آخرین اخبار
کد مطلب: 102868
دانا بررسي مي کند/
سکوت آمريکا در برابر فجايع بزرگ انساني/يانکي ها اين فجايع را نديدند يا نخواستند ببينند؟ +جرئيات
تاریخ انتشار : 1394/07/13 08:59:45
نمایش : 1436
در بررسي مواضع امريکا که خود را مدعي و صاحب حقوق بشر در جهان معرفي مي کند، هيچ گاه رعايت حقوق بشر معنايي ندارد و آن چيزي که معيار و ملاک واکنش ها نسبت به برخي حوادث و فجايع از سوي امريکا صورت مي گيرد تنها مطامع و منافع امريکا ر قبال چنين رخدادهايي است
به گزارش  سلام لردگان؛‌ به نقل از راه دانا؛ نظرات آمريکايي‌ها به موضوع حقوق بشر بيشتر به يک طنز شباهت دارد؛ بررسي موضوعاتي که آمريکا در قبال آن ها واکنش نشان داده و همچنين موضوعاتي که نسبت به آن‌ها بي تفاتوت بوده در نوع خود جالب توجه است.

 اوباما قتل ها در الخليل را محکوم کرد؛

همزمان با آغاز حرکات ديپلماتيک تازه در واشنگتن در ارتباط با صلح خاور ميانه، باراک اوباما قتل چهار شهرک نشين اسرائيلي در کرانه باختري را محکوم کرده است.

کاخ سفيد انفجار در پايتخت سومالي را محکوم کرد

کاخ سفيد حمله گروه الشباب در موگاديشو پايتخت سومالي را که در آن دستکم سيزده نفر کشته شدند، به شدت محکوم کرد.

کاخ سفيد حمله تروريستي در ترکيه را محکوم کرد

کاخ‌سفيد با ابراز همدردي با آسيب ديدگان و بازماندگان حمله انتحاري امروز -دوشنبه- در جنوب ترکيهدست‌ کم 30 نفر کشته و بيش از ۱۰۰ نفر ديگر زخمي شدند.، اين حمله انتحاري را به شدت محکوم کرد.

کاخ سفيد ترور دادستان ارشد مصر را محکوم کرد

کاخ سفيد در بيانيه اي با محکوم کردن اين حمله اعلام کرد: آمريکا در اين برهه زماني سخت و دشوار در حالي که ما به همکاري خود براي مبارزه با موج تازنده تروريسم ادامه مي دهيم، در کنار مصر خواهد ايستاد.

کاخ سفيد حملات "طالبان" را به قندوز "افغانستان" به شدت محکوم کرد
 
کاخ سفيد حملات تروريستي در تونس، کويت، و فرانسه را محکوم کرد

حمله به مسجد شيعيان در کويت، حمله داعش به کارخانه اي در ليون فرانسه، و تيراندازي يک فرد مسلح در هتل مرحباي سوسه در جنوب تونس امروز بار ديگر به جهانيان نسبت به خطرات افراط گرايي و تکفيري ها هشدار داد.

سخنگوي کاخ سفيد حمله به دفتر شارلي ابدو در پاريس را محکوم کرد

موارد فوق الذکر تنها بخشي از مواضع و واکنش هاي امريکا به حادثه هاي کوچک و خرد جهان است که از سوي تريبون هاي رسمي دولت امريکا منتشر شده است.

متاسفانه در بررسي مواضع امريکا که خود را مدعي و صاحب حقوق بشر در جهان معرفي مي کند، هيچ گاه رعايت حقوق بشر معنايي ندارد و آن چيزي که معيار و ملاک واکنش ها نسبت به برخي حوادث و فجايع از سوي امريکا صورت مي گيرد تنها مطامع و منافع امريکا ر قبال چنين رخدادهايي است والا دلسوزي براي بشريت معنايي غريب در دايره واژه گان و ادبيات امريکا به خود گرفته است.

حوادث و فاجيعي را اخيراً در جهان شاهد بوديم که عمق آنها به قدري زياد بوده است که همه جهان نسبت به آنها واکنش نشان داده اند الا دولتمردان امريکايي که اگر آنها را بررسي کنيم قطعاً به اين نتيجه خواهيم رسيد که بخشي از منافع امريگا در گروه سکوت در برابر آنها بوده است.

نمونه هايي از سکوت امريکا :

نسل کشي در غزه:

در جنگ غزه بيش از 2 هزار و 140 فلسطيني توسط رژيم صهيونيستي کشته شدند که بيشتر  آنها  از جمله 551 کودک و 299 زن غيرنظامي بودند. اين در حالي است که بيش از 11 هزار فلسطيني از جمله 3540 زن و 3436 کودک نيز در طول حملات اسرائيل مجروح شدند.

نسل کشي در ميانمار:

 برمه يا همان اتحاديه جمهوري ميانمار کشور فقيري است؛ تا 1948 تحت سلطه انگلستان بود و ذخايرش به يغما مي‌رفت.

 تنش‌هاي اخير ميان بودايي‌هاي افراطي و مسلمانان که عمدتاً در غرب اين کشور و در ايالت "آراکان" ساکن هستند پس از حمله يک گروه افراطي بودايي به اتوبوس حامل مسلمانان و کشتار مسافران آن در ارديبهشت گذشته و متعاقب آن کشته شدن يک بودايي در پاسخ به اين حمله آغاز شد که هم اکنون به شکل حملات بسيار وحشيانه به مناطق مسلمان نشين ادامه دارد.

ارقام متفاوتي از 20 هزار تا 50 هزار کشته درباره حادثه ميانمار منتشر شده است ولي به دليل اينکه دولت ميانمار هيچ منبع خبري مستقل را به مناطق مسلمان نشين راه نداده و اين منطقه را در محاصره‌اي شديد قرار داده است، ابعاد فاجعه به درستي روشن نمي‌باش

ارقام متفاوتي از 20 هزار تا 50 هزار کشته درباره حادثه ميانمار منتشر شده است.

نشريه انگليسي «ساندي تايمز» در گزارشي از جنايات هولناک‏ چکمه‏پوشان ميانماري خاطرنشان مي‏کند، نظاميان اين کشور مردم‏ مسلمان را مورد ضرب و شتم قرار داده، زنان را در جلو چشم ‏ديگران مورد تجاوز قرار مي‏دهند، مردان را مصلوب مي‏سازند و به ‏قتل مي‏رسانند.

کشتار در يمن:

تعداد قربانيان تجاوزات پيوسته عربستان به يمن به ۵۴۱۲ نفر شهيد رسيده است که ۱۶۰۳ نفر از آنها کودک و ۱۲۵۸ نفر، زن هستند.
نظام آل سعود تمام قوانين و مقررات بين المللي مربوط به منازعات بين المللي را زير پا گذاشته و"تجاوزات مشترک عربستان – امريکا به يمن،فاجعه انساني هولناکي را در اين کشور به دنبال داشته است."
نظام آل سعود از ۲۶ مارس گذشته به تجاوز به يمن، و حمله گسترده به منازل مسکوني و غير نظاميان در استاهاي مختلف فجايع انساني بزرگي را رقم زده است.

اين حمله که با حمايت مستقيم امريکا صورت گرفته، با وجود اينه جان هزاران انسان بي گناه در چشم بر هم زدني بر زمين ريخته مي شود ولي رگ حقوق بشر امريکا و اياديش هيچ گاه براي يمن که اهداف آنها گره به نابودي آن خورده است، برجسته نخواهد شد و در سکوت به سر خواهند برد.

فاجعه منا:

قريب به 5000 مسلمان در رمي جمرات، به دست بي کفايتي و سوء مديريت آل سعود قرباني شدند.فاجعه اي بسيار دردناک که تالم آن عالمي را درگير خود کرده است و شايد جزء جانسوزترين فجايع انساني رخداده در تاريخ بشريت است که در سکوت مجامع غربي و به خصوص کشورهاي مدعي حمايت از حقوق بشر مثل امريکا سپري شد.

روابط آل سعود و خاندان پادشاهي با دولت امريکا قطع به يقين مانع و بازدارنده موضع گيري اوباما يا ساير شخصيت هاي امريکايي مي شود چرا که عربستان مطامع و اهداف امريکا در منطقه پيگيري مي کند و بخش از ماموريت بازسازي قدرت امريکا در منطقه بر عهده اين خاندان بي کفايت گذارده شده و از اين امريکا هيچ گاه واکنشي عليه اين فاجعه از خود بروز نخواهد داد.

پايان پيام/

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس