را براي همه تمام کردهاند.
برخي از مسئولان علت برگزاري کنفرانس مونيخ در تهران را مسائل منطقه و سوريه مطرح مي کنند در حالي که هيچ شخصيتي از سوريه و روسيه در اين نشست حضور نداشتند.
اما به راستي هدف از برگزاري نشست مونيخ در تهران چيست؟ و چرا دولتيها نسبت به درخواست وزير خارجه آلمان مبني بر شراکت ايران و اسرائيل در منطقه سکوت کردند؟
انتهاي پيام/